ansiktslyx

Åh gud vad underbart det var med ansiktsbehandling!! Jag fick t.o.m synliga ögonbryn och det var så sköönt med massage och så lent ansiktet blev sen! :)

Hann med att träffa Marie och Johan en sväng också, trevligt som vanligt och synd att det blir så långt emellan men så är det ju med allt känns det som..ska planera in en sväng till linkan sen när de kommit iordning och jag har hunnit flytta klart :)

Vet inte hur länge vi höll på med att göra hallon/chokladtryffel igår och sen hallonsufflé som man fryser in med en sån däringa tryffel i och fyfan vad gott det blir! :)

Idag är sista dagen på 2009, har ingen bra känsla men det vänder väl förhoppningsvis, jag menar, det är ju under 10 minusgrader så jag ska väl inte sitta här och gnälla ;)
Gott Nytt År!!

måndag

fort tiden går, jag hinner inte alls med!
Julafton var mycket trevlig, juldagen likaså, och på annandagen var jag bjuden på mat hos kusinerna, också helt underbart gott. Det är dock svårt att njuta fullt ut när man blir grymt illamående och rapar hela tiden (något jag inte är van vid) men det har börjat ge med sig iaf.

Det är som sagt måndag och dags att börja plugga känner jag, har hittat två böcker som jag ska läsa här hemma till nästa kurs och sen har jag ekologiboken kvar också..synd att man är så omotiverad bara.
Känner mig så splittrad när det gäller allt, flytt, känslor, framtid, maghelvetet, om jag ska vara kvar här massa dagar till eller åka "hem" till gävle och bara vara :)

Har iaf hunnit träffa julls två gånger, alldeles för lite men man kan ju inte få allt..Idag ska jag gå till solsidan och hämta mum som var tvungen att jobba och imorrn far vi till insjön, sen ska jag få ansiktsbehandling på ons morgon, lite trevligt att se fram emot iaf

Jag är nog så lycklig jag kan vara under rådande omständigheter och det är skönt, men jag saknar att få bo och bestämma själv, så jag pendlar mellan mamma och pappa för att vi inte ska slita ut varandra helt (eller ja, det är väl mest jag som har problem haha) :)

21/12

Har efter mycket svordomar och nödsamtal till sos datasnille lyckats fixa min dator, var inget allvarligt mer än att fjomp som vanligt travat rätt över den och aktiverat tangenter som gjorde att jag skrev grekiska, men fruktansvärt förvirrande

Tentan gick som genom något mirakel och blev godkänd, med nöd och näppe skulle jag tippa eftersom jag gissade mig till en del och inte svarade på alla frågor men i vilket fall ska jag fullfölja och köpa de där tre trisslotterna som jag skrev tidigare.

Och första feb är det flytt, det börjar ordna sig lite, nice.

Var upp till jobbet idag och kramades med alla godingar, blev förväxlad med en tomte (ni anar inte vad en röd polotröja kan göra för utseendet :p ) och lyckades ordna en frukostdejt med inger och ida imorrn

Något mindre bra är att magen fick för sig att paja ordentligt också så här ska knapras naturmed. Jag menar, jag slipper visserligen ha mensvärk och köpa mensskydd men då kan jag blöda fint ur tarmarna istället och ha en sjujäkla värk där också, min kropp har förklarat krig och jag tänker fasiken inte vara den som kapitulerar först, må bäste kämpe vinna!
Och snart är det julafton, mysigt, och imorrn ska jag sova i en stor dubbelsäng (tack pappa för att du inrett "gästrummet" i min smak :) )

hemma

  • Tentan var inte sån att man fick ta med den hem, vi fick skriva på den och lämna in, det gick inge bra alls, totalt hjärnsläpp men nu är den bortkopplad till imorrn då vi antagligen får besked om omtenta.
  • Jag fick lägenheten med det härliga köket, ska skriva kontrakt i mitten på januari och flyttar in senast 1 mars.
  • Det är snö i l-a, men det var riktigt jäkla snökaos i Gävle, och snorhalt, så tur att jag åkte hem och slapp det värsta :) Nu Är det fin vinter och ljusare, me like!
  • Jag är genuint glad, myste sönder kattstackaren (som såg ut att trivas rätt bra ändå) igår och jag fick min hamburgare och jag hann fixa lägenheten innan jag åkte.
  • Bara två nerviga dagar kvar innan jag kan slappna av, vaccination ikväll och djursjukhuset imorrn, sen jäklar ska jag fira :)
Glad att träffa alla underbara igen, gud vad jag ska försöka njuta av de här veckorna!! :)

lucia

jag har levt på den positiva energin jag fick i onsdags ända fram till nu men nu är det dags för påfyllning. Hela min kropp har liksom tagit ledigt, hjärnan kan inte begripa allt jag ska kunna imorrn, det är bara en enda röra, jag orkar inte ta tag i städningen, jag ligger kvar i sägen över en timme på morgonen, klarar inte av att ta upp kroppen därifrån fast jag är vaken, nä det behövs lite positiv energi nu

Samtidigt som det ska bli underbart att komma hem till nära och kära, träffa alla godingar och slappna av lite så är det mycket som måste klaras av också. En skolbok som ska läsas, antagligen omtentaläsning,fjomp ska till vet., jag ska vaccinera mig och sen är det lite annat personligt som måste fixas, för att inte tala om all flyttpackning som måste göras...

Min vana trogen så ska jag försöka att tänka lite positivt och dra nytta av tentan jag får ta med hem imorrn :)

Förresten, Glad Lucia :)

ojoj

Fick just ett sms av min kusin, det snöar i l-a, det kan man inte säga om gävle men det kommer förhoppningsvis :)
Onsdagen var helt underbar, åt så jag höll på att spricka och sen massa kladdkaka på det ;p

Elin har en grymt tjusig lägenhet och precis en sån säng jag vill ha med nackstöd om man ska läsa osv. Soffan var också riktigt nice och jag längtar som fasen efter min egna lägenhet där jag kan klämma in både mig och fjomp!

Skrattade hela kvällen tror jag, man kan definitivt ha skoj utan alkohol, jag och cattis är proffs på att hitta nya vägar när vi ska någonstans och julia bara suckade när vi körde fram och tillbaka mellan husen haha, som sagt, mycket trevligt, precis vad jag behövde.

Hade tvättstuga klockan sju i torsdags morse och eftersom jag inte kom i säng förrän efter tolv så var huvudvärken given hela dagen/kvällen. Först idag som jag känner mig hyfsad, men ack så svårt det är att ta tag i tentaplugget, har dekorerat pepparkakshjärtan och planerat packning inför hemresan, sorterat tvätt och rent allmänt gjort allt annat än att läsa. Ska göra mig lite te och värma en matdosa nu och sedan sätta mig ner och försöka fokusera.

bästa dagen på länge

Idag fyller majjja år, stort grattis!

Har har idrott idag, alla har varit i smågrupper, fått en muskel tilldelad och skulle tänka ut en träning för den muskeln samt en stretchövning, sen fick vi redogöra för muskelns namn, fäste, ursprung och funktion och slutligen hade vi cirkelträning, så imorrn kommer jag att känna av muskler jag inte trodde jag hade, och skrattat som fan har jag också gjort så magen kommer värka :)
Har som sagt haft riktigt skoj idag, bara magen slutar göra ont så är allt bra, men det blir nog fint ikväll när vi ska ha tjejkväll med tacos och kladdkaka :) Ser fram emot mycket!

2 advent

hänt mycket sedan i onsdags, mum och jag har varit i valbo, kollat på en lägenhet, varit på stan, lagat hur mycket mat som helst, misslyckats totalt med min tvättid (så nu har jag tre maskiner blöt tvätt med tvättmedel i ligandes i badrummet och väntar tills to då nästa tvättid fanns ledig)och
Jag har införskaffat en hel det behövligt och avklarat en del julklappar, planerat och i princip redan flyttat in i den underbara lägenheten jag inte ens fått än (fönsterlampor vill jag ha :) ) Åh köket var så stort och fint, men lägenheten ligger väl inte direkt centralt och tvättstugan ligger några hus bort (tills den nya är klar vid våren)
OM jag får den är inflytt första mars men tjejen som bor där nu bor inte där så mycket så jag kanske får flytta in en månad tidigare, om det vill sig väl och jag får den, vill vill vill!
Mum har skaffat ljus och glitter och pyntat lite här, gulligt värre,
Och tentan kommer gå skit för i princip inget har fastnat, omtenta here I come

panik

ska kolla på lägenheten på lördag, håll varenda tumme att den är fin och att den före inte vill ha, för i såfall flyttar jag in den första mars..men inte gå händelserna i förväg var det :)

Kallt som faen men mycket vackert med frosten överallt och man känner att man lever när man promenerar de där 35 minuterna till skolan, så lite nyttigt är det nog.
Ohälsosam däremot kan jag säga att den kommande tentan är, jag är ingen hödjare på musklerna, vad dom heter, sitter eller hur de utför adduktion osv ens på svenska men nu ska jag kunna skiten på latin också. skelettet är en sak, men muskler leder och allt som hör till det är rena grekiskan för mig och jag begriper inte hur jag ska få in det i huvudet på 1 ½ vecka! Klarar jag denna tenta då är inte miraklens tid förbi och då ska jag fasen köpa tre trisslotter! Tur mamma kommer hit i helgen så jag får träna lite, fast det vet jag ju hur det brukar gå när man har besök, men efter ikea kommer man inte orka göra så mycket mer än sitta så då kan jag lika gärna läsa haha :)

Nä nu har jag klagat klart för idag, ska bädda rent och fixa en massa så jag törs släppa in mamma i lägenheten imorrn..och sen ska jag fira med chokladbollar, om jag orkar göra förstås...

1 december

Idag är det minusgrader, det snöade när vi gick till skolan (inte så det låg kvar men det kom flingor och det är det som räknas), louise fyller år idag, jag vaknade utan migrän och snart är det torsdag kväll, dessutom bjöd kåren på frukost i skolan, me like!

Fick ett erbjudande om lägenhet idag också, är en före så jag ska väl kolla på den och hålla tummarna, jag vill så gärna ha min egen lägenhet med möjligheter att ha fjomp här!

imorgon för fyra år sedan var jag på fest för att fira loi, där träffade jag micke, (och kort därefter fjomp) tiden går fort, känns som det var 10 år sedan minst men kunde lika gärna varit igår...knepigt det där

Nu ska jag läsa lite om muskelfibrer och myosin så det förhoppningsvis fastnar något innan provet om två veckor
Och sen får jag åka hem och fira jul

RSS 2.0