harry och jag

och du  må tro lyckan var enorm när jag kom hem på kvällen efter mitt senaste inlägg och inser att jag blir överraskad med glass i stora glass! :)
Helgen har gått bra men jag känner verkligen att den här lediga dagen var behövlig, i söndags framåt tretiden trodde jag att jag skulle bli galen, irriterad och allmänt less.
Och sen har jag lånat lite harry potterfilmer  av inger så nu har jag sett tom trean, fler böcker har jag inte läst så nu blir det mer spännande :p
Har haft en matdejt med loi ikväll och nu ska jag bara slöööa, sen ska jag kämpa i fyra dagar och så är jag ledig helgen

Åh med skolan och resten av mitt liv är det mest kaos just nu, vet inte vad jag vill och om det jag vill är värt allt krångel, fan också!

fel

haha ja herregud nåt fel lär det väl vara, jag är så sjukt sugen på glass, "burkglass" och puss och kramsjuk, tror banne mig det är tur att jag ska jobba i helgen så jag får annat att tänka på, mina hormoner muckar med mig :p

twilight

Fortfarande ingen ordning alls känns det som, jobbar och sover och bara virrar i allmänhet.
Igår hade jag en annorlunda dag iaf, först morgondejt med sandra, mycket trevligt!  Vi var på engel och fikade och pratade och pratade och pratade lite till, skönt att få ventilera lite med någon som har lite liknande erfarenheter :)
Sen hämtade jag mitt ellospaket och jag kunde ha allting, också trevligt värre. På kvällen samlades semestergänget (Ida,marcus,inger och jag) hemma hos inger, åt pizza och såg på film, twilight. Så nu är jag med igen och fattar vad alla pratar om, men jag tycker då fasen inte att han är snygg :p
Sent blev det, vi kollade på oupplagda tunisienbilder och jag måste säga att shit vad många bilder det finns där jag gör grimaser och miner som inte är så smickrande alls :)
Nu har jag tvättstuga men eftersom torkrummet är ur funktion så hänger alla blöta kläder uppe i lägenheten, inte vidare behändigt alls men man kan ju inte få allt. Och helgen innebär en massa jobb igen, kul kul

kaos

Tvivlar på att det här inlägget blir mindre rörigt än det föregående men ni får stå ut helt enkelt. Jag tyckte att juni var en månad med fullt upp men juli är precis likadan! Har hunnit med en snabb minisemester (närmare bestämt två dagar) till gävle iaf, JOBBAT, haft ångest över skola  höst (en ångest som består, vet inte alls hur jag ska göra) och sen har jag i princip inte hunnit öppna min dator alls.
Men; igår var jag bjuden på 25-års kalas (mycket trevligt med allsång och roliga människor! och så satchel då, min favorithund som lånade t korvsnöret till mig) :)
Sen har min söta Caroline H fått en dotter igår, kände det på mig så läskigt, 3220g och 50cm lång så där bara väntar jag på att få se och höra allt :) Hon kommer bli en toppenmamma utan tvekan, fast jag börjar känna mig lite ensam för i princip alla mina vänner har iaf ett fast förhållande, hus/lägenhet, barn eller planerar osv. Men någon måste ju bryta trenden så det får väl vara jag då :)
Ha en great helg, det tänkte jag ha

fullt upp

mycket har hänt sen sist, över huvudtaget så har det hänt så jäkla mycket i juni så jag vet inte vart jag ska börja :p
Har iaf träffat julls en sväng som glassar i frankrike numera :) Träffat en massa vänner och jobbat och slitit i värmen. Mitt rum hos pappa är nästan helt klart (mycket skönt). Pappa har numera två bilar och sist jag hörde så ville ingen av dem starta haha :p Jag är mer förvirrad än vanligt, har mått kasst av vädret med skönt de dagar jag har energi :) Är riktigt nervös inför skolbesked men vad som helst känns bra just nu.
Som sagt; förvirrad är jag i det mesta, men måste man veta vad man vill jämt och ha koll, för det har inte jag så då blir det ju svårt. Tunisien och London ska jag tillbaka till igen iaf det är iaf bokat i min hjärna, och sen jäklar ska det badas snart :)

Mycket rörigt som vanligt men hey, jag kan ju inte frångå min personlighet helt och hållet

RSS 2.0