TiB

Gick inge vidare på hemresan, var jobbigt när jag skulle åka till l-a för vi fick åka tåg i en station, sen byta till buss och sen tåg igen från falun vilket medförde en försening på 40 min. Eftersom jag inte ville råka ut för detta en gång till så kollade jag upp sträckan på nätet innan, allt går fint och inga hinder. Men sen kommer vi till falun och får ta buss därifrån till hofors eftersom det står ett jäkla godståg i vägen någonstans, vilket i sin tur gjorde oss försenade så jag missade bussen och fick göra en "typisk karl" som springer in på affären fem minuter innan stängning och hejar på vakten som ska köra ut folk :p

Nog tjatat om det, jag har gjort fantastisk mat idag; stekt tomat,paprika,korv och ägg (både färgglatt och nyttigt) och till efterrätt: Chokladbollar med kokos, kan inte bli så mycket bättre :) Vet att jag får ont i magen av kokos men idag är det värt det, svårare att svara för morgondagen dock :p

da weekend

helgen är över, fort det går, men jag känner på nåt sätt att jag har fått den nystart jag behövde.

Har laddat väskan full med recept och tillbehör så nu ska här bakas kakor i veckorna, jag har hämtat lite vinterskor, mössa och sånt, resten får vänta. Myst med fjomp en massa, gullkatten nr 1. Jag har kramats och fått massa energi av dem på jobbet, så härliga människor, varit på finmiddag (som var mysigt tills jag somnade halvvägs in i filmen :) , spelat lite dator, betalat räkningar, hittat massa nostalgikort (italenresan, en av resorna tll england, familjesemestrar och en massa mysigt, hittat dikter jag skrev när det behövdes i mitt liv och bara hittat minnen som betyder så mycket. Sen har jag återigen insett att flera dagar hemma är väldigt påfrestande för alla inblandade, vi funkar som allra bäst när vi inte umgås för mycket och intensivt haha :)

Julls har jag hunnit träffa, och loi (som jag hoppas har det underbart i sousse!) och gänget en sväng och ja, fan det enda som fattas är att jag skulle vilja ha någr dagar på mig i gävle att plugga innan nästa kurs sätter igång.
För jag vet hur det blir ikväll, om jag har tur kommer tåget fram i tid, vilket ger mig tre minuter att hinna släpa mina väskor till rådhuset och förhoppningsvis hinner jag med bussen, vilket betyder att jag är hemma kanske kvart i åtta, vilket skulle innebära att jag hinner iväg och handla frukost och sånt inför tisdagen, vilket skulle innebära en lyckad kväll. Går det inte som jag hoppas så skiter det mesta sig och jag kan lugnt vänta på att bli nedslagen av några ligister :p

mot l-a

idag åker jag till ludvika en sväng, ska faktiskt bli trevligt, och jag saknar fjomp så jag blir tokig :/
Det värsta med att åka hem är att det är så många man skulle vilja hinna träffa och umgås med men mina vänner tillhör inte samma "kompisgäng" direkt så därför är det ganska utspritt och man kan inte träffas hela högen på en gång :p  på gott och ont naturligtvis, känns bara så sressigt när jag väl är hemma och det blir så mycket att jag måste höra av mig till alla, istället för att man kan höras lite då och då och kanske inte allt ansvar måste ligga på mig..jaja nog om det, kul ska det bli iaf och jag ska hinna träffa loi som åker till tunisien på lö (skulle så hemskt grna åka jag också, saknar tunisien och framföra allt när vi var på spa :) skulle vilja åka utan att magen hatade mig också) . Sen ska jag upp till jobbet en sväng och kramas med annapanna och de andra sötisarna! Ska även på finkväll och sen är väl mysklubb a la fjomp ett måste, vi ska allt använda upp den där laserpekaren :)

Just ja, nånstans ska jag hinna med att plugga också, men bara lite förberedande inför nästa kurs, och röja lite uppe hos pappa,

Och jag håller varenda tumme att julls kommer och kramas med mig också!

musik

tack för youtube en deppig dag, lyssnar på pink, musik som passar min sinnesstämning och får mig på bättre humör.
funderar på att ta med träningskläder/skor hem och springa när jag får chansen, kommer inte hinna innan och jag har en känsla av att jag måste få utlopp för en massa saker, vad passar bättre än att springa av sig.

Vet att jag har grymt mycket att vara tacksam för i mitt liv, finns alltid de som har det mycket värre men ibland funderar jag om jag inte har varit på botten och vänt, borde det inte bli bättre då eller ramlar jag bakåt hela tiden, känns som jag har fastnat och jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bli lycklig igen. Kanske räcker det med något så simpelt som att jag får ordning på illamåendet, börjar en ny kurs, får träffa fjomp igen och lägger allt annat bakom mig, kanske inte. Kanske måste jag verkligen lägga en stor del av mitt liv bakom mig och fokusera på en ny framtid där jag inte har några förväntningar på någon annan än mig själv, är det ens möjligt..
jaja fortsätta lyssna på musik blir det iaf så jag blir lite gladare, och solen skiner och halva dagen återstår, tänk positivt! :)

snurr

är helt mosig i hjärnan av allt pedagogiskt dravel, har renskrivit en massa anteckningar från föreläsningarna, fastnar bättre då och fixat med litteraturen till nästa kurs så jag har något att göra sen om internet kraschar. :)
Har peppar peppar inte mått så illa idag så därför har jag gjort varma mackor med senap,banan och ost, Riktigt gott och jag törs inte skriva hur många jag tryckt i mig idag haha
Själva skrivuppgiften går trögt, kommer lossna bara jag sätter igång men jag gillar inte att sitta såhär med datorn så det går inge bra..
Just nu ser jag på nåt svenskt tävlingsprogram på trean, blir så jäkla tävlingssugen, springa och kämpa :) Är nog inte helt färdig med sportandet kanske..

hemmakväll

för ovanlighetens skull kör jag på lugn hemmakväll, jag är fixad för fest men ska bara ha det lugnt och skönt :)
Humöret svänger som fan eftersom jag lider av ett ganska besvärande illamående 90% av dagarna, och jag inte riktigt klarar av att hantera det som förut, tillsammans med huvudvärken blir det ingen bra kombination.
Men för tillfället är det hyfsat bra så jag ska göra lite te och en smörgås och sedan mysa framför morden i midsomer.

Borde plugga men ingen idé när jag inte är inspirerad, bättre att göra småsysslor och rå om sig själv en kväll, ska sätta igång first thing tomorrow morning! För när portfolion är inlämnad och vi har hållt vår lektion så är kursen i pedagogik avslutad, och i den vevan tänkte jag även vara klar med kursen i studieteknik så jag kan fokusera framåt.


Tänker för övrigt alldeles för mycket, eller lite, så förvirrat och jag vet ingenting och alldeles för mycket :p
Dags att sätta fart så jag inte missar inledningsmordet :p Ciao bellos

hmm

vad säger man, är så fruktansvärt less på min kropp så jag funderar på att stänga ner den ett tag och skicka på omgjutning!
Kom hem igår, alldeles färdig efter en heldag i skolan och lite småstressad över att vi har seminarium idag och jag inte känner mig påläst. Gör en smoothie med blåbär/hallon och tänker att ju mer jag hinner trycka i mig innan huvudvärken blir värre desto större chans att jag inte däckar i migrän.
Kan ju säga att den förhoppningen slog FEL, har nån knut eller nåt bak i rygg/nacke som jag inte når att massera bort själv och det gör mig stel och full i värk. Så nej, alla som någon gång ska hulka vid toaletten, se till att ni inte druckit något som innehåller hallon/blåbär, allt var rött och såg ut som blod, ingen vidare trevlig beskrivning men det var inte så jäkla trevligt heller.
Positivt är ju att jag aldrig behöver ställa en väckarklocka på morgonen eftersom jag sover så oroligt när jag mår dåligt och blir liggandes så länge..

Så sammantaget så önskar jag inget hellre än att få lite ordentlig massage, kan nog inte åka hem i helgen heller för jag måste hinna tvätta och plugga, kul kul och själv kommer jag vara också för karin ska hem. Saknar fjompen nå fruktansvärt och har en massa saker jag skulle vilja hämta hem och fixa men det får väl bli i ett annat liv.
Åh jag vill ha massage och jag vill ha en trevlig helg fre till sö, är det för mycket begärt

uppgång och fall

känns som jag har fallit ett bra tag nu men idag har känslan vänt lite :)
Foten känns lite bättre, idag fick vi den magiska tvättcylindern, hade två underbara föreläsningar och ja jag vet inte, fast jag är trött som fan så har det varit en bra dag!
Fint väder och känsla av lättnad efter att ha luftat lite känslor igår, jag lever och jag ska ta en powernap så jag orkar plugga sen :)

sleepy sunday

idag är det söndag, och jag vill inte köra heldag i skolan må och tisdag...men inget att göra åt.
Ska snart äta kyckling med mögelostsås och vindruvor, minns att jag försökte göra det när jag var sambo men att det inte blev så väl mottaget, så ska njuta desto mer nu.
Har varit till sjukhuset och kollat, gått promenadvägarna här bakom och haltat fram för min fot gör så grymt ont så jag kan knappt stödja den och inte vet jag varför.
Solen skiner iaf så när jag inte har sol i sinne är det skönt att det är vackert ute.

Mina grannar skrämmer för övrigt slag på mig, alltid något som är vandaliserat i trappen och folk som röker och slår i trapphuset.. så om jag inte går att få tag i på några dagar så har jag väl frågat vad fan de håller på med och åkt på en mangling :p

lördag hela dagen

Nu har jag suttit och försökt koppla in min router men det vill sig inte, är så less på det här. Gick till alla tre hälsokostbutiker på stan och frågade men ingen hade prpolis, var visst slut hos tillverkaren, hurra och min vanliga tur..sen kollade vi på nån kabel så jag skulle kunna koppla datorn till tv:n, men killen som hjälpte mig visade bara jättedyra så ska fundera vidare hur jag ska göra.
nu ska jag göra en smoothie och mysa lite och inte ens titta åt datorn :)

kvällsrapport

har nyss intagit te och bulle, innan det tacos och massa annat gott, mat gör en om inte lycklig så nöjd :)
Varit nere i en svacka, eller är väl där fortfarande men mum har fått mig på andra tankar. Helt sjukt att vi kan ha så roligt fast vi är så lika och verkligen går varandra på nerverna lika ofta.
Hon har varit här sedan lunch, jag har visat henne charmen med sätra och my people :p
Imorgon ska vi göra stan och leta naturmedicin till mig, oh jag glömde att berätta att vi ska göra smoothies i min nya mixer :)

Håll en tumme att jag vinner några miljoner imorgon, för det skulle sitta fint och behövligt
och nu ska jag fundera i min sovsäck tills jag somnar, förhoppningsvis drömmer jag varken om mitt liv eller pedagogik inatt :p

torsdag

det mesta har gått fel som kan gå fel, jag har snart vip-kort till gavlegårdarna och jäkla skit vad irriterad jag blir när det hela tiden är något som krånglar som jag inte förstår mig på.
Först vattnet, sen tvättstugan (som fortfarande inte är fixad), dom installerade router och uttag i våra rum igår (som funkar lite när det vill, dessutom glad att jag hade en extra sladd för den jag fick funkar då inte!) osv..Jag orkar inte, lägenhetssökningarna ska jag inte ens berätta om för det gör mig ännu mer irriterad.

MEN till det jag egentligen ville säga; Vilken vacker dag det är idag, cyklade ner till högskolan och lämnade tillbaka en bok, strålande sol, vattnet blankt och fåglarna som simmar omkring. det tog väl en sådär 45 minuter att ta sig hem, stannade överallt och lyssnade och njöt. största problemet som vanligt var at det klipptes gräs överallt. Fick igång en massa tankar på gott och ont. Jag är glad att jag bor här, hellre ångest och panik i gävle än ludvika, det mesta slår det. Och jag kanske är en riktigt bitter och långsint människa som inte kan släppa oförrätter och svek från förr men då är det så. Idag ska jag städa, läsa, handla lite och njuta av dagen!

Åh behöver jag föklara att jag läser om normalitet för tillfället och att det verkligen har satt igång tankeverksamheten gällande allt i mitt liv som inte är som jag vill ha det..

Och sen saknar jag mina vänner, ni betyder mycket även om vi inte hörs så ofta!

kort och intensivt

Går min sista dag i den här veckan i skolan imorrn, seminarium på morgonen. Sen ska här pluggas och läsas som fasen för på fredag får jag förhoppningsvis finbesök av min älskade mum. Det är lätt värt att sova på golvet i helgen, ska bli skönt med lite sällskap också när min lägenhetsdelare åker hem :)
Har börjat läsa en liten kurs i studieteknik och det är faktiskt riktigt intressant och motiverande, hoppas bara det håller i sig. Och cykla gör jag också, drygt att jag inte har några växlar men nyttigt för benen
blev ett kort inlägg också, ser så fram emot helgen!

morgonmys

mår fortfarande konstigt men det är på bättringsvägen. skolan gick bra igår och det ösregnade när jag kom hem så jag fick lift till marnäs som tur var. Nu ligger det en liten kattskrutt i mitt knä och myser, har inte hjärta att flytta på honom heller men måste snart traska upp på högberget och göra lite nytta :)

riktigt illa

så dåligt som jag mått de senaste två dagarna har jag inte mått på läääänge. Grym värk i nacke/huvud, torrhosta, illamående och kramper i magen, helt ljuvligt. Spydde som vanligt och var helt däckad igår från det att jag kome hem från skolan. idag gör vi ett nytt försök, för ikväll ska jag förhoppningsvis åka hem så jag har inte tid att må såhär..
Fick iaf mina böcker igår så nu har jag läsning på tåget, känns bra iaf. Ska bara avsluta skrivuppgiften så jag kan skriva ut den i skolan innan seminariet så är jag nöjd sen.
Hösten börjar komma till Gävle, blåser mycket och är kallare, vill ha ett och samma väder, spelar ingen roll om det är kallt men att det är lika för det mesta så man vet hur man ska klä sig :)







I'm proud of you!

framsteg

har båda numer tillgång till tv-yes
ska båda få internetuttag om en vecka- yes
Det går sakta men säkert framåt, och ingenstans hittar jag en tvättcylinder :/

Idag hade vi grupparbete, lite stelt men ett bra första försök, imorrn är det föreläsning på förmiddagen och sen måste jag lära mig att skriva ut på skolan för jag har en tågbiljett hem som måste fixas, och på to kommer jag ha fullt upp och dessutom åka hem. att jag alltid hamnar i dessa sitsar, men men, bara att lära sig.

Ska skriva lite om när jag lärde mig att simma och så får vi se om det kan bli något textmässigt av det, behövs till på torsdag.

RSS 2.0