segboll

Jag fick ett presentkort på chokladmassage i julklapp av min mor och igår var dagen med stort D. Fick börja med bubbel, sedan lite ångbastu och sen var det dags, fruktansvärt skönt och välbehövligt!
Jag brukar ju bli lite slö efter massage och det var egentligen tänkt att vi skulle ut till brödernas pappa på mat efteråt (men det blev inställt pga sjukdom), och jäkla tur för mig att det inte blev av! Från 12.30 - 16.30 sov jag mestadels, med undantag av den kvart jag masade mig upp och åt pizza! Så helt sjukt slut och borta har jag inte varit på länge, helt väck :)
Idag är det bättre men då kunde jag ju inte sova så bra inatt istället så det kommer väl i eftermiddag. Ska hoppa in i duschen  och sedan ska jag träffa marie halv ett, marcus och amanda kl tre och lojs vid sex. Däremellan ska jag förbi teatern, helst plugga men det kommer inte bli av och sen är det sista bonde söker fru ikväll..och  nu ska jag mysa med min skrutt som bara kurrar och är för go :)

27/12

Så var julhelgen förbi, fort har det gått och varit väldans trevligt också. En kort resume:
Födelsedagsfrukost hos min mor på julaftonsmorgon, sedan vidare till sandra och julle en sväng, grymt trevligt!!
Julmat hos mamma med både chrippo och pappa närvarande, sedan efterrätter och julklappsutdelning. När jag kände att jag kunnat somna stående blev det hem till svärmor på lite mat och paket också och sedan fortsatte bröderna hem till sin släkt på myskväll medans jag däckade hos mum och fjomp :)
Juldagen var lugn (tack och lov!), spelkväll här hemma, så fick träffa julia vilket var underbart som vanligt :)
Annandag jul spenderades till största delen hemma hos mina kusiner med familj och det åts med andra ord en massa mer, riktigt trevligt det också.

Idag är det måndag, jag har inge batteri i telefonen och comviq anser att jag har lite pengar på telefonen (0.07kr) så jag kan inte ha så mycket kontakt med folk runt om. Imorgon är det iaf chokladmassage på schemat, ser jag fram emot vill jag lova!!
Ha det gött

dan före

imorgon är det en massa saker; julafton med allt vad det innebär och sedan fyller älskling 30år den gamla geten :)
Blir alltså följande som det verkar; födelsedagsfrukost hos mamma först, sedan till svärmor en snabbis på morgonen, en sväng förbi sandra, mat och fika och paketöppning hos mamma och sedan blir jag nog kvar över natten där medans micke och hans bror ska ha vin/spelkväll med sina släktingar..är ju inte direkt orolig att jag kommer ha tråkigt, mest bekymrad över hur trött jag brukar bli i vanliga fall men allt går förr eller senare :p

Idag var ag upp på bilioteket och hämtade en bok, och hon i disken var så otrevlig, hoppas hon hade skoskav eller nåt och inte alltid var sådär för då har hon helt fel jobb. Mitt kort kunde inte läsas i bankomaten och jag törs inte chansa på att jag fått pengar så nu sitter jag här och väntar på samtal från mum, som när hon kommer hem får logga in på mitt konto och kolla..

Tur jag är klar med det mesta!

21 december

Igår kväll fick jag först nackmassage av min mor (vilket resulterat i att jag är så fruktansvärt öm i nacke och axlar idag att jag inte kan vicka på huuvdet utan att det gör ont, men bra är det, då känner man att man lever) och sedan blev det till att dricka te och kolla på kajsa kavat. Minns att jag älskade den när jag var liten och den gick att se nu också men speciell filmsnutt är det.

Fick A på förra kursen, den med uppsatsen så det känns jättebra, vilket ju lär betyda att han godkänt min statistikuppg också eftersom jag inte hört något annat.
Ikväll ska jag massera baena och sedan sova kvar hos mum för hon är "ledig" imorrn så vi har tvättstuga på morgonen..
Går segt med skolarbetet för övrigt, vill hellre träffa folk och mysa, var förbi sandra en sväng igår och du ska veta vännen att du sprider bra energi även när du mår dåligt, är glad att du finns i mitt liv!

Nu blir det hemmagjord pizza och sedan är tanken att vi ska försöka knåpa ihop ett pepparkakshus, så får se hur det slutar,,hm

tåååg

har gått hur bra som helst att åka tåg med lillen, den där "naturliga" lugnande kapseln kommer jag att köra stenhårt på vid resor framöver, så duktig han varit trots lite strul på vägen!
Är hemma och ska adventsfika nu, men har på känn att jag kommer somna ganska snart istället, sen blir det till att strukturera upp veckan som kommer, kl 17 är det damhandboll Sverige-Norge (inte att missa!!) och ikväll ska jag få mysa lite :)

Kristin, tänker på dig en hel massa, kramar och det blir ju bästa julklappen om du tar dig hem till jul ju! :)

jullov!!

Äntligen!! :)
Är fruktansvärt trött så ska försöka hinna en powernap innan agnetha dyker upp. Sedan blir det fika och stan och vid halv sju kommer mamma om allt går vägen. Har lite ångest över att lämna lägenheten men det blir ju skönt att få komma hem och träffa folk jag saknat järnet!

Ha det gött för det ska jag ha!!

bonde

haft en riktigt fin dag igår, handlade lite och sedan gjorde jag chokladkola för första gången i mitt liv typ, trevligt :) Städat och fixat och förberett packning, alltså, känns som halva lägenheten ska med hem minst! På kvällen kom Cattis och Julia hit, vi lagade tacos och till efterrätt blev det rulltårta med mandelspån,nutella och skivad banan + vispad grädde, blev så mätt så jag trodde jag skulle spricka i vanlig ordning :)
Vi såg bonde söker fru, går ju inte att se sådana program utan att ha massa åsikter så vi diskuterade en massa men roligt var det :) Sedan fortsatte vi prata som vanligt och rätt som det var hade klockan slagit 22.15, Och idag har jag så fantastiskt schema så jag ska vara i skolan mellan kvart i nio och fyra!! Så nu har jag tryckt en kopp kaffe och lite gröt, ska bara sätta i linserna och bege mig, återkommer imorgon kväll när mitt liv har lämnats tillbaka till mig förhoppningsvis :p

att våga prata

vi har retorikövningar på schemat större delen av veckan och gudarna ska veta att det är något jag behöver, tycker det är jobbigt att stå inför massa folk om man är tvungen (vilket är ett examinerande moment), är jag inte tvungen kan jag göra det, ingen press då..

Ska inte lätta mitt hjärta ikväll för då kommer det komma fram så mycket som jag törs prata om men får avreagera mig imorrn när jag ska ut och gå istället.
Imorgon kväll verkar det som om jag får finbesök av bästaste cattis och julia, vi ska äta tacos, dricka te och lägga pussel, slå den ni :p
Nä jag ska göra mig iordning, har en massa att göra imorgon, lägenheten är rena kaoset som vanligt!!

Har fått igång funderingarna igen, på gott och ont förstås, men det ger en hel del också, och jag försöker leva i nuet fast jag grubblar på allt som varit och komma skall samtidigt. Igår insåg jag nämligen också att snart är julen över, det innebär en ny termin utan lov..vilket kommer gå lika fort som allt annat och därför måste jag börja fundera på sommarjobb snart..herregud kan ju få ångest för mindre, ni som känner mig vet hur :)

lucia

Idag är det lucia, har gått riktigt obemärkt förbi, haft heldag i skolan idag och faktiskt ganska kul med lite teaterövningar eller hur jag ska förklara. Hatar ju rollspel och allt sånt men det ingår i kursen så bara att gilla läget, jag kanske kan lra mig att gilla det för det gjorde jag när jag var mindre, undrar vad som hände..

Idag lämnade vi in vår uppsats och jag har precis skickat in min statistikuppgift, helt sjukt dålig men man kan ju inte få allt, hoppas bara han gluttar och säger godkänt så är jag mer än lycklig :D

Imorrn ska jag faktiskt skippa första föreläsningen och träffa cattis för att skriva klart hemtentan, blir skönt för då kanske jag får i mig mat innan, brukar bli dåligt med det annars. Har sjukt mycket att ta tag i så vet inte vart jag ska börja..men men, vad vore livet utan stress och magsår.
Men en sak stör mig; förra året kunde jag inte äta julmaten utan mådde så fruktansvärt illa hela tiden och blev superäcklad av att se familjen äta. Detta år när jag för en gångs skull mår hyfsat fint i magen och inte illa hela tiden, nä då är jag fan inte sugen på julmat, vad är det för fel, jag borde ju bunkra upp allt jag "missat" och så uteblir behovet, vilket jäkla antiklimax! Hoppas det återkommer, för annars trycker jag massa mat bara för att :p

söndag

har ju inte hunnit med ens hälften av vad jag föresatt mig, har mått konstigt, igår hade jag lite huvudvärk men illamåendet är det värsta. Jag kan tänka och vara helt klar i huvudet men inte röra mig, prata eller göra ett dugg för man mår så mastodontilla, it sucks! Idag är det bättre iaf men blir så rädd att det ska komma tillbaka (då vet jag iaf att jag ska trycka i mig kaffe innan för det tar bort värsta smaken när man kräks, lite äcklig info sådär :p )

Håller på och tvättar, ska ta en omgång disk sen igen och sedan dammsuga. Agnetha kommer ikväll istället eftersom jag inte var riktigt iform igår haha.. Imorrn börjar nästa kurs, får se hur det blir. Om en vecka åker jag hem, i like!
För nu vill jag träffa alla underbaringar jag saknar! (sen att jag kommer klättra på väggarna efter en vecka och vilja hem till MIN lägenhet och mitt liv igen är något jag får handskas med då :) )

today :)

idag är dagen jag väntat på hela veckan, blir med stor risk heldag i skolan idag också men sen jäklar är det helg. Tanken är att jag ska hinna ikapp lite i lägenheten; diska, dammsuga, laga ikapp lite bat och baka..sen icke att förglömma att jag måste sitta lite med hemtentan i massage, antagligen jobba med portföljen till uppsatskursen och hinna förbereda lite inför kursen som börjar på måndag, jag ska läsa en gnutta retorik, gissa om jag kommer bli svår att ha att göra med ;)

Middagen igår var mycket trevlig, fick någon dricka som var blandat passionsfruktsjuice och fanta, helt ok faktiskt, och sen pepparstek (oxfilé) med potatisgratäng. Och faktum var att typ hela klassen såg att jag och carina delade mat men det var inga jobbiga kommentarer, me like så mer sånt :)

Har som sagt en massa jag ska hinna ifatt med över helgen och sen ska jag träffa agnetha imorrn kväll vid hal sju också, för sen åker jag ju hem så då hinner vi ju inte ses. ja herregud vad jag behöver lite ledigt :)

middag

har fullt upp nu igen en period, igår var det heldag, gick hemifrån vid nio och kom hem efter 23. Julbak (knäck, wienernougat, pepparkakor med choklad/apelsin samt marsipanfigurer), sen hockey på det som blev försenat då en leksandsspelare skadade sig och fick vänta på ambulans. Idag har det också varit fullt upp, kom hem från opponering och arbtet med uppsatsen nu strax efter fyra och nu ska jag iväg och äta med klassen.
GRATTIS MAJJJA förresten på födelsedagen och GRATTIS KRISTIN för att du kom in på skolan du ville!
Hörs mer imorrn om jag hinner, :)

hemma

är ju hemma i gävle igen, blev lite pepparkaksbak igår kväll för att testa de nya formarna och för att se om jag kunde blanda i lite mörk och ljus choklad i degen eller om det blev knas. Jag tror det blev bra faktiskt, synd bara att jag inte tycker det är lika kul att äta pepparkakor som att baka :)

Idag blir det förhoppningsvis sista dagen jag behöver släpa med mig datorn till skolan, och idag ska då arbetet vara klart..hmm ja vi får hoppas på det.
Min skrutt var så mysig när jag kom hem igår och det har fortsatt i samma stil idag också.
Hade tänkt göra lite skrivövningar som kvinnan på sittningen sa åt mig men det värker lite för mycket i lederna för att jag ska orka experimentera just nu, får vänta tills jag är bra igen :)

Säkert ingen hemlighet att jag grubblar en massa och alltid tänker fyra fem steg framåt och därför komplicerar saker och blir ganska frustrerad när det inte händer något, MEN jag jobbar på det, bara så ni vet, jag jobbar även på att lyssna på mig själv och inte slösa energi på sånt som bara tar energi..men som sagt, har det tagit mig 23 år hittills så tar det nog ett tag till, fast jag jobbar på't :)
Ha en toppendag alla, det ska jag försöka ha!

nattsuddare

alltså, vill bara understryka det faktum att jag var vaken till halv tre inatt! och ja då sov jag en gnutta innan men det var max en halvtimme, ikväll kommer det däremot inte vara lika hurtigt kan jag lova för jag är redan trött.
Har löst melodikryss, skrivit lite på vår uppsats om godis, tittat på söta grisen i julkalendern, saknat en massa(!) och nu ska jag göra iordning för att trava upp på stan om någon timme. Lär handla lite och sedan är det besök hos pappsen inplanerat, jag ska passa på att rensa hans kyl..och sen blir det övernattning där för jag orkar inte trava fram och tillbaka hela tiden :)

Är fortfarande helt slut i kroppen, knas det där och jag känner mig helt väck men det är bara att gilla läget. Längtar efter julbak och fixande, fruktansvärt mycket.

sittning

om ni tyckte att gårdagens inlägg var en smula negativt så var det inget mot hur kvällen fortsatte. Älsk hade städat så jättefint hemma hos mig men inte ens det räckte för fy attans vad jag mådde dåligt, tågresan var ett rent h*vete och tårarna rann mellan gävle och sandviken (det är ändå en kvart och jag håller alltid tillbaka tårarna om jag kan. Kunde inte sitta på något sätt så kroppen inte skulle göra midre ont, hade huvudvärk, magen sved och brände och allt var pain på riktigt. I blg inser jag att jag inte orkade något mer och min första tågspya var ett faktum. Micke fick väl som vanligt leda hem mig, kunde inte ens ta av mig skorna själv..jaja nog om eländet, idag mår jag hyfsat även om huvudvärken kvarstår och så kommer göra tills någon masserar bort det onda.

Har varit på sittning i sms, mum har ju varit där förut men jag hade varit lite nervös för att jag inte visste vad jag kunde vänta mig, kom in och satte oss ner för pappa började varpå den andra kvinnan som jobbar där raskt berättar att hon ser att jag har för höga krav på mig själv och är en kontrollmänniska. Sånt där tycker jag är läskigt, och fastän jag tror så duktigt att jag har slappnat av sju resor sedan jag var yngre sitter det ju fortfarande kvar..

Min sittning blev en vild mix av allt, mest en massa om mig och vad som kommer hända, att jag borde ta tag i skrivandet igen, något jag verkligen saknar..och sen en massa från kära farmor också, som jag ska diskutera med pappa ikväll. Mamma fick sig en dos av mormor och paddan verkar det som haha, lååång historia :) men det var intressant :)

fort

fort går tiden, timmar, dagar, månader, år, för det mesta hänger jag inte alls med och blir frustrerad över att det inte hänt mer på den tid man avverkat.

Just nu är jag trött, less och irriterad och känner mig riktigt lättsårad vilket ju uppenbarligen inte är något bra tillfälle att skriva ut en massa på Internet, MEN skriver jag inte tror jag att jag bryter ihop (!). Vill bara lägga mig under täcket med massa choklad och förtränga allt vad pms, huvudvärk och massa annat tjafs på sidan om heter.

Inte blir det bättre för att arbetet skulle behöva vara klart idag, vi åker hem ikväll och jag känner mig så frutsterad över allt och känner det som att jag måste tänka och organisera för två om det ska hända något.
Ja mer pepp än såhär kan det ju snudd på inte bli, så nu slutar jag så slipper ni läsa allt negativt :p
Igår var iaf en trevlig stund på stan med bästa sällskapet!

RSS 2.0