klös

mum åkte hemåt för några immar sedan, lillen och jag har bara jäst sen hon åkte, jag har äntligen läst ut boken jag hållt på med i några dagar och har hamnat i ett sånt där vakuum med känslor nu när den är utläst..
Gick en sväng till ÖoB, där blev det ytterligare en klösställning till lillen, så nu har han en på balkongen också, förhoppningsvis får min soffa vara lite ifred då.

Imorrn blir det till att diska och städa, och vila knät så gott det går, det har brakat ihop ordentligt..så nu måste jag vila så jag klarar av heldag på furuvik på lördag :)

lycka

Lycka är att ha klarat av ett läkarbesök, ensam, och jag fick inte black out som jag brukar få, en fantastisk dansk läkare (som självklart var inlånad och inte kommer vara kvar), äntligen känner jag lite hoppfullhet och är inte alls rädd att behöva göra mer undersökningar, lät som att en kapselundersökning kanske kunde vara något i framtiden. Har liksom varit ett lyckorus hela dagen och fan vilken skillnad det gör när man får träffa någon som faktisk lyssnar och tar in det man säger! :)

Och äntligen har jag köpt renskav som jag längtat efter i flera år, nu ska det bara göras också :)

Jag är glad just nu, riktigt glad

gurkkrig

Fan han lägger dessa små söndertuggade gurkbitarna överallt, och har fått för sig att det passar fint att ha dem i min säng! Jag bär tillbaka och nästa gång jag tittar dit så ligger det väl ännu mer, tror att det är välmening bakom (har nämligen haft allt från leksaksråttan till studsboll i sängen) eller så är han bara helt pantad och jag föredrar att hoppas att han vill väl ;)

Sitter nedkrupen i nattlinne i soffan,nyduschad och nysmord, med kvällsfika och boken "svart ros" av nora roberts i knät, dessutom är det friidrotts-EM på tv så det kan ju nästan inte bli bättre!

Ska förhoppningsvis träffa agnetha en sväng imorrn, var ju längesen nu, och sedan kommer mum på besök, men som någon frågade, är det mig eller katten hon kommer för att hälsa på?! :) Fast det gör mig inget för jag behöver lite support om jag inte ska balla ur helt inför läkarbesöket..framförallt behöver jag lära mig att anteckna så jag vet vad/när/hur jag mår och fungerar..
Mum skulle nog stanna till lö tror jag så då hinner vi ju träffas lite, hade förhoppningar om finbesök från lidköping i helgen men det blir en annan gång, Jag tycker om dig Kriin! :)

Ha en fin kväll, för nu är det längdhopp så nu har jag inte tid längre :)

läbbigt

drömt mardeömmar hela natten att jag varit jagad och skulle bli nerstucken med spruta och kniv, jag måste verkligen öva psyket på att gå till doktorn.. :) Var dit och tog prover iaf, så nu är det bara att ladda inför "riktiga" besöket på fre.
Appropå mardrömmar så har fjomp skrämt halvt ihjäl mig idag, hörde att han slogs med nåt men trodde det var en leksak, tills jag ser att det är en stor fjäril! Till saken hör att min skrutt inte direkt har mördarinstinkter och avslutar lidandet utan han leker bara, så var tvungen att stänga in honom så jag kunde ta bort fjärilen, stackars varelse. Inte var katten nå vidare glad på mig efteråt heller för att jag förstörde det roliga :p

I lördags kväll var julia här och vi åt och pratade, trevligt som vanligt! Hade ångest igår kväll men tror att det är stress inför läkarbesöket.
Har fått lite sug efter att baka så gick igenom mina receptböcker idag, blir nog banankaka eller kärleksmums, har inte bestämt mig än :) Och sen lär jag ju baka bullar någon gång för det vill jag kunna

home

Nu är lillen och jag äntligen hemma, bilresan gick ganska bra fast inte tycker han att det är någon höjdare min skrutt. Stackarn blev helt stel när vi kom till falun, det är ju så lång han åkt till veterinär tidigare.
Han har hunnit göra sig hyfsat hemmastadd och jag och pappa hann fixa en hel del men lillen reagerar på minsta lilla ljud och det är ju väldigt lyhört så det tar nog sin tid innan han slappnar av.

Har inte ens orkat packa upp mina saker, bara fokuserat på fjompens men imorrn ska vi göra ett litet ryck, och ta en tur till affären, såg till att få hem allt tungt idag, som blomjord och kattsand, så tråkigt och dyrt att köpa :)

Underbart med helg och nu ska jag bara mysa och fokusera på min sambo, innan jag börjar störa mig på allt hår haha :)

nedräkning

det är konstigt det där, när jag är här i l-a så trivs jag väl så bra jag kan göra, mycket eftersom jag vet att jag inte är fast här längre, fick frågan igår hur länge jagtänkte stanna i gävle ochdet vet jag inte, vet bara att jag inte vill flytta tillbaka hit än på mycket länge, om någonsin..

Idag regnar det, mycket skönt för det har varit så kvavt på sistone, mindre skönt för att jag inte hittar mitt paraply :)
Har hunnit träffa lite folk iaf, varit upp till kusinen och hälsat på, träffat Haag, Ida och Inger, kramat julls hejdå, varit en snabbsväng till jobbet och pratat lite med sandra igen :) Ska väl förhoppningsvis träffa min kusin idag och sen måste jag packa, det är inte lite grejer vill jag lova!
Har lite lätt ångest, lika skönt som det ska bli att få landa i lugn och ro med fjomp, lika jobbigt kommer det bli att inte få träffa älsk varje dag, men man kommer väl snart in i det igen..

(sen har jag för första gången på 4-5 år haft mensvärk igen och det är då banne mig inget jag saknat, därav mitt griniga humör)
På måndag eller tisdag ska jag iväg och ta prover, och den 30 är det sjukhuset som gäller, jag kommer lätt att gå vilse som vanligt eller så bara glänser jag :p

Och päron i ugn med after eight är så grymt underskattat, skulle lätt kunna vara min basföda :)

semester

Jag har semester sedan i fredags em, obetald men ack så underbart! :)
Var på party i fredags också för första gången på mycket länge och hade riktigt trevligt, jag kom i säng halv tre och hade inte ens gäspat innan! :) (de som känner mig vet att det är en bedrift utöver det vanliga)

Träffat julls, och fler gånger hinner vi med innan vi båda åker hemåt, börjat förbereda flytten åt fjomp, planera furuviksbesök och diverse annat.
Såg att det härjade en misstänkt pyroman eller flera i Gävle för tillfället men jag längtar fortfarande hem :)

Igår rensade hela familjen två av våra förråd hos pappa, välbehövligt men så roligt att se alla barnkläder de sparat och svårt att fatta att man varit så mini. På fre morgon åker vi till gävle, och då hoppas jag att min kropp är normal igen för som det är nu så är det inge skoj med bilresa...men men , man kan ju inte få allt :)

två arbetspass kvar :)

jag känner mig glad idag, kanske är det för att jag ska träffa julls om en stund och för att jag ser fram emot morgondagen :) verkar som jag kommer hålla mig sysselsatt både i helgen och nästa vecka men det är skönt det också. Blev ju en helt ok sallad om jag får säga det själv, och det får jag ju :p

Lillen ligger här alldeles hoprullad och har det bra och jag ska väl pallra mig in i duschen och sen måste jag hinna handla också innan jag ska iväg.
Får balkongnät uppmonterat i gävle idag så det blir också alldeles utmärkt :)
Att jobba två till åtta ger lite känslan av att inte hinna så mycket varken före eller efter men om man bortser från att man inte har rast under "normal mattid" så gillar jag det skarpt, en himla skillnad på att sluta åtta istället för halv tio :)

oväder

äntligen kom det och hoppas bara att det blir lättare att andas efter detta :)
Så fruktansvärt utslagen jag var imorse så tur att jag inte skulle tvätta förrän 11, gick upp vid halv sju men somnade om till en halv nio/nio.  Lillen har också varit helt utslagen idag så när det började åska och regna satte vi oss på balkongen och myste :)
Väntar på att regnet ska minska så jag kan gå till affären och handla lite till en risonisallad jag tänkte göra; risoni, tomat, vattenmelon, lax, fetaost och basilika :)

TRE ARBETSPASS KVAR!! Sen ska jag bara glassa i en halv vecka och sen åker jag hem till gävle, med lillen :)

allt

jobbar är väl ingefär det jag gör mest numera :) Ikväll ska jag försöka se en stund av VM-finalen iaf, få se hur mycket jag orkar eftersom jag ska upp och jobba imorrn igen. Även om det känns som att man bor på jobbet har jag jäkligt kul måste jag säga, har jobbat mycket med sandra och vi lyckas med allt :p

Ikväll får jag träffa älskling också, och mum åker till min lägenhet i gävle idag så jag och lillen är hemma själva, det är så skönt :)
imorrn hoppas jag på att julls kommer till stan, saknat nå frunktansvärt och även om jag är glad att det är sista jobbarveckan så är jag riktigt nervös eftersom jag ska ha folk med på introduktion hela veckan, man vill ju komma ihåg allting och ge dem en bra start, hoppas hoppas det går bra och att de känner sig välkomna.

Nu blir det lite mat och sedan jobbet, ciao

myskatt

jag har nog världens mysigaste häftplåster till katt, har ju jobbat mycket och mamma har varit i gävle en vecka så han har ju varit lite ensam, men igår hade jag min lediga dag så då sov vi av och till fram till tolv (!!) och bara myste! sen kom jag äntligen igång och städade så mum ska bli glad när hon kommer hem idag (visserligen bara för att tvätta och hämta grejer för hon åker nog tillbaka till gävle imorgon igen) och sen blev det ännu mer mys. Jag är så trött hela tiden, och det känns tungt att jag ska jobba hela denna helg också men livet får väl börja nästa vecka istället :p

å snart flyttar jag tillbaka till gävle och med mig flyttar skrutten så det ser vi fram emot. Känns konstigt att jag ska sova själv i helgen men jag kommer nog vara för trött för att orka reflektera en massa, på gott och ont ;)

Och så kan vi ju alla hålla tummarna för att mum bara ser städningen och inte det faktum att en av hennes växter inte överlevt min ömma vård.

delad

delad (o)tur idag innebär tidig morgon och sen kväll, de boende r så trötta och tagna av värmen o ch det är väl vi personal också kanake, kom några droppar regn nyss iaf när jag åkte hem. Är hemma på timmar, dvs mellan ett och fyra, har precis ätit så nu ska jag försöka varva ner och sova en sväng innan jag måste tillbaka. de flesta är lediga må när de jobbat helg men jag går på en annan rad så efter den här helgens avslut har jag må-ons också, ledig to och sen hela helgen igen, skojigt värre... :/

Igår blev det årets första dopp iaf i sligen, mycket trevligt hade jag! så nu vill jag bada mer :)

godissugen är jag också som sjutton, illamåendet har lagt sig så nu äter jag allt sött i min väg istället haha :)

jobb

nyligen hemkommen från jobbet, haft riktigt kul ikväll måste jag säga, jag och annica är ett bra team och de boende har varit på bra humör så då blir det sån bra stämning :)
Igår var vi ett gäng från jobbet som åt på piren och sedan blev det en liten vända på stan eftersom l-a festen dragit igång. Mycket trevligt hade jag och jag skulle ju egentligen hunnit dit en snabbis idag med ( massa vänner som ska dit) men jag orkar inte och vet att jag har fem dagar kvar att jobba varav delad tur osv, så det får bli lungt, börjar sju imorgon..

Annars är det som vanligt, mum var hem en sväng och hälsade på, nu är hon i min lägenhet i gävle igen och myser, och jag njuter av att få bo själv :)
Har fått tid för läkarbesök den 30 så det känns skönt på något sätt och äntligen äntligen börjar den värsta hormonchocken klinga av. Har inte mått jätteilla på två dagar och kan ha bh igen, helt fantastiskt :p

RSS 2.0