back to school

Ska strax dra mig mot skolan, det är knepigt väder så jag tippar på att jag kommer frysa ihjäl, därav typ vintermundering :)
Idag börjar kursen med kost och näringslära, ska bli riktigt intressant och jag antar att tiden kommer rinna iväg som vanligt. Dessutom råkar det ju vara så att jag den 17-18 ska hem och fira vå favoriter som fyller år så den helgen kommer gå fort och helgen efter det blir det Mallorca!!! :) Jag är rätt nöjd ja, förhoppningsvis blir det lite fotboll där borta också, och värme så jag slipper ha problem med lederna :) Åh jag håller typ på att spricka så det är bra att jag måste fokusera på skolan ett tag nu så det blir någon ordning.

dygnsvändare

jag somnade inte förrän vid fyra imorse, inte bra men jag hade ju trevligt så det väger upp, nu har jag precis ätit storfrukost och tittar på friidrottsvm.
Imorgon är det skolstart och sedan förhoppningsvis IKEA med brydsen.
Igår var vi på fotboll, GIF-Häcken, det blev 2-2 och det var helt rättvist, inte så mycket folk och det passade mig bra :)
Har äntligen fattat hur jag får in musik i telefonen så nu är jag lite halvfrälst, det är väl aldrig försent att lära sig antar jag..Ska kolla lite till på resor, jag vill så gärna

Adele

Behöver jag säga att jag är besatt, vilken röst! och jag älskar verkligen "Set Fire To The Rain", den som inte lyssnat på den lär göra det, annars har jag väl lyssnat sönder den så det väger upp :)

Hade mina fina tjejer här igår kväll så både jag och fjomp stortrivdes, vi gjorde pizza och pratade, spelade kort och skrev jag pratade?! ;)
La mig sent, och från tio över sex imorse var det bara väntan på finaste, ibland tror jag verkligen att detsom inträffar (bra som dåligt) är meningen, och även om jag skulle vilja att det inte behövde vara så drastiskt alla gånger är jag väldigt glad för att jag har träffat så många människor som betyder så mycket för mig på alla sätt. Och speciellt nu, usch vad sentimentalt det här blir, jag törs knappt känna efter för jag är fortfarande lite rädd att det ska bli som förut, men jag är glad, riktigt glad, att det kan bli så rätt speciellt när det inte "var meningen", det är fint det :)

På tis börjar jag skolan, och just nu sitter jag bara och drömmer mig bort med resor, malta, kroatien, kreta, vad blir det tro? :)

det där med håll

Jag ogillar när min kropp begränsar mig, nu främst när det kommer till träningen som jag försöker börja med. Jag har fått håll varje gång jag joggat, inte sådär lite håll i sidan som går över efter någon minut utan ihopstramande av hela högersidan..jäkligt irriterande, och det blir ju som sagt värst när jag kör samma "slöa"joggning, går jag snabbt är det inga problem, ger jag järnet är det också lungt  för då springer jag ju inte så långt, jag har provat typ allt, nästa gång får jag väl spänna hela kroppen när jag springer och se om det blir någon skillnad.
Vi tog 5 km Elin och jag iaf och det känns ju bra, bastuvärme var det också.

Idag har jag massor jag ska göra, för kl 17 ska jag möta upp mina tjejer vid willys, vi ska fixa mat och sedan har vi massor att ta igen, det kommer göra att dagen och kvällen går ruskigt fort vilket är bra för då slipper jag räkna timmarna tills min favorit kommer, fast det gör jag ju lite ändå haha :)

Åh idag är en bra dag!

friday

Gårdagen blev riktigt bra till slut, jag träffade Elin som jag inte sett på evigheter och vi åt lunch och gick en vända på stan :) Idag ska vi springa i Hemlingby, eller ja springa och springa, jag ska ta mig runt iaf :p

Är så sugen på att åka utomlands så jag vet inte var jag ska ta vägen, vill bara vara där så jag hoppas verkligen att det passar bra in med jobb och skola. Nu ska lillen och jag jag mysa lite innan jag måste iväg, kanske t.o.m. slumra till lite..

åh

Det enda som är positivt med natten som var är att dagen omöjligt kan bli lika kass.
Jag vet inte hur många gånger jag legat och bara vridit mig inatt, varit upp en sisådär tre gånger (en gång för migränmed, en gång för vanlig ipren osv), sov dock underbara 50 minuter nu imorse när jag kört igång tvättmaskinerna, helt ljuvligt. Det regnar men riktigt skön luft och det ska bli nice att träffa elin idag, var ju några månader sedan.

Frö övrigt längtar jag tills söndag, även om jag önskar att tiden kunde stanna så jag inte börjar skolan riktigt så fort

noblesse

Nu var det ett tag sen igen, jag får väl glädja mig åt det faktum att jag inte har så mycket att skriva ut längre, det går ju i vågor. Piren var skoj, det var musiktävling och jag hade trevligt, resan hem till gävle var också bra, jag fick med mig sällskap (förutom fjomp då) så det är först nu som jag är själv i lägenheten (förutom fjomp då som tidigare) :p
Fick en ask Noblesse på station, så jag äter sånt för brinnande livet och längtar efter att orka ta tag i saker här hemma. Imorgon blir iaf städ och tvättdag, så ska jag träffa elin en sväng också :) Igår blev det minigolf med gänget, mycket trevligt det också, och v 39 verkar bli den gyllene veckan, hoppas jag iaf, kanske blir det lite kroatien då :)

grästerror

min fjomp är rädd för gräsklipparen, jäklar vilken fart han fick under tassarna och nu ligger han bakom soffkuddarna skrutten haha :)
Varit på China idag med min Sandra, <3
Städa lite nu och sedan hjälpa pappa med lite handling, förbereda resan imorgon, bli bjuden på mat hos mum och sedan en sväng till piren ikväll. OM magen tillåter förstås, det återstår att se, men annars jäklar. På måndag åker jag till Gävle, det ska bli skönt framför allt!

skrämmande

Jag håller på att läsa en ny bok, om en tjej som vid tolv års ålder blir gravid med sin brors barn efter att han våldtagit henne upprepade gånger..och den skär i mitt hjärta, inte så mycket för det fysiska även om det är helt sjukt och hemskt att hon blivit utsatt för det, utan för hur hon beskriver att hon inte hade någon att vända sig till och hur hon ville skydda sin familj och hålla ihop det som fanns. Det gör ont i mig, den där uppgivenheten att ingen skulle ta hennes parti ändå, att hon inte skulle kunna utsätta sina föräldrar för den smärtan, att hon klandrar sig själv, att hon till slut nästan intalar sig att det inte är något att bry sig om. Det gör ont, för det finns så många som klandrar sig själv när något är galet, jag skulle säkert fungerat lika, men det är lättare att se någon annans situation neutralt..jaja nog om det

Har haft en fullspäckad vecka, bl.a åkt till falun och handlat löparskor så nu kan jag inte låta bli att springa sen :) Har träffat julls som är hemma några dagar, träffat min kusin idag, kollat på korpfotboll igen och varit moraliskt stöd på röntgen åt en vän. Ikväll ska det ätas paj minsann och sedan ska jag sova ifatt det jag missat

final countdown

idag är det lördag, har blivit glest här på sistone, mycket pga att jag inte spenderat så mycket tid hemma på sistone..men hela helgen är jag här för mum är i min lägenhet så jag har snott hennes :)
Imorgon jobbar jag sista passet för sommaren, skönt men sorgligt också för attans vad jag gillar mitt jobb, personal och boende!

Mina "skikgrannar" som bråkade konstant har flyttat, det står andra namn där nu ringde mamma och sa, jag är så glad för det kan ju inte bli värre iaf :) Som jag längtat efter den flytten haha.
Blev en sväng loppis imorse och nu tvättar jag för fullt, magen är paj men det är ju inte så oväntat, jag har levt lite på övertid där när det gäller att klara sig från skov nu så det är väl dags.

Blev färdig med boken Utsatt som jag läst i några dagar nu, fy sjutton vad bra den var, jag älskar verkligen böcker som baseras på riktiga levnadsberättelser!

en vecka

sen sist, vet inte vad jag pyssla med riktigt, ller jo, jag har jobbat hela helgen och igår var det fullt upp:
*träffade Haag och sötbarnen (Alice och Alma)
*dammsög lite hos papps och fixade
*kollade korpfotboll på Håksberg i finaste sällskap av Baena :)
* hade migrän som gjorde mig helt utslagen till fyratiden imorse, man kan ju inte bara ha trevligt för då uppskattar man det inte på samma sätt :p

Idag blir det till att göra en tacopaj, så ska snart iväg och handla, egentligen är det tänkt att jag skulle jobbat ikväll men eftersom jag jobbade i lördags kväll så slipper jag, mycket skönt faktiskt, då hinner jag mysa istället, bara tre arbetsdagar kvar nu!
Förhoppningsvis hinner jag träffa Marie också idag

Vet inte om jagg skrivit om det förut men jag är lite (läs mycket) myspysstolt, ett av mina kusinbarn har fött en flicka för bara några dagar sedan, antagligen en liten Alice, och jag fick ett mms med bild så nu kan jag inte sluta titta :)

glassigt

nu är jag tvåledig, helt underbart! Har varit och ätit glass med lojs :)
Idag gick en av mina tanter bort, skönt för henne och anhöriga men jag kommer sakna, det är de som gör intryck som man saknar mest..men skönt att inte behöva ligga och ha ont eller så iaf.

Nu ska jag packa ihop och gå och möta upp rasmus som spelar fotboll, ska bara lyssna lite mer på musik först :)
Imorgon blir det äntligen till att träffa sandra och sedan lite jobbarkompisar på kvällen, och på to ska jag träffa majjja, mycket trevliga saker att se fram emot!

RSS 2.0