årets första

igår kväll avklarades årets första dopp (om man bortser från att jag inte doppade huvudet) men fy satan vad kallt det var, mina knäskålar kunde fungerat som skallrande maracas! Var så varmt och skönt uppe på land men usch ja, fast nu är det gjort och det var ju skönt efter, nästa gång blir det till att försöka hitta ett annat badställe :) En del av det resonemanget kommer sig också av att större delen av tiden fick vi fokusera på att titta åt ett annat håll än på de nakna damerna (tack och lov bara topless) som rökte, badade och drack öl bredvid, en syn jag inte glömmer i första taget :)

Det ska väl börjas i tid så nu vet ni hur ni hittar mig om en sådär 30-40 år ;) Efter badandet blev det makaroner och stekt falukorv, längesen men oj så gott..Har börjat med rinexin mot bihålenfl. och biverkningarna är typ nervositet och sömnstörningar vilket jag redan lider av så det kan ju inte bli värre, och nu vill jag bli av med skiten, kunde iaf andas hela natten så alltid något.

Jobbar 14-20 och sedan ska jag upp på stan en vända med karro, blir tidig kväll för jag jobbar imorgon också men ska bli trevligt att få prata ikapp lite med henne..och nu ska jag och skrutt ta och vara lite produktiva, kanske :)

?

Jag vet inte hur det blev såhär men jag är glad, det får bli som det blir men jag mår bra och det är väl huvudsaken, jag har stängt av analysknappen och försöker bara njuta, inte tänka på vad som kan hända, och det gör mig gott tror jag.

Det är stålande väder idag ocg kl 15 spelar sverige match, så jag hoppas det är på när jag kommer till jobbet, och det känns som att kvällen kan bli rätt bra trots att jag inte är nå pepp på att jobba. :)

sjukt irriterad

Min kropp hatar mig, är ju inte direkt första gången men nu är vi osams på riktigt :/ Igår hade jag typ migrän/dryg bihåla som gjorde ont som satan så jag höll på att bryta ihop på jobbet (löste sig dock under mina tre timmars rast då jag tog medicin och sov bort det värsta), imorse när jag vaknade känner jag mig öm och svullen på hela vänstersidan i ansiktet och har ont ner i halsen, jäkligt fruksterande! Ofta bara halva ansiktet jäklas liksom, och ont gör det och jag är irriterad och idag är jag ledig så jag borde vara allt annat än grinig men det är fasen svårt :( Ner och hämta tvätten nu och sedan höra av mig till min sandra, så kanske jag kan förtränga värken, och då hoppas jag ändå att det är bihålan som sökar i grund och botten så jag inte har nån jäkla visdomstand eller inflammation som tänkte göra ett besök mitt i ansiktet..åh

eeh

och jag ser att jag inte skrivit sen i torsdags, inte för att jag inte har något att skriva utan för att jag banne mig inte har en lugn stund att sitta ner känns det som, på gott och ont naturligtvis och jag fattar ju jag också att jag kan låta bli att vara ute och ränna på kvällarna så kanske jag orkar mer men å andra sidan skulle jag ju bara sitta hemma och vilja ut så..
Jobbhelg minst sagt, idag har jag delad tur 8-22, men imorgon är jag ledig så då ska jag upp å tvätta sju :p kommer nog lägga mig igen har jag en känsla av..
Igår kväll blev det ungefär hälften eller mer (ingen aning egentligen ju) av sagan om ringen, och den är ju bra som alltid, sällskapet var ju inte heller att klaga på.
Nä men jobbet var det ja, fast denna dag blir nog rätt skoj, om inte annat för att jag är så virrig så det inte är sant, måtte jag slippa medicinnyckeln idag bara, för allas bästa ;) och vilken tur jag har att det är så bra personal på mitt jobb, helt underbart egentligen, inte alla som har det så!

sommarstängt

finns inte ord för hur snopen jag blev när vi kom till china och dom har stängt denna vecka :P
Så det blev coco thai, vilket ju inte var fel det heller men inga vårrullar och ingen stekt potatis så jag lär ju iväg nästa vecka igen haha
Dagen var iaf toppen, och Nisse my man var så duktig och satt still när en pudel passerade, han kanske hörde min tysta bävan ;)
Jag somnade ju helt seriöst när jag kom hem från promenaden, sedan var det dags för lite mat och efter det gick jag till anna och ann-louise, fina pinglorna :) Vi tog en tur förbi statoil (för där kan man få korv direkt i handen haha och sedan till lobbybaren (och gick på toa, anna har seriöst världens minsta blåsa) och sedan vidare till piren. Rasmus kom också dit, och när ann-louise vek av (hon skulle börja jobba tidigt) gick vi andra en sväng på stan och hamnade på trädgårn (don't ask) och mcD för lite mat och hemgång. Måste göras om, synd bara att jag jobbar hela midsommar, eller kanske tur för annars skulle jag inte orka ändå :P
Ikväll hoppas jag på filmkväll och att det har gått bra för papps, så nu lär jag dit och städa :)

sömnlös i l-a

Jag kan fasen inte sova på nätterna, är ett evigt vändande och vaknande och rör jag för mycket på mig tror fjomp att det är läge att gå upp och mysa (han väcker mig iaf senast kvart över sju).
Gårdagen var riktigt bra, ögonen stod i kors (pga sömnbrist) men jag jobbade fm och sedan trodde jag att jag skulle hem och vila, så blev inte fallet haha. Handling lite smått med anna, sedan fika hos henne med sara och ann-louise, mycket trevligt! Efter det begav jag mig tillmin Sandra, det var också skönt, det finns få människor jag är så avslappnad med.. :) fast avslappningen gick så att säga över när jag skulle hem, jisses vilken pulshöjare.

Nu har jag startat diskmaskinen och plockat bort tvätten som låg på golvet (ja för mum kommer idag/kväll någon gång :p ) och snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för chinabuffé med sandra,bamse och rasmus.
Dagen till ära har jag ont i magen och inflammation i munnen på nåt vis men jag knaprar smärtstillande och hoppas att vårrullar botar smärta :)
Ikväll blir det långpromenad med baena och sedan piren (eller vad vi nu hittar på) med några godingar från jobbet, I like och jag gillar att jag klarar av att vara så pass spontan ändå :p fast det har vi ju inte sett än, men jag har inte mycket tid att sitta hemma i min ensamhet (vilket jag, missförstå mig rätt, faktiskt gillar ganska bra).

kvällen med stor förvirring

Jag skrev på deligeringen i fredag em, för att sköterskan skulle gå på semester och sa att "ja men du delar ju inte medicin de första veckorna innan du lärt dig alla och så" (och det är då 5 av 14 som jag kommer ihåg och har träffat förut på de avdelningar jag kommer vara mest på, på tioavdelningen har jag inte ens räknat). Ikväll (14-20) uppstod problem, jag var den enda som fick ge medicin och sen var det en av oss tre som skulle jobba som inte kunde ett enda namn typ. ungefär här fick jag panik första gången, orka liksom. Det gick iaf att ordna efter mycket om och men så löste sig allt och jag gav bara medicin på en avdelning. Imorgon är jag med två som inte har medicinnyckel och som aldrig varit där, då ska det både duschas mm, men jag låter bli att panika nu utan hoppas på det bästa och nog ska jag besvära alla tills jag får hjälp alltid..åh, men sen är jag ledig två dagar, det kommer jag behöva!

dagen innan

Imorgon börjar jag jobba "på riktigt" denna sommar, hoppas jag slipper dela medicin första kvällen iaf, men rätt lungt pass mellan 14-20 :)
Såg little britain igår med sandra (humor på högsta nivå!) och har hunnit träffa henne en sväng idag igen.
Imorse tog jag och mum en långpromenad och sedan gick vi hem och åt brakfrukost (jag mår ju fortfarande illa efter det lilla anfallet i fredags natt men det är skönt att jag kan äta iaf) Haft tvättstuga och sedan kom pappa hit på lunch och efterrätt..mum ska åka till min lägenhet imorgon  och då ska hon plocka hem bla en cd-spelare som han kan ha, tur att sakerna kommer till nytta :)

Ser väldans fram emot onsdagen, då är vi några som ska äta lunch på china, det kan bli toppen eller katastrof men jag chansar på toppen :) sedan är det ju operation storstädning på to och sedan mest jobb hela midsommar, men lite familjemys skulle vi visst hinna med :)
Nu är det lek med skrutten och sedan natten, kan inte vara uppe så sent längre om jag ska kunna jobba sen :)

lördag

gick fint att jobba, vi var så många av och till så jag kände mig mest i vägen faktiskt, men vilka bra folk det finns på mitt jobb, man blir aldeles varm i hela kroppen (vilket ju är ovanligt för min del haha)
Var bjuden på fest hos en av mina jobbarkompisar på fredagskvällen men hela kvällen och natten låg jag och kräktes en gång i timmen ungefär (och då spydde jag alltså galla från typ 23-tiden, skapligt sliten och trött vill jag lova). Så det får bli party en annan gång, men till hammarbacken lyckades jag ta mig (om än en kortis) med mum som stöd och tolk :) Sovit lite, sedan mat och handlat två gånger har vi men nu sitter jag här och fryser/mår illa så nu ska jag försöka trava mot min sandra om hon svarar att det funkar :)

Alla (nä självklart inte alla, men de som bryr sig) är så fina och hör av sig och undrar hur det går, jag vet ju inte riktigt, först om två veckor vet jag säkert, eller det hoppas jag iaf, men tänkte överraska papps med att storstäda hans lägenhet nu på to när han ska iväg igen så kanske han blir lite glad iaf :)

återseenden

klockan är hur mycket som helst och jag har fortfarande nattlinnet på mig under myskläderna, illa vill jag lova! Men ska snart hoppa in i duschen och försöka att inte skålla sönder mig (är nåt fel), sedan blir det jobb ikväll och imorgon på dagen, har drömt massa inatt om jobb, relationer you name it jag har bearbetat rubbet inatt så kanske därför jag är så seg nu :)
Är bra att jag ska jobba på ett sätt för då måste jag tänka på annat, drygt bara att jag måste vänta till sent ikväll innan jag får veta hur dagen gått och att om det gått skit så lär jag iväg och jobba imorrn också, bara att bita ihop iofs.

Har senaste dagarna återknytit lite kontakt med folk jag inte pratat med på väldans länge, trevligt måste jag säga. och jag gör ju ganska mycket för att inte sitta hemma och grubbla så det passar ju perfekt, så på lö morgon ska jag försöka traska iväg till hammarbacken och leta rätt på caroline, jag ogillar ju folksamlingarna som brukar vara på loppisarna och jag gillar inte tanken på att gå dit själv men å andra sidan lär jag ju utmana mig själv så mycket jag bara kan nudå om jag ska kunna bli stenhård och klara allt :p

Ska bli kul att träffa henne iaf, jag önskar bara att min sandra var hemma för gud vad hon fattas mig i min vardag just nu (sms, dator osv är inte samma som energin man får av att träffas). sen hoppas jag lojs får en underbar bilsemester och att hon är glassugen när hon kommer hem :) Marcus längtar jag också efter, men han kommer snart hem och driver mig till vansinne igen så det ser jag fram emot :p

alltså det där med karlar

jag försöker hålla mig ifrån att trassla in mig en relation då jag av erfarenhet vet att det inte brukar bli sådär jättebra. av erfarenhet vet jag också att jag är totalt värdelös på att tolka signaler, jag tror att alla (oavsett biologiskt kön) är snälla och vänskapliga tills motsatsen bevisas, dvs, vill man något mer än vänskapligt skojande med mig måste man säga det rätt ut, för jag gillar inte överraskningar och jag gillar inte att upptäcka att jaha, hade vi ihop det helt plötsligt, I did'nt know! Däremot finns det män (för helt ärligt har jag aldrig träffat på en tjej som skrämt mig, eller jo en men hon var speciell) som får mig springa långväga, och det är de som efter en enda blick och en handskakning tror att det är en bra idé att träffas. Inte försöka lära känna en och skapa intresse utan som är "för" på, sånt gör mig nervös ner i fotknölarna och då springer jag :p

Vi diskuterade jag och Karro, att det vi kanske skulle behöva är någon annan att fokusera på, men det betyder inte att det kommer bli lätt, så jag försöker fokusera på de människor som får mig att må bra och skratta, för jag behöver få må bra om jag ska kunna bygga upp lite tillit igen. Så därför är det tex. ingen bra idé om du nyss försökt bli tillsammans med en nära vän till mig att skylla på att hon är svartsjuk för att du vill träffa någon och tro att jag ska tycka att Hell yeah, let's go for it, jag funkar inte så.. :) Jag vet faktiskt inte ens om jag vill vara tillsammans med någon ever, det lär visa sig, tills dess ska jag njuta av att (trots att det är överhängande galningar som intresserar sig för mig) att flörta utan att jag vet om det, och spana på snyggingar :p

en fin kväll full i skit

vakande efter några timmar, groggy och helt väck, lagom till att karro ringde. Vi tog oss upp på stan och fixade lite ärenden, handlade ingredienser till kycklingsallad och jordgubbar till efterrätt :) det var mysigt, och trevligt att träffa både henne och hundarna såklart. Vi diskuterade inte våra magar denna gång, men kom såklart in på skit ändå, nämligen hur vissa karlar beter sig, det verkar vara ett gemensamt drag att man undviker problemen genom att ignorera allt eller kasta sig in in nytt för att slippa tänka och ta ansvar..moget värre..man skulle ju kunna bli less för mindre, tur att jag börjar bli härdad, mindre tur att jag misstror majoriteten av karlar typ..

Verkar iaf som att jag får finfrämande i augusti, och då ska vi gå ut i gävle, kan ju bli riktigt hundraprocentigt det där :)
Imorgon lär jag ta igen allt jag missat idag, hoppas på att kroppen vill samarbeta lite mer då så jag hinner med allt, och så en liten dejt med lojs på kvällen :)

pain

räknar minuterna tills jag får ta huvudvärksmedicin, förutsatt att det inte är försent då vill säga..vakande med sån jäkla mensvärk så jag mådde illa och inte kunde äta, när det väl gav sig och migränen smög sig på hade jag ju redan tryckt i mig värktablett och måste låta den gå ur innan jag tar den riktiga bomben, inte konstigt kanske att min gamla skolsköterska fick för sig att jag var pillermissbrukare ;) men å andra sidan uppstår förhoppningsvis inte dagar som denna så ofta i framtiden..


falun

idag blev det falun mest hela dagen, och underbar tid med min sandra, det var så välbehövligt så det är inte klokt :) och nu kommer jag förhoppningsvis att vara fullt sysselsatt fram till helgen, men vad jag ska göra då vete sjutton, just ja, skulle maila cattis också, det kommer vännen :)

min skrutt och jag är nästan tillbaka till ursprungsmys, vi jobbar på det. Imorgon kväll ska jag träffa carro och på ons kväll ska jag umgås lite med lojs, däremellan ska jag skriva skriva och försöka förtränga magen och oron inför kommande läkarbesök.

@ home

Jag fick äntligen ett soffbord (som varit slut varje gång jag åkt till ikea) så då har jag något att skruva ihop när jag kommer tillbaka sen :)
Vilket regnoväder det har varit, och jag har varit ute och gått tre gånger idag så det kanske inte är så konstigt att jag somnade med fjomp på bröstet där mitt på dan..pappa var här och åt, likaså ska vi äta ihop imorgon, och imorrn ska jag komma ihåg att ringa jobbet och sedan försöka ta mig en sväng till sandra

dunka dunk

grannarna har dunkmusik på, tror inte det är han/hon som tagit studenten utan de som brukar spela hela eftermiddagarna/kvällarna nu, så jag väger upp med att lyssna på fina låtar som betyder något för mig :)
Något som slagit mig förut och kommer behöva bankas in för att jag ska ta till mig det ordentligt är att jag måste förlåta mig själv, för hur illa jag än tycker att jag blivit/blir behandlad så är det mig själv jag är mest besviken på, som så gärna ville kunna lita på någon som bevisat motsatsen så många gånger, jag ville inte tro att någon kan säga så mycket olika utan att mena det, och jag ville väl lika mycket som dig att det skulle bli rätt, att du skulle "lösa" vad det nu är du måste lösa för att våga kommunicera och vara ärlig.. Men det svåra är att förlåta mig själv, att lita på att det kanske finns någon där ute för mig, eller att kunna ta en komplimang utan att tro att det finns dolda avsikter. Det är mina issues och det hjälper med bra musik, musik kan göra mycket för både självkänsla och humör :)

det går i af åt rätt håll med det mesta, och jag känner mig hoppfull inför sommaren som faktiskt är här nu :)

och för att öka på

för att knyta an till förra konstaterandet om hur mycket packning jag kommer släpa hem så har jag tröstshoppat, rea aå det var värt ;) Jag har nämligen ytterst få kläder jag kan ha till leggings, för jag måste ha nåt som når nedanför rumpan, och därför fick det bli ett linne, tunika och en klänning, blir nog fint det. :)

Pratade med mum idag och var med i telefon när hon kom hem efter jobbet, jisses vad han pep min lilla älskling, så jag fick prata några ord med skrutt och då gned han sig mot telefonen. Fruktansvärt larvigt att bli alldeles känslosam över en sån sak men såhär länge har vi inte varit ifrån varandra på jag vet inte när, inte sen han flyttade till mig iaf..mattes gull, och bara någon dag kvar innan jag får lukta, krama och mysa med honom :) åh jag längtar ihjäl mig, vi konstaterade hemma hos cattis när jag och julia var där att fjomp hade varit min drömkille om han var människa, han gillar mys och värme, kan fan inte bli bättre :) Men han är ju min drömkille nu också iofs, killen med päls ;)

Jag har ju tänkt träna upp mig lite appropå inget, skaffa lite muskler och kondition nu om jag får vara frisk ett tag, så jag tänkte peppa mig själv med före och efterbilder, fast inget jag lägger upp här (iaf inte innan jag fått något resultat) för huvudsaken är ju att jag känner skillnad, inte att det syns :)

massa väskor

alltså, jag har precis insett hur mycket jag kommer behöva släpa med mig hem för typ nio veckor eller så...tack och lov hoppas jag ju att mum och jag kan åka hit med jämna mellanrum och därför kan jag lämna majoriteten av mina växter iaf (för överlever dom min vård i normala fall är dom rätt härdade) men sen ska jag ju ta hem möblerna som jag fått låna och allt så det blir nog ett redigt lass :) plus min trasiga cykel och datorn som är lite som den är..men det ska jag väl fokusera på i sommar om jag får tid över från jobbet.
Har iaf påbörjat mina maratonlistor och jag önskar verkligen att jag hade energi över att fixa med skolan men det går inte, jag vill bara börja om eller skippa helt, inge bra.

för övrigt så är lättsaltade chips den perfekta kuren för att återställa saltbalansen om man gråtit mycket, och jag gillar kurer som innehåller goda saker, ungefär som min och cattis sommarkur med jordgubbar :)

blåbärspaj

Idag fyller bästaste Julia år, grattis till dig!
Igår kväll var det kortspel och fika med tjejerna, gud vad det behövdes och vad jobbigt det känns att jag inte kommer träffa dem på länge..Fått introdagar på jobbet i nästa vecka, är lite nervös faktiskt men antar att det är bra, och jag längtar för nu är det inte många dagar innan jag ska krama sönder min skrutt och pussa ihjäl honom :) nu var det skolarbete och förbereda packning/städning ja..och gå till biblioteket, tur det blåser lite idag iaf för det har varit kvavt senaste dagarna.

att utmana sig själv

Det var bra att jag tog mig iväg på middagen, för det var trevligt och jag åt god mat. Höll på att somna sittandes där ett tag, antar att tröttheten hann ikapp för jag har sovit mitt "vanliga" nio timmar inatt och det behövdes verkligen
Drömde en dröm som gav mig hopp också för en gångs skull, att den här gången kan jag stå emot och vinna i längden. Sedan drömde jag en om jobbet som inte var rogivande men man kan ju inte få allt

Har ätit jordgubbar med mjölk nu till frukosten och ska göra mig en kopp te innan jag sätter igång och gå igenom kommentarer på mitt arbete, eller brist på arbete. Ser fram emot ikväll iaf, behöver få skratta lite känner jag

opponering

jag bröt ihop, inte en gång, inte två gånger utan tre, med små anfall däremellan, jag klarar inte mer nu, jag måste hinna bearbeta sakerna som varit innan det lassas på mer. Jag klarade mig fram till frågan om jag hade något att säga om min uppsats, det finns inte ord, jag är så besviken på uppsatsen, på sjukdomen och ovissheten, på svek från någon som stod så nära, på allt, men mest av allt på sjukdomen. Det blir värre när man håller tillbaka allt för tillslut rinner det över och då är man körd, det var jag idag. Kände redan igår att det skulle bli svårt men idag brast det totalt, tack fina vänner som fanns där då, utan er hade jag inte klarat dagen! Det blir värre också eftersom jag inte vill gråta inför folk, speciellt inte såna jag inte känner och jag vill inte att dom ska tro att det har med uppsatsen att göra men jag klarar inte av att berätta vad som är fel heller så det blir en enda soppa. För tillfället är jag på den nivån att det räcker med några snälla ord, ett sms, att någon frågar hur det är osv för att jag ska bryta ihop och jag grät hela vägen hem från skolan så nu är jag trött. Till min lycka (eller inte!) mötte jag väl några killar där den ena hejade, kan ju påpeka att jag inte var på humör och då skriker en av de andra (till killen som sa hej) "ÅH, fett dissad, inget pippa för dig ikväll!" Hade jag haft krafter hade jag vänt om och slagit ner idioten, vilka puckon det finns, hoppas han blir impotent!

Nu ska jag vila lite för kl 16 är det middag med några ur klassen, jag behöver väl koppla bort allt en stund så jag kan ta tag i den här uppsatsen igen sen, har iaf sommaren på mig...

nationaldag

förstår egentligen inte varför vi måste ha en speciell dag då vi firar saker, en dag då alla ska vara supersvenska och äta sveriggebakelser, sjunga och hissa flaggor, vore det inte skönt om man kunde ha det som en naturlig del och sprida ut det över året, att det inte behöver vara någon big deal. men jag tillhör skaran som tycker det är skönt med en röd dag även om det är en måndag iaf så låt gå :)

Jag längtar tills jag landat hemma, kan förtränga denna jävla uppsats som jag är lycklig om jag lycklig om jag lyckas skrapa ihop ett godkänt på, tills jag får pussas och kramas med fjomp igen, och umgås med de som betyder så mycket <3 samtidigt vill jag inte lämmna här, vill ha mitt eget, vill inte lämna mina vänner här (även fast de också åker hem till sig), ska påbörja mina listor för jag lär prioritera lite mer vad jag ska packa med mig första vändan och vad som får vänta till sen.
Har förresten lyssnat sönder följande låt http://youtu.be/7gV3g9LCvPc Den är så fin så det är inte sant, bara man ger den en chans eller två :)

mer drömmar

är hyfsat nyvaken, har mått konstigt idag och känt mig helt borta, tror det är hormonerna redan för jag har ont i både kropp (läs bröst) och lederna speciellt händerna. Grymt sugen på sötsaker också.
Håller på och värmer lite mat nu iaf och sedan ska jag prata med mum..hon håller på och kollar tågtider till nästa helg, antar att det är reservplanen ifall pappa mår så dåligt att han inte klarar hämta mig, då kommer kanske hon och hjälper mig kånka all packning, å så lär jag åka några fler gånger..ja hem kommer jag ju oavsett men då utan möblerna som jag skulle lämna tillbaka, hä viser sig och är inte så mycket jag orkar reflektera över nu faktiskt.

Jag drömde iaf om pappa, att jag var sjuk (ant. migrän, och han la sig ner på golvet (där jag oftast befinner mig vid sådana tillfällen) för att se hur det var..sedan höll han inte på att ta sig upp för han hade så ont och han nojade mer över att jag skulle spy på handdukarna än att han själv höll på att ramla..knasig dröm men den innefattar så mycket, så många omkring mig har det jobbigt och jag är mest splittrad, dessutom är det lättare när man själv mår dåligt än att se någon man bryr sig om göra det..

Har gjort något positivt idag iaf, lyssnat på massa bra musik och verkligen känt att jag skulle vilja dra ihop ett gäng och dansa loss, för hell no jag kan inte dansa på riktigt men min egen stil kan jag och det är det som räknas ;) Just ja, satt ihop en tavla med bilder på mig och fjomp också, och nu hör jag grannkatten jama så jag blir alldeles sjuk, men snart så ska här kramas satan!! :)

pollybilen

Det är ju ganska fascinerande att sånt man tänker på och ser under några dygn tenderar komma tillbaka i ens drömmar egentligen, som inatt: Sandra var chef på någon slags sjukvårdsinrättning/kombinerad med vet.service. Jag jobbade där och höll på och fixa något med världens sötaste hundvalp. Bamse jobbade också men åkte runt på affärsresor och skulle iväg då på kvällen, Någon doktor var kvar och behövde veta fakta om en patient så jag gick ut och pratade med en kille jag gick på dagis med och senare gymnasiet en sväng, han kikade upp mot himlen hela tiden och det var något med ett flygplan som visade upp något..Sedan var det ju förstås Danny (som jag såg i tidningen häromdagen) som körde pollybilen (en liten slags golfbil och ingen aning vad den var till för), Så över lag en väldigt rörig men fin dröm haha :) Den enda som överraskade mig i drömmen var min fd barndomskompis, jag har inte sett/hört något av honom på något år så vad han kom ifrån vet jag inte men resten var ju ganska förståeligt :)

underbart dygn

det gick då inte med varken cykel eller skolarbete igår, allt krånglade men när jag kom hem peppade jag igång och städade (jag handskrubbade toa och badkar bl.a) hela lägenheten, det behövdes verkligen :)
Sedan kom finaste cattis så vi åkte och köpte svenska jordgubbar (dyra men ack så goda :) ), handlade på willys och pantade mina en miljoner flaskor, sist men bäst köpte vi thaimmat :)
Vi åt och såg på "en mor till salu", lagom buskis sådär :p och sedan blev det banan och jordgubbar som vi doppade i choklad, mucho trevligt! Sötstruten sov kvar så vi pratade till efter tolv iaf..spelade kort och lyssnade på musik

Idag har vi varit på stan och ordnat lite presenter, ätit årets första kulglass, kollat lite på den mycket bristfälliga italienska marknaden, talat talat talat :) och nu är jag så trött så jag skulle kunna gå sta och somna sittande :p ska nog sätta mig på balkis en sväng och sedan ta tag i opponeringsuppsatsen igen..

Och idag införskaffade jag mig en flaska pimms ifall det blir läge i sommar, och jag fick mintpastiller som tack för att jag självmant visade upp leg, jag menar vad sjutton ska jag göra då, är ju inte som att personalen ser på mig som en vanlig kund, snarare som "vem släppte in den där tolvåringen på systemet?!" så klart jag begriper att jag lär visa..

morning

jag drömmer fortfarande (på nätterna alltså) och antar att jag bearbetar det som varit, inte så konstigt alltid men lite frustrerande ibland. inatt var vi massa folk vid någon djuraffär och han frågade om jag kunde möta honom och hans vän utanför affären, de skulle bara köpa kaffe. Och jag vet att jag redan där i drömmen reflekterade över hur förstört allt var, hur han som vanligt skulle göra sig till offret och jag vara den omedgörliga, elaka..han kunde ju nämligen inte fråga hur det var, varför skulle jag svara ärligt på en sån fråga när jag vet att han inte brydde sig, och svarade jag inte skulle jag framstå som grinig, svarade jag att det var bra kunde han känna att han gjort sin "plikt" och därmed tro att allt var lugnt. Väldigt förvirrat men sant, för så skulle det gälla i verkligheten också, been there, done that, han undviker mig och låtsas sen att allt är fint och att vi är kompisar när vi slutgiltigt kommer springa in i varandra (för hey, jag kommer vara hemma hela sommaren, så stor är inte den jäkla staden)..och jag som inte kan låtsas så bra och inte får ut något av att vara trevlig mot någon jag uppenbarligen inte känner och som jag upplever övergav mig vänskapligt när jag behövde stöd som mest..ja det är väl bara att hoppas att vi inte träffar på varandra eller att han har flickvän då så han ändå ignorerar mig

Fokus på dagen (nu nör jag har hävt ur mig om mina nattliga besvär :p) och på att göra den värd, ska försöka byta ventil på cykeln så jag kan pumpa den och ta mig till skolan, man borde skadeskjuta den/de som roar sig med att skruva av såna för att jävlas..sedan ska här ordnas grejer

nyvaken

alltså nu är det värre än vanligt med mina zombiekänslor :p det är över 1 ½ timme sedan jag vaknade (efter att ha tagit migränmedicin) och jag är virrigare än vanligt.. det går verkligen i slowmotion och hjärnan, den lilla jag har, har helt checkat ut och är på semester..dessutom går datorn jättesegt så det kanske försöker matcha min kropp och själ :p
Jag är glad att jag hämtade ut ny medicin sist jag var i närheten av ett apotek, och jag tackar högre makter (eller de genier) som uppfunnit sumatriptan, min räddare i nöden! Är väl egentligen konstigt att jag inte åkt på ett anfall tidigare i veckorna med tanke på allt som pågår men det känns skönt att ha det överstökat nu och förhoppningsvis fortsätter det så här, åtminstone tills skolan är klar..

Jag har pratat i telefon med papps idag, han ringde och vi pratade riktigt länge för att vara oss, om allt från får som heter nisse till brännande stark mat :) t.o.m. berörde det svåra, skönt ändå.

imorgon blir det fullt upp med fixande på dagen och sedan myskväll med cattis, det behöver vi båda :)

kvällstankar

igår kväll när jag skulle sova låg jag och tänkte, är ganska många i min närhet som har en tuff period i livet just nu och vi är flera som gått på samma nit om och om igen. Jag funderade på om det är bättre att stänga av, reducera tankar/känslor och leva på den där stabila vägen där man varken når toppar eller dalar. Man kommer inte upp i sånt där lyckorus men man blir å andra sidan inte sårad och hamnar på botten heller. Tänkte förut att det vore skönt att slippa pendla men sen när jag verkligen tänker efter så skulle jag inte klara mig utan de här perioderna då jag mår så fruktansvärt bra och bara absorberar bra energi, de stunder då jag är tillfreds med mig själv och inser hur mycket kärlek/värme jag har runt om mig. Så trots att jag stundtals bara vill gömma mig och inte finnas mer så väljer jag hellre att leva med berg och dalar, för då lever hoppet vidare om att jag kommer nå dit jag vill i livet och få det jag vill, även om det tar tid och jag stöter på många hinder på vägen så vet jag längst inuti att jag överlever och blir starkare, och att jag ska hitta energin där den finns, hos familj/vänner som finns där om jag bara släpper in dem.
Massa kärlek <3

det kommer i vågor

när uppsatsen var inskickad bröt jag ihop, inte för att den var så katastrofalt dålig och ofärdig, utan för att då kom det där som ligger i bakhuvudet hela tiden fram..Och jag fattar inte varför jag blir så förstörd över något som inte behöver vara så katastrofalt, eller varför jag inte bara kan stoppa undan känslorna tills vi vet mer men det går liksom inte.
Jag skrev ett mail idag, och fick svar. Han skulle till sörsjön på lördag för att få lite miljöombyte, det gör han rätt i och jag önskar jag kunde åka med honom men  jag vet inte ens om han skulle velat det...han kanske har tagit det bättre än mig, om inte annat är han bättre på att dölja vad han känner, jag önskar jag var likadan. Det positiva är ju iaf att jag inte orkar lägga energi på sådant jag hakat upp mig på förut och hållit fast vid, och att jag inte försöker så mycket, all kraft går till annat.

Det är konstigt, för lika fort som det kom kan det försvinna, och motas undan, hur man får andnöd ena sekunden av att hålla emot snyftningarna, till att i nästa reflektera över något helt annat. och tyvärr kan det ju gå åt andra hållet med men det bjuder jag på, iaf inför dom jag litar på, så länge dom står ut. Mum är bra, hon hör när det brister och jag inte kan prata mer, då fortsätter hon själv eller byter spår, då känner man varandra väl antar jag :)

Nu har jag öst ur mig för denna gång, så nu ska jag gå ner i tvättstugan och sedan ska jag börja röja lite, och göra honungste åt den uppraspade halsen :)

fel

det är seriöst nåt fel på mig, om 4 ½ timme ska uppsatsen vara inne och jag är inte ens stressad, vilket jag borde vara med tanke på att jag typ inte skrivit något, men jag har väl fått lite perspektiv på saker och ting kanske, att det inte är viktigast för mig...jaja något lär jag ju dra ihop iaf

Igår kväll var jag ut och åt med cattis och sedan var vi på mingelkväll, jag köpte äntligen en hårinpackning så jag slipper hata mitt hår fram tills jag har bestämt hur jag ska göra med eländet :p det var trevligt iaf om än mycket folk och kvavt som attan, men jag behövde få umgås med min fina vän lite och tänka på annat. Ikväll har jag tvättstuga, och så hade jag tänkt städa och diska och börja packa så smått..ska bli så skönt att ta tag i lägenheten igen efter alla dessa veckor som bara runnit förbi.

RSS 2.0