stressat

klarade förra kursen tack och lov men får vänta på betyg då det ska slås ihop med kursen innan. Just nu är det ju uppsatsskrivning så jag ska läsa igenom lite mer nu ikväll..blir långa dagar men som tur är har jag finbesök nå fruktansvärt ända till på to då vi åker hem, ska ju på sittning på fre.
Har kommit fruktansvärt mycket snö och kylan har också kommit, nu behöver det inte snöa nå mer innan jul men det får inte smälta bort heller, det är så lagom och fint. Har förresten sett flera kaniner på sistone, udda.

Helgen gick fort som vanligt, igår hade vi besök av cattis och bodo på kvällen och fjomp var feg som vanligt men bodo upptäckte hur roligt det är med laserpekaren ;)
Imorrn blir det förhoppningsvis en vända på stan och sen lär jag städa lite inför helgen då mum ska bo här. Ha det fint alla, för det har jag :)

längst

längsta och trökigaste veckan på länge är avklarad, tror det har lossnat lite för oss i arbetet också, eller julia lät hoppfull så då litar jag på henne för jag känner inte att jag gör mycket nytta alls, är så trögt med alla artiklar och allt man ska läsa innan man kan börja skriva..tar sån tid.

Har för övrigt snöat hela dagen och såna här stora snöflingor så fick julkänslor nu när jag gick hem, och då såg jag harspår :) Tänkte att det var lite mysigt och att det hade varit trevligt att se en hare, varpå det hoppas fram en framför mig och hoppar en stund, hur mysigt som helst :)

Lillen och jag har lekt ikapp också så nu tänkte jag göra mig en kopp te och sedan sitta lite med "hemtentan" i massage.. Längtar verkligen tills vi ska julbaka!!

tvättstorm

jag har tvättid, men det är typ minihagelstorm ute så inge vidare skoj att gå till skolan om någon timme tyvärr, men man kan ju inte få allt som bekant.

Igår var agnetha här på kvällen, vi fikade päron i ugn med after eight, mycket nice och fjomp var lycklig över uppmärksamheten. Idag är det heldag i skolan igen och handledning på det..och jag tror jag håller på att bli förkyld så antagligen är det hela immunsystemet som rasar på en gång, motar iaf med propolis och håller tummarna

bättre

idag känns det bättre, känner inte att jag vill undvika folk helt och hållet och tar inte åt mig av allt (bara nästan :p)
Haft skolarbete idag, vi gjorde vår enkät som vi ska skicka ut men nu väntar vi på klartecken från vår lärare.
Är så sjukt trött och har börjat känna av lederna igen så hoppas det är kylan, men ska knapra lite propolis för säkerhets skull.
Ser ut som om jag kommer ha fullt upp hela veckan och idag fick jag äntligen mina element lagade, lycka för både mig och katten (som numera kan ligga på fönterbrädan i v-rummet och bara jäsa)

Ska läsa lite innan huvudet pajjar också, om jag glömde det så är det heldag imorrn igen :) tur jag har så bra vänner i gruppen, annars skulle jag gå i ide

down

och ibland vill man bara försvinna och slippa allt, har mina saker utspridda, annars hade jag kunnat smyga mig på tåget och åka hem utan att någon visste, inte sådär jättestabilt kanske :/ men nu laddar vi för ny vecka..lyssnar på chicagomusikalen, i like!

hemmahelg

har haft det jättebra hittills, varit en sväng på jobbet och kramats, träffat sandra (dock bara en snabbis, mitt fel), träffat systrarna Carlsson+ Vincent :), masserat Baena, myst med älskling och tom hunnit tillbringa lite tid hos min mamma.. Är knäpp i kroppen och orolig av och till, den vill inte alls som jag vill och beter sig jäkligt mysko..men bara hoppas på det bästa. Fixat en till julklapp och håller på med bästa överraskningen nu faktiskt, hoppas det blir bra :)


cupcakes

igår var en helt underbar eftermiddag/kväll! Jag och Cattis handlade, fixade en tjusig presentkorg till Julia och bakade en massa fina chokladcupcakes, på kvällen åkte vi dit och hade förfödelsedagsfika (för underbaringen fyller år idag!) Första gången jag bakade såna iaf men det blir lätt flera, baka är verkligen terapi och det gav så mycket positiv energi att få umgås med de där damerna, men jag kom inte i säng förrän efter elva så trött, det är jag ;)

Handledningen vi skulle ha nu på morgonen är inställd så jag ska inte till skolan förrän vid elvatiden vilket innebär att jag hinner fixa en del innan och med största sannolikhet kan åka hem med eftermiddagståget, så skönt!

Och sen har det ju kommit fram varför jag flyttade från lägenheten jag hade uppe i sätra, alltså jag dör, vad människor kan förvränga saker men sjukt roligt är det iaf haha :)

snö

så vacker vinterdag det varit idag, lagom med snö (både på marken och i träden), lagom kallt och sol som lyser så fint, jag fånlog halva vägen till och från skolan :)
Haft seminarium på morgonen, sedan föreläsning om forskningsetik på eftermiddagen, och helt slut är jag så det blir inte mycket gjort inför morgondagen inte.. :p

Känns toppen iaf, har fått kattvakt (så underbara vänner jag har) och imorgon eftermiddag/kväll ska bli sjukt mysig på många sätt haha. Sedan är det kort dag i skolan på to och lite hemtentaplugg på det och förhoppningsvis hinner jag åka hem då också. Helgen är rätt knökfull den med, inte än men kommer bli om jag ska hinna med både familj, massage, vänner och lite plugg på det :)

Lillen har levt loppan i em så nu sover han så fint, snarkar gör han också mitt sötnöt :p
Och även om jag bara har fixat en julklapp så har jag äntligen funderat ut vad jag ska hitta på i födelsedagspresent åt en viss människa, och det är nice :)

them cookies

det blev hallonkakor,såna där gafflade med kanel/socker samt likadana med kardemumma/socker.Syns verkligen att det är hemmagjorda varianter men faktiskt första gången jag provar så.. Skulle bli ca 50 småkakor men jag fick då upp mot 60-70 st.. så nu ligger dem i frysen, har inte ens smakat alla tre sorter men tycker det är kul att baka nu igen och ser fram emot lite julgodispyssel som jag hoppas blir av snart :)

Sitter och ska läsa på lite om hur enkäter konstrueras  och sedan vid kvart över tio ska jag knalla iväg till skolan. Är fullt upp med skolan  veckan men sedan är tanken att jag ska försöka åka hem och massera lite igen

Ha en fin dag

så fort

Helgen har gått grymt fort, jag hade lite magont och ångest inför den men det har varit riktigt bra och nu känns det tomt att den är över..
Jag klarade cykelteorin, väldigt skönt och nu är det bara resterande arbeten kvar som man hoppas man klarat, hä viser sig.

Igår blev det massa ärenden på stan men jisses vad jag blir slut fort, ögonen går i kors och jag orkar inte engagera mig för fem öre, därefter blir jag hungrig och grinig haha. Men maten, hemmagjort mos, renskav, ärter och morötter var det godaste på länge!! :)

Gick till affären nu imorse och skulle handla mjölk och kattmat, jag kom därifrån med sirap, bananer och en sak till som jag har glömt, känner att jag inte klarar mig utan mina listor (!), tragiskt nog..
Har mördeg i kylen och ska göra lite småkakor är det tänkt, får se hur det går.

Två sönderlyssnade låtar; Whiskey lullaby med Brad Paisly och Alison Krauss, samt Loca med Shakira

uppåner

har varit mycket rörigt i mitt sinne på sistone, och även denna gång så tippar jag på att hormonerna är inblandade så det är väl bara att härda ut. Har iaf helg, så fruktansvärt skönt! Och varför jag ändå går upp klockan sju (med tanke på att jag vaknade halv sex tycker jag att det är bra gjort) är för att jag har tvättstuga, och det är ganska mysigt att sitta i soffan med en kopp te när alla sover. inte fjomp då förstås men han är inte high life så det är ju alltid något :)

Idag blir det stan och försöka fixa en massa, sen det jag ser fram emot mest, hemmagjort mos och renskav med ärter :)

torsdagsångest

Kvällen igår var trevlig, fjomp och bodo var väldigt nyfikna på varandra men fjomp beslöt sig för att det var säkrast att fega ur och ligga ocd trycka på sängen hela kvällen istället, han är så modig min kattrackare ;) Bodo (världens snällaste hund för den som undrar) och jag hade mysigt och han nafsade mig i armbågen och nös mig i ansiktet, det ni :)

Börjar inte förrän ett idag så jag ska plugga lite innan hade jag tänkt..men är deppig idag.. Cattis och jag pratade en hel del igår, så underbart att det finns så fina människor i min närhet! men stackarn fick väl höra halva min livshistoria (problemet när man ska berätta en sak är ju att allt hänger ihop och mitt liv har ju varit lite komplicerat minst sagt emellanåt), men det var bra för mig för då fick jag lite perspektiv på det hela.
Mycket jag är nöjd med och gillar i mitt liv men en hel del som jag inte är nöjd med och då gäller det att fixa till det också, så får klura lite mer på hur..

Ikväll kommer agnetha hit, vi ska laga mat och uppdatera vad som hänt sen sist, och imorgon går jag bara i skolan till tolv, sen har jag helg, skönt!!

update

pirogerna var goda :)
Haft heldagar i skolan nu, 9-17 är lite mastigt när man har föreläsning som avslutning på dagen..men men, vi har iaf delat in oss i smågrupper som ska skriva våra "a-uppsatser" och min grupp ska få till något om/hur uppfostrandet kring godis när man var liten har gett avtryck i godisvanorna som äldre.

Idag fick jag riktigt sug efter rostat bröd med apelsinmarmelad (någo jag inte ätit på år..) så det fick det bli, ingen ide att bråka med kroppen den här veckan för jag har mensvärk utan ände :p

Ikväll får vi lite besök av cattis och brorsan, ska bli intressant :)

piroger

Oj vilken underbar helg jag haft fast så fullspäckat så jag är helt slut :)!
Fredagskvällen innebar mat på coco thai, fy sjutton så gott och trevligt, fler gånger blir det! och sen några knasiga finska filmer där man dresserar tomtar och sedan avlivar dem, sjukt men lite kul faktiskt
Lördagen var massage x2 och sedan var vi på halloweenparty på kvällen, läskigt men så underbart att äntligen få träffa sandra igen. Det finns vissa människor som verkligen lyser upp mitt liv och du är en av dem det ska du veta! Blev iaf riktigt sugen på att skaffa hem färgade linser så nu får vi se hur det går med det :)
En till halloweenfest hann vi med, och tio minuter på selmas, innan jag nästan somnade stående, är ju då fortfarande inte van vid sena kvällar..eh..

Söndag blev det massage igen och sedan packades allt ihop och jag hetsade till tåget, hem till mum och fjomp, skriva skolarbetet som jag försummat å det grövsta. Sov oroligt inatt men är ju inte konstigt när man vant sig med att ha någon bredvid.. jaja vi gick till skolan imorse så jag fick lämna in arbetet, sedan blev det stan för lite handling av kattfoder och en massa ingredisenser för vi har gjort piroger idag, med tre olika fyllningar; lax & ris, köttfärs & bönor samt skinka och ost. Har inte hunnit smaka än men ska ha med till skolan imorrn då det är heldag så det lär ju visa sig :)

Mum blev dålig i magen så hon missade första tåget, hade kramper och jag var orolig att vi skulle behöva åka in till sjukhuset men det gick vägen och hon åkte nu vid halv sju..
Tog en långdusch och nu har jag myst ner mig i soffan med kamomillte och ska bara vara någon timme, så det så.


pud'l

jag ser lite ut som en fluffig pudel i huvudet, har med andra ord pemanentat mig idag :) det blir nog bra om några dagar när jag får fixa det lite som jag vill ha det men mycket skönt med en förändring iaf.

Igår kväll hade jag min första "fristående" helkroppsmassage och ser ut som jag kommer ha fullt upp hela helgen så det är både nervöst och roligt :)

Och så blir det förhoppningsvis middag ute ikväll, thaimat :)

yey

Klarade cykelprovet, jag skrev analys för kung och fosterland och krånglade till det lite men lyckades svamla mig förbi det och lärde mig en hel del faktiskt, fast jag tycker det är ett sjujäkla onödigt test!
Den skriftliga delen kan ha gått precis hur som helst för jag var så glad över det praktiska så inget fanns kvar i huvudet och det blev värre ju längre jag satt, men det känns lugnt, var ingen stor "tenta" så den kan jag göra om ifall det blir så, får veta på tis.

Blev ju grupparbete efter testen, men vet inte om vi pratade så mycket om det vi skulle egentligen, det slutade med att vi struntade i vetenskapliga artiklar och fokuserade på att gå hem istället :)
Fick för övrigt släpa hem min cykel vars bakdäck är helt platt och sprucket, så det blir till att knalla och gå i fortsättningen..

Har tvättid nu, blev bara två maskiner så det är så skönt men mindre kul är ju att det ösregnar, har en stor luvtröja och när jag kom upp till våningen där jag bor kom grannmannen ut och hejade så glatt med armarna (vi har aldrig setts förut), sen kom det fram att han trodde jag var hans son, inte lika imponerande kul :p

Nähä om jag skulle vara lite duktig och skriva på min individuella uppgift kanske, så man kommer någonvart..

domedagen

idag är det dags för det satans cykeltestet, och jag kan säkert fixa puls och allt det där men just om hon frågar på analysen är jag så jäkla körd så det finns inte. Fick iaf hjälp av cattis igår kväll, sötfia som jämt ställer upp!

Massage"provet" gick vägen iaf så nu är det hem och testa på alla stackare i min närhet, en hemtenta har vi också fått och jag tycker det ska bli ganska roligt. Om två månader ska det vara inlämnat och sen får man diplomet om allt går vägen. :)

Förutom cykeltest är det grupparbete idag, får se hur det går, sedan har jag tvättid bokad men är rädd att jag missar den och då har jag inte mycket kläder kvar till kommande vecka sen :/
Lär försöka skriva lite på individuella uppgiften också samt förbereda morgondagens redovisning, för imorrn kväll åker jag till l-a då jag har frisörtid på fre morgon :)

Inte för att jag är sådär värst troende men om det finns högre makter eller skyddsänglar och sånt, hjälp mig då klara det praktiska momentet, för det teoretiska är skit samma känns det som, men jag vill inte göra om det praktiska!! :/

snabb update

Har gått massagekurs nu heldagar lö och sö, fick huvudvärk/migrän i lördags, hem och sov en stund och sen kom fintjejerna hit och vi åt thaimat och pratade, underbart!
Söndagen, så kul med kursen fast jag känner att jag inte har koll, tio gånger sämre i huvudet och vår lärare lyckades trycka till illamåendeknuten i nacken så hem och kräkas hela kvällen..var riktigt länge sen jag mådde så fruktansvärt dåligt! Nu har jag på två timmar fått i mig en kopp te som jag fått behålla så nu lär jag försöka utöka om jag ska överleva ett massagepass ikväll också..
Jag lever för to kväll då jag förhoppningsvis är hemma och kan njuta lite :)

Hoppas alla får en bra dag och att det går bra för alla som ska göra det trökiga cykelprovet idag, ni får lära mig efteråt ;)

RSS 2.0