mitt hierta

I fredags var jag ut med mitt hjärta på just föreställningen "klappa mitt hierta", sandra som skrivit, mycket mycket trevligt må jag säga, I like!
Jobbade igår, gick hem med en gnutta migrän och mensvärken från helvetet, idag är jag en ny människa om man bortser från den sistnämnda värken.
Jag är LEDIG idag, lyx! Sedan är det bara två veckorp  kvar av jobbet sen är typ sommaren slut, inge ångest nejdå :)

Dessutom har vi blivit pepprade med att inget räknas om det inte är officiellt på facebook så nu lär ju alla dessa folk vara nöjda, det bjuder vi på :)

Pappa är för övrigt hemma och hittills har det funkat bra, jag och mum är dit någon gång var per dag och det är skönt att han får vara hemma igen :)

skenbart

Allt är icke vad det synes vara! Vi såg på skenbart igår, det är faktiskt en av mina favoritfilmer, så ni som inte har sett den lär kolla! :)
Hade en liten glassdejt med Elika, det är så skönt att trots att det går år mellan våra träffar så är det samma avslappnade känsla, precis så det ska kännas med vänner tycker jag. Skaffade biljetter till teatern på fre, ska bli mysigt, mindre mysigt är ju att jag börjar jobba sju dagen efter men man kan ju inte få allt :p

Var upp till mum en sväng och åt kladdkaka, hallon och grädde och pratade ut lite en sväng, riktigt skönt att vi inte har bott ihop men när båda jobbar heltid så hinner vi nästan inte ses alls och det är ovant..Träffade på Majjja och Daniel en sväng också när jag stod och väntade på min privatchaufför ;) Så nu ska vi ses i nästa vecka.

Precis pratat med papps igen, han blir nog kvar på ortopeden denna vecka iaf vilket ju kan vara skönt så man hinner förbereda och fixa allt hemma..och just nu är jag fruktansvärt opepp på jobb igen, mina leder är lite fint bråkiga men 13-22 går fort (eller?) vi hoppas på det..sedan är det jobb till fyra imorrn och sedan teater, det blir fint det!

en doft av avslappning

Var till Gävle och hämtade hämtade räkningar idag, det räcker med att gå av tåget och dra ett andetag för att jag ska känna hur hela jag slappnar av och "kommer hem", helt underbart! Ville nästan inte åka därifrån men ska ju snart hem på heltid igen så.
Gick av i Falun och hälsade på pappsen en sväng, han får säkert komma hem snart, är så glad och detta kommer gå vägen :) Hann med en tur på affären med Baena också när jag kom hem, och nisse min man :)
Är ledig imorgon också, så välbehövligt och skönt, och förhoppningsvis får jag träffa sandra då, likaså elika, sedan är det jobb to och fre och på fre är det teaterpremiär :)

För övrigt säger jag som anna, jag är på mina rosa moln!

klar

Pratat med pappa *2 idag, han ä färdigopererad och hittills funkar det bra, ovant såklart men vem sjutton skulle inte tycka det om man kapade mer än halva benet, huvudsaken han slipper ha ont. Det blir antagligen för känsligt för oss båda om jag åker dit idag så ska försöka ta det i början på nästa vecka (eftersom jag jobbar hela helgen) men så skönt att det gått bra, jag har inte sovit så tungt som inatt på länge :)

Min lediga dag på över en vecka nu, gör inte ett dugg att det är spöregn och åska, så skönt med allt och jag känner mig så nöjd, ska städa lite och fixa här hos pappa idag och sedan blir det nya tag imorrn då jag går delad tur och börjar kvart i sju :)
Som sagt, glad och nöjd, ja! :)

blödig

som satan, visserligen en mix av hormoner, det faktum att jag gör min sjunde dag idag, allt med pappa osv men jag skulle kunna grina för ingenting just nu haha, det räcker med en medlidsam blick så blir jag alldeles tårögd så det känns ju stabilt, jag behöver den där lediga dagen imorgon om jag ska orka jobba tre dagar till, sen är jobbveckan från h**vetet över..skönt men det har gått över förväntan bra!
Ringde papps igår men då hade de satt honom i någon sjuktransportaktigt till falun, han ska opereras idag, amputera uppe på låret någonstans, så jag lär försöka ta mig dit imorrn när jag är ledig, sedan ska jag också försöka hinna med ett besök hos johan och lite tacos med min finaste.
Jobb hela hela helgen och nu lär jag trava iväg också, lite halvkurigt väder sådär och jag fryser satan, längtar tills klockan slår två idag och det bara är två timmar tills jag slutar :)

dag 6

idag är min sjätte dag på jobbet, och det känns vill jag lova, dessutom har jag sovit som en kratta inatt men hoppas det ger sig. Fick lite halvtrökiga besked igår, dels om papps och sedan att julls inte kommer hem denna vända utan senare men man kan ju inte få allt..Som tur var slapp jag sova själv för då hade jag nog grubblat hela natten, nu blev det bara halva undefär. Får se hur det blir idag om jag är ensam med medicinnyckeln eller om det går att byta lite folk för det känns ganska rörigt att ha ansvar för 14 personers morgonmedicin mitt i allt annat som också ska göras..men men, det löser sig.. Idag har mum namnsdag och vi ska äta mat ihop, det blir nice, nu ska jag bara ta min kollapsade mage och dra mig iväg.

semester

Idag är sista dagen för halva styrkan på jobbet, imorrn kommer de andra tillbaka från semestern, kommer bli en hel del trevliga återseenden men jag kommer sakna eliten jag jobbat med dessa första fyra veckor.. Imorgon börjar också min heltid, jag har avverkat 3 av sju dagar på min helvetesvecka och fre är min lediga dag veckan som kommer..men sen blir det bra när helgen är gjord :)

Slutade åtta ikväll, var upp till mamma (som är hos pappa, rörigt det där) med lite saker och drack en kopp te..nu sitter jag med fjomp i knät och ser vm-finalen, och väntar, väntar på att klockan ska närma sig 23 så det bara är x antal timmar kvar tills jag får den där efterlängtade kramen som jag behöver så väl, tills känslan av att inte vilja lämna är sådär oövervinnlig att jag går sönder, och ändå måste gå till jobbet imorrn..

sandra om du läser det här (vilket jag antar att du gör någon gång) Jag saknar dig som faen!

morning glory

eller inte :p Jobbade till 22 igår och delad tur idag vilket innebär 8-13 och 16-22, kommer sova gott inatt för imorgon börjar jag inte förrän 12 :) Skulle ju då få sova ut till tio i sju imorse men vaknar kvart över sex, är fan inte ok, den tiden gör mycket för mig..! Att lyssna på musik är iaf ett bra sätt att komma i rätt stämning på morgonen, idag har jag förresten lovat en tant att hon ska få städa och feja och fixa åt mig, jag blir seriöst tokig för hon har fått för sig att jag som är så ung och fin inte ska få slita på jobbet, jag ska helst bara sitta och ha det bra, snällt men drygt!
Å så jobbar jag med de bästa idag :) så skoj

Bronsmatch idag, icke att förglömma!!

biverkningar

en biverkning av att åka tåg med extremt obekväma säten är nackstelhet och migränkänning, ska ta mig en tur ner på staden i regnet och hämta ut lite mer medicin..ska bara dammsuga upp lite kattspyor först (gamla sådana förstås, hon är fan värre på att kräkas än jag), och jag har för övrigt inte kräkts på fyra veckor idag, nytt rekord typ :) Det i sin tur resulterar i att jag gått upp nåt kilo igen (på väg åt rätt håll) och äter mest hela tiden, helt underbart ju :) Så nu är det dags att ta tag i träning igen, för det saknar jag faktiskt lite :)

Papps hade mått dåligt inatt och infektionen gör att han mår illa och inte kan äta..så tror han fått näringsdropp eller nåt sånt, lär väl ringa innan jag börjar jobba så jag får höra..älskade papps..man är så jävla maktlös, fy fan! Han och mamma är sådana där urstarka människor som trots alla svårigheter är mina klippor i livet och som klarar allt, så jag vet att detta kommer gå vägen också men det gör ont att se någon man älskar må dåligt och ha ont, önskar jag kunde hjälpa till och uthärda smärtan lite..

Fyra dagar kvar..å på tis kommer finaste julls, så förhoppningsvis hinner jag träffa henne ons, to när jag går dag och på fre är jag ledig (så då blir det ev uppsala igen, får se..)

uppsala tur och retur

Börjar med fotbollen igår, inte så himla kul nej, men vi spelade dåligt så det är bara att gratulera japan.
Sov dåligt inatt, på helspänn och det får jag ju sota för just nu med huvudvärk men jaja..var tungt imorse, fem dagar med idag som jag inte får krama och pussa, usch jag har verkligen fastnat, men hä går fint, jag ska ju jobba non-stop så det ordnar sig nog, kommer inte hinna gräma mig så mycket :)

Imorse åkte jag och mum till uppsala, pappa mådde bättre men hade hög snabbsänka och haft feber så de satte in dropp och nytt penicillin för att stoppa infektionen, tog massa prover osv. Var skönt att få prata med läkaren, han verkade vettig men ja, det är svårt, de enades iaf om att det var rätt dumt att skicka hem honom nu i helgen så vi får väl se hur det blir nästa vecka, hem hem går ju inte, både jag och mum jobbar heltid, det funkar inte..men ny operation var inbokad så det visar sig när de får svar ifall de fått bort allt om det måste karvas mer eller om det blir till att få dit muskler och hud och försöka få det läka.. Om det blir amputation så görs det i gbg om jag fattade rätt, men då är det vanligast att kapa i lårbenet och det kan ju bli svårt på min far, jaja det visar sig. Skönt att få hälsa på honom iaf, behövde vi nog allihop

lättnad

Håller på och försöker varva ner, har huvudvärk och är alldeles skakis, men det verkar som det har gått bra, det får väl tiden utvisa och på to ska jag och mum dit iaf och kolla läget, för sen jobbar jag ju hela jäkla tiden så det lär bli då ju. Så skönt, och gudars vad jag ser fram emot kramkalas om någon timme, få ventilera lite.
har jobbat med fina kusin vitamin idag, samt ump och mary, mycket trevligt! Sedan blev det jobbet en vända till för att lämna mat till någon som glömt, därefter handling med mum, mat och efterrätt, bokning av biljetter osv. Imorrn är jag ledig = dollarstore på dagen med mum, fotboll på kvällen då det är övernattning hos fia förstås :)

Just nu om det fortsätter så här och blir bättre med papps så är jag oförskämt nöjd med tillvaron, och jag önskar typ varenda dag att jag kunde stanna tiden så jag hinner njuta ordentligt :)

Den stora dagen

eller jag hoppas det iaf, idag är det operation, och det verkar inte som om de tänkt amputera i första taget, bästa nyheten är iaf att det inte fanns tecken på spridning, och världens sten föll från mitt hjärta där!

Jobbade kväll igår och blev uppmött för lite mys och kvällshäng (läs 2 timmar för sen däckade jag :p ), idag jobbar jag en så fin liten tur till halv två :) Sista veckan som 75% och efter helgens mördarpass är det heltid som gäller..mer pengar, mindre tid att ha ett liv :p

polarbear

"Is it a polarbear? Is it a snowman? No it's Hanna Andersson from Sweden" Så stod det i ett sms jag fick nyss, tack Marcus, ska bli ett nöje att resa med dig igen :p

Haft en underbar helg, bästa treledigheten ever, åkte till gävle,(lite vila där och migränmedicin) sedan skivbutikan, minigolf i Boulognern (jag vann! :) ), skräpmat och sagan om de två tornen. Fotboll, Gif - Gais, 1-3, kul som faen faktiskt även om det inte blev resultatet jag hoppats på, american pan pizza med körv ;) sagan om konungens återkomst. Hemresa, fotboll på tv, besöka papps, glass med loi och underbart besök i storstaden av cattis, hann kramas några minuter, åh så fint! <3 = sammantaget så är allt det där lycka för mig!

Blev ju lite uppjagad nu, ska jag på två semesterresor alltså, men kroatien är viktigast..resten beror på pengar. Imorrn ska jag hälsa på min sandra en sväng, och sedan jobba kväll!

lycka

svårt det där, jag är mer än nöjd just nu, men det är alltid sida vid sida med massa ledsna känslor, pappa ska iväg igen på må, skönt men jobbigt, flera av mina närmaste mår skit så det känns uppriktigt piss..dessutom har jag pms vilket gör mig ganska upp och ner..å glömde jag att jag är grymt fattig för tillfället och även kommer vara nästa månad också (lönen skjuts ju upp så det jag jobbade i juni( 10 dagar) är det jag får i lön nu..vilket inte ger mycket spelutrymme nej..tur jag bara jobbar och inte hinner så mycket annat då :p

Var på silverdollar och åt idag, kryddstarkt javisst, sedan en kopp te hos baena, och nu ska jag strax bege mig mot jobbet för ett fint kvällspass med underbart folk :)

music

Har lite fin huvudvärk sådär idag men inget allvarligt, har lyssnat på musik hela fm nu och alltså det finns en låt som jag gillar som är på danska; http://youtu.be/WjP62FC4wxs Medina, Ensom..snubblade över den och den är härlig på något vis, tack vare sandra som jag lyssnar på danska över huvud taget. :)

Håller på och ska göra iordning, gå iväg och handla lite och göra någon mat av nåt slag..lillen är helt slut för övrigt, blir väl så när man jagar så intensivt så länge :p
Imorrn kommer mum hem från gävle, bara för att lämna tvätt och lite packning och sedan åka tillbaka, passar oss bra att byta lägenhet såhär under hennes semester :)

Mitt jobb: Gud vad jag gillar många av mina arbetskamrater, vilken störtskön samling människor som får en på bra humör och med vilka man kan skratta, likaså många av de boende är helt underbara och alla har ju sin charm även om det kan vara nog så drygt ibland. Flera av "mina" tanter har påpekat hur vit jag är (händer alltid) likaså att jag ser så ung ut så en del protesterar bara jag ska gå ut med sopor eller vad som..kan ju inte göra något åt varken vitheten eller mitt unga ansikte haha men tur man är känd för det då, kunde varit värre menar jag. :)

nattbesök

jag har visserligen börjat vara uppe längre på kvällarna men inatt är det hejdå sömn för vi fick väl in en satans nattfjäril och min lilla jägare blev skogstokig! Nämnde jag att han inte kan döda typ så han har bara jagat upp den där jäkla fjärilen hela tiden så jag har inte fått tag på den. Nu lyckades jag efter en lång tid döda den, varpå min blåsta lilla skrutt inte fattar att det är över utan fortfarande gnyr runt i lägenheten med tefatsstora ögon och letar efter den, kul natt detta kommer bli :p
Tur jag är ledig imorrn!

längtar

så oerhört mycket efter att få gå hem från jobbet ikväll (slutar 20), så det finns liksom inte, det har varit mycket och halvdrygt senaste dagarna, tur jag jobbade med kusin min igår, hon är ju helt underbar haha :)
Blev ingen l-afest igår, däremot film hemma hos Baena med tre vovvar :) Somnade inte förrän efter två så tippar på att jag kommer vara trött ikväll men imorgon är jag ledig så det är lungt. Det är flera som frågat hur det går osv och ja det går bra, mer vet jag inte, jag gör mitt bästa för att inte tänka så långt framåt nämligen, det blir som det blir och just nu passar det mig utmärkt :)
Det är skönt att jag inte längre behöver se mig om över axeln eller fundera på när nästa bakslag kommer, jag önskar bara jag kunde dela med mig till dem runt omkring som inte har det lika kul just nu, för jag skulle behövt det när jag hade det jobbigt.

Nähä en dusch/hårtvätt på det här då kanske och göra sig iordning för jobb och eventuella kvällsplaner :)

RSS 2.0