insikt

när jag behöver dig som mest, då finns du inte där och det gör ont. Det gör ont för att jag vet att jag skulle funnits där för dig, eller att jag har försökt finnas där för dig hela tiden och stötta dig i det som skrämmer dig mest. På ett sätt blir det väl ett avslut antar jag, det finns saker i livet som är värt att prioriteras högre än att lägga energi på någon som inte ger tillbaka, eller ens försöker ge tillbaka.
Jag  vill fortfarande naivt tro att allt fyller en funktion i livet, och isåfall kanske slaget som kom igår var till för att visa just det, att du spelat klart din roll i mitt liv (att det finns så mycket viktigare saker som jag måste fokusera på) och att det inte är värt att släppa in dig igen, någonsin, jag hoppas jag kan bli starkare i det beslutet och inte låta någon köra över mig så totalt igen.

Jag hade tänkt ta en paus med skrivandet, dels för att jag inte vet vilka som läser och om det som kommer är något jag klarar av att dela av mig av, men jag vet inte än hur jag gör. Igår började jag skriva en novell (som om jag får ihop något vettigt skickas in till en tävling) om smärtsamma besked typ. Det hjälper till att bearbeta och även om jag borde fokusera på uppsatsen så hjälper det på ett annat sätt att skriva ur hjärtat..för nog har jag mycket att skriva alltid.

Vi får se hur det går, och som sagt, prioritera det som är värt att lägga energi på och det som gör dig gott, för det finns alltid människor (och djur) som älskar en villkorslöst oavsett och det är deras energi och ord man borde ta vara på, tack för att ni finns finaste vänner, ni vet vilka ni är! <3

sola

det där med att sola har jag aldrig förstått mig på, hur överlever man att trycka i hettan? Satt fem minuter på min balkong i solen och försökte slappna av men alltså det kryper i kroppen direkt och jag bara känner hur värmen fräter och bränner sönder mig..Jag blir inte brun, till viss del för att jag inte försöker men största delen är för att jag saknar pigment. Nog sjutton skulle det vara fint med lite färg för jag är verkligen blekare än blekast men jag klarar inte..dom som ligger flera timmar i solen och bara steker, de kan ju inte känna samma brinnande känsla i huden som jag upplever.. :/

Sen var det det där med opponering, den dagen kan bli rolig :p eller inte

soliga gefle

det har ju varit ruskväder hela helgen i l-a så nu när jag kom hem så skiner solen här i gävle, är väl ändå ett gott tecken :)
Är så tomt utan Fjomp så det var nästan skönt när grannarna satte igång att bråka, var killen som stod för skällandet denna gång, omväxling kan vara trevligt ibland ;)
Jag vill stanna tiden så jag kan skriva den här jäkla uppsatsen, men jag ser fram emot ti kväll då jag och cattis ska på mingelkväll på en frisörsalong. Jag är så sugen på att ge en frisör fria händer med mitt skatbo till hår, det är tjockt och varmt som faen och jag lossar massor pga slitage från permanent och att det är så långt..får se om det blir, är ju knas eftersom jag åker hem snart också.

Har gått igenom lite kort i datorn och rensat bort sånt jag uppenbarligen inte kommer ha nytta av att ha kvar i framtiden, sådet blev några bilder mindre men det kommer väl nya, har ju faktiskt börjat ta lite med mobilen fast jag inte är så duktig :)
Blev erbjuden ett skåp/vitrin idag men tyvärr är det inte ett sånt jag har användning för, det var synd :/ Nu ska jag sova för imorrn måste jag jobba järnet

Och förresten, de karlar (för det är fan överhängande karlar som beter sig som as mot mina vänner) som ställer till det kommer befinna sig placerade under onda ögat ett bra tag!

in l-a

Mum kom minsann på tåget i borlänge och överraskade oss, och lillen som varit så lugn och fin hela tiden visste liksom inte riktigt vart han skulle ta vägen :) Jag fick mina vårrullar och kyckling med jordnötssås när vi kom fram och sedan sov jag en halvtimme (för sex timmars nattsömn funkar inte för mig) innan jag gick iväg och lämnade datorn hos papps. Neråt stan efter det och fick hjälp med mobilen, blir ju aldrig som jag tänkt riktigt men nu är det fixat iaf, huvudsaken det :) Blev lite sent så apoteket hann stänga men jag mötte upp lojs på stationen vid halv sju och vi tog en mysfika (där man minsann fick ta ner disken efter sig :P).
Idag tog jag sovmorgon, har fruktansvärt ont i axlarna/nacke efter att släpat resväska..vid tio gick mum och jag upp på stan och fixade lite ärenden och kollade in den knapphändiga marknaden (för mig gör det absolut inget för jag gillar inte folksamlingar) och sedan var vi hem och åt. Efter det var det dags att knalla iväg och hämta datorn igen..och nu sitter jag äntligen här med både virusprogram och officepaketet. Lasse skulle fixa mer i sommar lät det som men den kommer förhoppningsvis att hålla tills dess.

Vi har ätit god mat och jag har fixat referenser till arb..mer motivation lyckas jag inte frambringa..men jag är rätt nöjd faktiskt, med luddtussen som ligger här iaf :)

sista inlägget?

på ett tag iaf, för imorgonbitti åker lillen och jag hem, jag hoppas ju då för typ hundrade gången kunna få datorn fixad så jag kan skriva resten av uppsatsen i lugn och ro, eller ja läs "i vild panik".
Är lite trist att jag missar min moster som åker hem till sthlm imorgon men något säger mig att jag kommer ha mer än full upp ändå, har lite ångest att åka hemifrån när det ser ut som en bomb har exploderat, men det är som det är.

Känns också jobbigt att behöva lämna fjomp hos mum också, även om det bara är två veckor, men skönt på ett sätt för då kan jag fokusera bara på mig själv och hinna göra iordning inför sommaren.
Idag insåg jag att jag måste rensa i mitt liv och det jag äger och har för att öppna upp för nytt, jag har börjat lite smått men det behövs mer, kan det någonsin bli för mycket :)

dåligt omen

När jag drömmer att jag kramas och skrattar med någon som betyder mycket, för att därefter finna mig själv i en trasig träkoja mitt i ett krig där folk attakerar från alla håll och personen hjälper till att skjuta mig full i träpilar..inget vidare gott tecken va?  Det festliga är att lite så brukar det ju vara, när det känns bra eller iaf ok brukar det komma ett skapligt bakslag, så är väl det jag väntar på, för att det kommer tvivlar jag inte på, det om något har jag iaf lärt mig även om jag blundat för mycket..

Igår blev det fem km promenad/jogging i Hemlingby med Cattis, vi såg en råbock så fin :) och det var skönt att få promenera i skogen efter att ha legat hemma ett dygn och mått kasst. Innan vi skulle hem gick vi upp i skidbacken, en karl sprang uppför med stavar x-antal gånger, vore lite kul att se om man själv skulle överleva detta :)
Idag lär jag förresten skriva så pennan glöder för imorgon lär det inte bli något eftersom jag måste åka hem en svängoch försöka fixa datorn, men lite trevliga dejter är inplanerade så det ska nog bli bra :)

bara en väg framåt

det kan faktiskt inte bli så mycket värre än igår så nu hoppas jag att det här vänder annars kommer jag bryta ihop helt och hållet. Hade huvudvärk litegrann och mådde skevt i hela kroppen igår, men runt 13-tiden däckade jag helt, och sådär fruktansvärt, man är medveten, kan tänka och resonera men inte röra sig eller prata för man mår så jävla kasst..och eftersom en av mina värsta mardrömmar är att bli förlamad så kan ni ju tänka hur jag upplever sådana dagar...så det ska jag förhoppningsvis ta igen med lite motion i em..springa lär jag ju inte klara men rask promenad lär ju funka iaf

Först blir det fokus på den jäkla uppsatsen

handledning

Idag var det dags för handledning, jag missade ju förra gången då min kropp föredrog att kräkas halva morgonen men denna gång var jag fit for fight :) Först var det bara jag och elin så vi frågade på och sedan kom resten av högen indroppandes :) Det var helt ok men jag får ju bara höra hur svårt det är och vilken nivå man ligger på om man ska göra en litt.studie så jag är ju typ körd från början...jaja skriva järnet nudå i några dagar, i open office elftersom word slutar fungera imorgon tror jag..ska hem på fre och fixa det, och passa på att lämna skrutten hemma tills jag ska dit över sommaren igen, kommer bli tomt men å andra sidan gillar han ju inte att åka bil och så slipper jag släpa på så mycket när jag ska hem :)

Min cykel har jag ju lyckats byta däck på, enl biltemas tabeller så har jag rätt slang och däck men ändå är det så att vid varje gupp och kant åker jag på hjulet vilket inte är ok, och jag är så less på att saker inte funkar så jag hellre skiter i att cykla, blir bara på dåligt humör :( det "snöar" ute med blomblad från träden samt maskrosfrön, och härligt väder är det. Jag skulle behöva lite flyt i vardagen nu känner jag, eller ha lite roligheter att se fram emot för jag blir deppig när jag mår dåligt (återigen stavat hormoner och stress) och inget känns som att det går vägen

down again

bara för att gårdagen gick toppen har denna dag gått åt motsatt håll, lite halvt panikångest sådär, helt fantastiskt och jag skulle antagligen må bättre på en ö utan elektronik och annat skit som kan krångla till det för mig..jag hatar att känna mig beroende av folk som jag inte kan lita på eller vill vara beroende av, jäkla skit :(
Och ännu ett i-landsproblem är att jag och mum diskuterade hemresa, antingen skickar jag en bok imorgon (vilket betyder att jag kan åka hem på helgen med fjomp och lämna honom där tills jag är klar i skolan) åker hem och firar mum på mors dag osv, eller så åker jag hem veckan efter då det är massa helgdagar och jag ändå bara har opponering (coh lämnar fjomp, ja ni fattar) Eller så kommer mamma hit då så vi kan njuta lite av gävle och förbereda om hon ska bo här ett tag..beslutsångest javisst men det lutar åt att jag stannar här så länge det går, för nu ska inte sandra vara hemma och jag vill inte lämna gävle än om jag slipper..hä viser sig

så därför ska jag nu tröstäta pannkaka och hoppas på bättre tider, att sticka huvudet i sanden löser ju inga problem men det gör det fan inte att försöka ta tag i dem heller :p

underbara fredag

Över lag en helt fantastisk dag :)
Var iväg och handlade, fick psykbryt på uppsatsen och skrev till min handledare och frågade om jag var ute och cyklade helt, fick världens bästa svar att så icke var fallet så nu känns det lite mer optimistiskt faktiskt.
Fick finbesök av Johanna vid fyra så då fick jag tummen ur och dammsög och diskade innan hon kom så jag inte skulle behöva skämmas ihjäl helt :p något som också känns jätteskönt just nu :)
vi fick lift med Elin och Chris till boulognern där det var picknick med klassen, nästan alla mina favoriter var där så fy sjutton så trevligt och Dante inte minst gjorde min kväll den sötvovven :) Vi som drack alkholfritt var väl de mest fnissiga så vad som gick snett där vet jag inte riktigt, men nu är jag precis hemkommen och ska försöka sova snart, mer sånt, åh vad jag är glad just nu! :)

sleepy

så fruktansvärt trött så jag höll inte på att ta mig upp imorse, och fortfarande som om jag skulle vara lite halvt drogad men det är ju kanske inte så konstigt, får hoppas det ger med sig under dagen.
I eftermiddag blir det boulognern med klassen, hoppas någon har med kubb för det var så längesen :)

Det är så mycket filmer jag skulle vilja se nu, och som jag ska försöka ta tag i när uppsatsen är slut, pirates, harry potter, little red riding hood och massa massa fler, kruxet är att jag är lite (läs ganska) feg så jag vill inte se dem själv och helst inte på bio..haha får väl se om det löser sig eller om jag helt enkelt får skippa dem

Ska cykla iväg och handla lite om jag får ändan ur..och sen hoppas jag få svar från ögonmott. gällande vilka sjukdomar som gör att man inte för göra en sån där laserbehandling, håll en tumme

dumfluga

Har precis vaknat till liv, blir helt knas i huvud och kropp när det är den tiden på månaden och nu har jag pratat med barnmorskan om att kunna flytta fram det så jag slipper må så dåligt så vi får se hur det går..Vaknade iaf med migrän idag så nu försöker jag bli normal igen, tur att jag hade en migräntablett kvar hemma :) Det som väckte mig var att någon knackade på balkonfönstret x antal gånger vilket jag tycke var knas eftersom min balkong är nätad och på tredje våningen..det var världens största fluga som gjorde otaliga försök att komma in, stackarn lär ha fått hjärnskakning.

jag har haft internet lite av och till men efter mycket funderande och lite hjälp så konstaterades det att felet inte ligger hos mig och mina elektriska prylar iaf, skönt!
Å så var det meningen att jag skulle springa i hemlingby igår med cattis, och det gick ju bra i ca 20 sekunder innan jag fick håll. inte sånt där lite ont i sidan utan panik att nu slits kroppen sönder..gick bra att gå men så fort jag började jogga satte det in, helknas och skitirriterande så det fick bli en kombo av intervaller, promenader och jogging, blev iaf sammanlagt fem km, så nu längtar jag till nästa gång då jag vill kunna springa.

Pappa var på ny undersökning igår, det hade gått ok och kärlen är det inga fel på, så kanske dags att undersöka nerverna eller något..

det där med dåligt samvete

Igår var det heldag i skolan, Julia och Cattis hade sina pojkvänner på besök så det var ju perfekt att biblioteket firade fem år och vi bjöds på kaffe och tårta :) Fick umgås en massa med Johanna också, hon gör mig alltid så glad :) Det ösregnade men julia dansade lite soldans så det slutade lagom tills jag skulle cykla hem, tack för den ;)

Jag hade ett samtal med Sandra igår, om det här med dåligt samvete, att jag snudd på klandrar mig själv för att jag inte mått dåligt när jag sett alla som är kära mysa och ha det trevligt, utan att jag mer bara tänkt att ja det skulle vara mysigt..och så jävla löjligt att nästan få dåligt samvete att man inte grämer sig och mår dåligt men hey, det är väl jag i ett nötskal :p

Idag är det massa som ska fixas, väntar på att tvätten ska bli färdig, sen vill jag orka diska och dammsuga, åka iväg och handla en sväng, laga renskav med ärtor och pot.mos, skriva och stukturera upp på min uppsats, betala räkningar osv osv osv, kanske hinna med en sväng på balkis med min lilla tiger också, just nu smyger han på skatorna :)

jag vill

jag vill ha en symaskin! och massa tyger och trådar så jag kan sy allt möjligt! :)

volontär vs dansa

jag såg eat, pray love igår och den var nog ganska bra för mig, det där med att finna sig själv igen, och om jag redan gjort det, ska jag då tillåta mig själv att hålla fast och försöka få bekräftelse och engagemang av någon som inte vill/klarar av att ge det till mig?!
Jag antar att svaret funnits klart ganska länge, ungefär som tanken förut fanns att flytta till gävle..det är bara att gilla läget, acceptera och gå vidare med vetskapen att man försökt så gott man kunnat iaf, men jag har svårt att släppa när människor jag bryr mig om och känner för dels undviker mig (i skyddande syfte, den bortförklaringen suger!) och sedan inte kan vara ärliga, och sist men värst gör sådant som skadar dem själva mest i längden när det inte skulle behöva vara så..kanske är jag lika själv, vill jag inte må bra och varför hålla fast vid människor man sedan länge redan förlorat oavsett orsak?

Till saken hör iaf att jag precis som med flyttanken länge funderat på att jobba en kort period som volontär utomlands, antingen med djur eller människor i behov av särskilt stöd. Måste kolla upp det för det känns som att jag borde passa på :) Och sedan så har jag blivit sugen på att dansa igen, hittade ju min mp3a för några veckor sedan (jag lyssnar på musik i perioder konstigt nog) och har hittat låtar jag villspringa till och nu sånt jag vill dansa till (på festen i fredags blev behovet ännu större) så nu banne mig är det dags att ta tag i det också, man kan jobba på att bli lycklig så det ska jag göra, eftersom jag tror att både jag själv och mina kära skulle uppskatta resultatet :)

bästa av det bästa

Har haft en helt underbar helg om man ska se på det stora hela. I torsdags fick jag mitt schema, hej hopp, jobba först 75% och sedan heltid (vill lova att det inte är mycket ledigt direkt så jag kommer inte hinna fundera på vad jag ska sysselsätta mig med iaf, och dessa delade turer!) men det blir nog fint, iaf på hösten när jag får lön :p
Fikat blev i miniatyr, bara jag och sara av de fyra som skulle ses, men vi hade jäkligt trevligt ändå, en genuint underbar människa det där :)
Jag har hunnit med att beta av lite ouppklarat krångel,myst sönder fjompen och idag har jag ätit mat med mina föräldrar.
Har faktiskt hunnit träffa sandra en massa också, och igår var det lite party hemma hos henne, jag skulle då knappt dricka för det första och sedan inte vara kvar så länge heller...ja...var iaf längsen jag skrattat så mycket, herre vad kul de var och vilka underbara människor jag träffade, så lite svider det i hjärtat att jag tackat nej till grillfesten ikväll men jag ser det som att det får vi ta igen i sommar istället (dvs om typ tre veckor). Nu ska jag vila en stund och drömma om olle & spindeln eller gûnter och jättebjörnen :p för sedan måste jag kolla lite på skolarbete, sy klart mina kläder och börja packa inför hemresan.

http://youtu.be/gBk6d7yjclU låt på youtube som verkligen satte huvudet på spiken so to speak ;)

så gott!

jag fick en calippo cola igår (det som jag hade cravings efter sist jag hade migrän från helvetet, på min födelsedag, och bara kräktes i oändlighet), det var helt ok :)
Mum kom och mötte oss på stn och sedan blev det hem och grilla lite, pratademed marcus, det var längesen, får se om det blir england efter sommaren :)

Och efterrrätten ska vi inte tala om, så gör det iaf, hemmagjorda maränger, glass, chokladsås, färska hallon, helt underbart och tur att min mor förstår vad jag behöver haha :)
Idag regnar det, men det behövs ju det också så så länge jag slipper vara ute och springa allt för mycket..ska iväg till bemanningsenheten om en timme ungefär och se hur det står till med schema och lön i sommar, så hoppas det blir bra på nåt vis. juger om jag säger att jag är sugen på att jobba, men jag längtar efter personalen, och att tjäna pengar  så jag kan göra något annat också än att bara betala hyra och kurslitt. :)

11/5

Idag är det onsdag, och om några timmar ska jag och lillen sätta oss på tåget och  åka till l-a..och inte har jag packat än men det löser sig. Jag har faktiskt inte gjort något vetiigt idag än så länge men  ska ta tag i mig själv alldeles strax och hoppa in i duschen :)
Igår kväll var det kortspelskväll hos Cattis med henne och Julia, mycket underbart! och jag vann flera gånger, det yttrar ju något om vilken tur jag har i kärlek :p I vilket fall var det riktigt nice som alltid och sista bussen för kvällen hade gått för en timme sedan när vi väl kom på att vi skulle avsluta så cattis agerade taxi och skjutsade hem mig vid tolvtiden, tack för det vännen! Har faktiskt sovit mellan sex och sju timar inatt även om jag drömt jobbiga saker men jag skulle behöva sova ut, får hoppas det blir så i helgen. Och det här med uppsatsen, ja jisses det kommer ju att bli en kamp både mot klockan och mina hjärnspöken om det ska bli klart i tid.

Har funderat fram och tillbaka och resonerat lite med min mor, jag lär ju ha med datorn hem så jag kan söka skolinfo när jag är hemma, och har jag tur är min mor bättre på ominstallationer och säkerhetskopiering än mig så då kanske jag kan få det att funka, så håll en tumme eller två för mig för en dator som fungerar är jag i behov av, och då gärna ett fungerande word också :)

tisdag i solen

Har haft några riktigt tunga dagar (och nätter eftersom jag sover som en kratta) och pendlar mellan att må riktigt bra till att få panikångestliknande anfall så nä, helt på topp har jag inte varit. Nu är iaf b-uppsatsen igång och jag hoppas min handledare är lika bra som han gav sken av att vara :)
Cattis var här igår kväll, vi åt pizza, kollade på det bästa av Dag-Otto (han i stenfan och kristerbuskisarna) och pratade oändligt. Så himla skönt att jag har så fina människor runt mig som finns i vått och torrt när det krisar, ni är guld värda och det vet ni :) <3

Idag blir det hemmaplugg, för jag ska till mödravården vid lunch så då kändes det onödigt att gå till skolan innan..å sen blir det myckväll med julia och cattis, tror vi ska spala massa spel (som jag sett fram emot det :) ) Och just nu ska jag föra över massa filer och grejer på den externa hårddisken, och efter det försöka läsa på hur man ominstallerar datorn och vad det är jag måste spara och så.. Har aldrig fattat det där och inte behövt lära mig för det har varit någon som gjort det åt mig och inte tyckt att jag behöver kunna ("jaha vill du lära dig så du ska kunna lämna mig sen..") så därför sitter jag här och vet inget nu heller när jag måste kunna eftersom mitt word kommer dö om inte allt för lång tid och det inte känns så pepp mitt i en uppsats.. längtar efter mina inplanerade dejter hemma och allt catch-up med mor, plus att vi ska grilla, och det är nästan det bästa :p

the end

färdigt, gav mig nästan hjärtinfarkt också eftersom jag trodde jag tappat det för gott, önskar hjärnan kunde gå i dvala som kroppen just nu så jag får sova lite, behöver ta nya tag imorgon, och ganska rejält för den delen också

Cattis, när du läser, du finns i mina tankar, hade nog inte klarat senaste veckan om det inte varit för dig <3

:)

Har precis kommit hem från min fyndrunda, var till ÖoB först, ville ha små ungsportionsformar och det fanns EN kvar för alla hade storhandlat sådana igår tydligen, men den sista knep jag, bättre än inget. Skönt att kunna ta cykeln så jag slipper bära, men den kommer nog inte hålla länge för det låter och känns oroande men jaja

nu ska jag göra mig lite kaffe, vila en snabbis och sedan sätta igång igen med skolarb.

hurtbulle

Lite så känner jag mig än så länge men rädd att det går över fort :p Kunde inte somna igår kväll alls, har sovit oroligt och innan sex imorse hoppade lillen upp i sängen och började skrika..så nä i em är jag nog inte så pigg direkt. Ska strax ner och slänga in tvätten i torktumlaren, sedan försöka skriva lite på mitt och cattis arbete, cykla iväg och handla, listan kan göras lång men hoppas detta blir en bra och produktiv dag.

Det blev inget springande igår, cattis  och var inte helt kry och behövde åka till sin gubbin, vilket jag mer än väl förstår :) har bara så svårt att ta mig ut själv, får jobba på det :p
Och jag har ingen telefon förrän mitten på nästa vecka, eller jo telefon har jag men inget sim-kort, åh jag blir så sur bara jag tänker på det så nog talat om det. Därför nås jag bäst via msn och mail :)

Ha det fint alla för det ska jag försöka ha

Run Forrest run!

I eftermiddag/kväll ska jag ut å springa igen hoppas jag, vill lova att det behövs nu, behöver ta ut mig fysiskt så det psykiska får vila :p
Ska strax iväg till skolan, och jag "skruvade" ihop min cykel igår så tanken är att jag ska få ner den för trapporna (förhoppningsvis utan att väcka alla grannar) och ta ig till skolan, har inte en fungerande handbroms för det fick jag skruva bort så jag skulle kunna snurra på däcket men förhoppningsvis tänker kedjan sitta kvar denna gång och fotbromsen vill fungera :)

Heldag i skolan med Cattis idag iaf, och nu jäklar ska vi bli klara så vi kan köra individuellt i helgen :P, åh jag behöver motivation och lite flyt! Ser ut att bli en vacker dag iaf, och min skrutt är så mysig :)

att resa

Pratade med Cattis igår om resor, och det gör säkert mycket till att det är så mycket stressande skolarbete just nu men jag känner verkligen behov av att få komma iväg på en resa, jag vill till kreta eller något, en sista minuten och inte nödvändigtvis nu på stört men i år, i höst kanske när lederna brukar vara som värst..Jag behöver ha saker att se fram emot. Åh vad jag vill iväg, och om ingen vill med kan jag ju faktiskt åka själv, lika gärna som att sitta hemma och uggla.

Jag önskar jag kunde vara mer positiv just nu för lillen känner av min sinnesstämning och det känns piss att han ska behöva lida för att jag inte är på topp. Pratade med Sandra häromdagen om hur svårt det är att bryta mönster, och det stämmer ju så väldigt. Har hamnat i en ond cirkel där jag vet typ ingenting, är jätteosäker på allt och skitstressad (sådär så jag blir paralyserad och inte klarar något), men det är så svårt att komma vidare när man inte kommunicerar eller pratar samma språk som andra, vilket innebär att jag börjar skärma av mig och dra mig undan. Det känns lite som att, varför ska jag öppna upp mig och göra mig sårbar när det är noll respons och inte leder till något annat än ännu mer osäkerhet så ja..avskärmning är väl på sin plats, och pedagogikartiklarnaom ätstörningar ska få hjälpa mig med det :p

dagen utan början

det började skit idag, vaknade, gick ner i tvättstugan för att upptäcka att bokningen inte gått igenom och någon annan hade tvättid! (har blivit så mer än en gång när jag bokat i själva tvättstugan så hädanefter är det internet som gäller!) Skapligt irriterande och jag har inte haft en bra dag, huvudet är för snurrigt, så jag har inte kunnat fokusera på något...Lyckades iaf handla så jag kunde göra tacos tills Cattis kom, så fin i håret hon blev, nu vill jag också kapa och göra slingor och färga! :) Eller ja det vill jag väl jämt men nu blev det ännu värre haha

Vi åt, tittade på skolkort och hade trevligt som alltid, så mycket skolarbete blev det inte men jag vilar mig iform så jag ska kunna ge järnet imorrn istället. Blir inte så mycket annat jag uppdaterar om för det är typ det mitt liv består av just nu. Ser iaf fram emot att få ut i spåret på fre (undrar om jag känner lika på fre haha) och så har jag börjat sticka lite smått, som avkoppling från annat, funkar fint än så länge :)

artikelsök

Alltså målet med denna kurs kan omöjligt varit att vi skulle ha nytta av den inför uppsatsen, utan mer att sprida ut uppgifter lite här och var så allt känns piss och omotiverat :/
Har haft artikelsök iskolan nu på fm, vi ska hitta 8 olika vetenskapliga artiklar (majoriteten är ju på eng), där man använt sig av olika metoder, granska dem och komma med förslag på hur de skulle kunnat göra, 8 artiklar ska man läsa, förstå, skriva om ochinte bara lämna in på må utan också redovisa, fantastiskt! Som om man inte har nog med skituppgifter. Nä nu låter jag som en gnällkärring men det är lite mycket nu och den 1 juni ska uppsatsen vara inne, hur ska jag hinna läsa allt och skriva en uppsats på typ tre veckor?! aaah, panik!

Imorgon blir förhoppningsvis en effektiv dag, ska tvätta,städaoch diska, sedankommer cattis efter lunch och vi ska äta och jobba medvåra gruppuppgifter..

Just nu vill jag bara soooova :) Å så måste jag ringa massa samtal imorrn, bemanningsenheten, mödravården osv och ja nu vet jag ju att jag ska jobba i sommar men ingen aning om när eller hur mycket, jag är stressad som det är.

måndag hela veckan

Känns som fre eftermiddag, så trött är jag, illa med tanke på att det är plugga som gäller hela veckan :p
Jag införskaffade cykelslang och tro på fan så var det inte fel på slangen utan däcket där också, men jag bytte båda för säkerhets skull. Om det hade varit så enkelt som att barabyta, var ju tvungen att skruva bort bakhjulet igen eftersom kedjan hoppat av och däcket var lite snett, jag får inte tillbaka skiten och växeldosan vill inte skruvas fast igen, jag blir tokig! Så nu står cykeln som en liten skulptur i ryggläge på mitt vardagsrumsgolv och väntar på bättre tider eller på att jag ska bli glad och ge det hela en till chans

Heldag i skolan idag med Cattis men vi har faktiskt fått en del gjort och jag är väldigt stolt över att vi lärt oss SPSS hyfsat fint :) Heldag imorgon med och halvdagsplugg på ons, då jag även ska hinna tvätta och diska (sånt jag varken orkar eller hinner nu)..Men underbart att ha skrutt hemma igen.

RSS 2.0