@ Gefle

Jag trivs verkligen här även om det var motigt att åka hem för att jag har massor att hinna med dessa dagar.
Imorgon blir det en sväng till skolan (åh vad jag skulle vilja ha en cykel för tillfället, en fungerande alltså), sedan Fjärran höjder för att totalt plågas till döds :p
Har lyckats lyckats låna en bok till kommande kurs, resten går på sammanlagt 1400 så det känns inte sådär jättelockande, får se hur jag gör.
På fre ska jag och Camilla på möte där vi ska ha fyra veckors fältstudier, ska bli grymt roligt och spännande men jag är redan väldigt nervös :) Sen på kvällen blir det halloweenparty

Känns lite tomt nu utan varken lillen eller finaste men å andra sidan ska jag snart träffa dem igen och jag har haft en riktigt bra helg, (vikarie)festen i fredags var absolut underbar!
Något mindre skoj är att de vill höja min hyra med typ 4,4%, känns ju inte helt ok, kanske borde börja leta något annat..eller sluta leva på minimum..

idag

Just nu mår jag riktigt bra, inte ens den ruttna smaken från bihåleinflammationen kan dämpa mig. Ett stycke morgonpromenad avklaradoch hade jag haft bättre skor hade jag velat springa :) ska ladda över mina sista dokument på externa hårddisken nu och sedan ta mig an den nya datorn :) Noblesse är för övrigt godare än vanligt på morgonen så stackars älsklingen kommer inte hinna roffa åt sig någon ju haha, men det bjuder jag på

WTF

I torsdags när jag kom hem fick jag en ny dator, mycket fint och välbehövligt, nu kan jag ha den andra som backup bara :)
Har klippt mig, hon tog bort det som var slitet, dvs typ en decimeter, så nu känns det jättekort men det vet jag ju att det inte är. Igår träffade jag min fina Sandra, och herrarna Sixten och Bom(?). Jag blev nog en smula kär, ganska jäkla svårt att inte bli det tror jag. Sedan firade vi mamma, och åt massor med gott. Promenad med fröken Bölla till Ann-louise och en helt underbar fest,oj så välbehövligt!:) Sen säger jag som ann-louise, wtf! men det behöver vi inte gå in i närmare detalj på, det blir aldrig som man tänkt men inte nödvändigtvis till det sämre.
Idag har jag tvättat (mindre kul) och träffat Karro (mycket kul!), just nu ligger jag bara och jäser och överväger två scenarion.
1.Hoppa in i duchen och sedan vila lite
2.Vila först och sedan duscha
Det lutar åt det andra, mina bihålor är inte så fantastiskt roliga nämligen. Dessutom har det ordnat sig med praktik så nu kan jag andas ut!! Är riktigt glad för det!

Tips

Idag är det tisdag ju och första november, helt sjukt att tiden går så fort..jag håller fortfarande på att vänja mig vid allt, vid att det inte är mycket kvar i skolan, att pappa än så länge klarat sig fint och nu ska iväg till malmö för nästa steg (sista scanningen hade gått fint fick vi veta igår), vänja mig vid att betyda så mycket för någon (nästan helt oförtjänt knns det som), att må bra igen och att se/känna skillnad sedan jag började med akupunkturen, att jag börjat röra på mig igen osv osv.

Men idag skulle jagmest av allt vilja tipsa om en blogg jag snubblade över som jag har en känsla av att jag kommer behöva kolla igenom allt på: http://www.linneasskafferi.se/ som är en blogg med det mesta i mat/bakningsväg med fina bilder också, I like! :)
Ha en fin dag alla!

dagen som

började i kaos, jag var så trött och inte blev det bättre av att kedjan på cykeln hoppade av några hus efter att jag farit hemifrån och hade bråttom! Fick fint gå till skolan och blev en kvart försenad..jag avskyr sånt, verkligen
HPB'N är iaf klar så nu har jag intyg på att jag är hälsoprofilbedömare.
Blev ett pass zumba toning nu på kvällen, riktigt kul men oj vad jag kommer känna av det imorgon haha :) Väldigt härligt iaf, både musik och lärare :) Åt vaniljyoghurt och flingor när jag kom hem och nu när jag kom ut ur duschen blev det visst en pizzaabit och thé..är så trött så trött så inatt kommer jag nog sova tungt :) Nu är det bara två dagar tills jag får kramas och träffa alla godingar igen, jag längtar :)

mer än segt

Än så länge går allt på rutiner, för jag är inte vaken för fem öre vill jag lova just nu! Men min underbara mamma fyller gammal idag så grattis till henne :) Kommer förhoppningsvis sluta innan halv fyra idag och det kan jag leva med :) trött var ordet, jag har sovit jättetungt och var helt randig när jag vaknade, dessutom i fosterställning eftersom jag precis drömt att jag spolats med i en tsunamivåg.
Måste hålla ögonen öppna så jag vaknar..hjälp :)

HPB

Söndagen (igår) var en allt annat än bra dag,  var över fyra månader sedan jag varså fruktansvärt deppig, helt sjukt att man kan gå in i väggen så pass av stress!
Hur som, idag har det vänt, HPB'n är avklarad ("testet") så nu är det bara att sitta av morgondagen, det kan vara på gatt lösa sig med praktikplats, har iaf fått ett slutdatum,  stipendiepapprena är inskickade, ja det är lite ljus i slutet på tunneln. Självklart ligger det massa mer bakom men det här är tillräckligt för att huvudet ska komma upp över ytan igen och jag ska kunna andas.
Imorgon är det heldag i skolan igen, sedan zumba toning (med vikter, alla som känner mig vet att jag kommer vara helt färdig efter det haha), ons är det doktor och plugg big time som gäller och på to är det redovisning, lunch med tjejerna och sedan tar jag med mig pälsbollenoch åker hemöver :) fy sjutton vad jag längtar just nu!

att möta sina rädslor

Jag fick göra ett minitest igår som mamma fått lära sig på kursen, hur jag är och uppfattas, det stämde ganska bra det på hur jag är och hur andra brukar uppfatta mig.


"Det är som kvicksand, ju mer man jagar upp sig och slår blint åt sidorna, desto fortare sjunker man"

motivation

Jag gjorde minipajer igår, och hoppas att det ärförmycket intagen paj somgör att jag har ont i magen idag och att det därför går över snart...Mum har precis dragit sig iväg mot kursen, härligt att ha henne här även om vi är lite påfrestande för varandra :)
Det här med praktik gör mig illamående, för jag vet inte var jag ska kunna hitta en plats, och HPB kan ta sig någonstans.
Jag blir antagligen kvar några dagar till i l-a, måste vara hos fjomp när mamma är i sthlm för jag vill inte släpa med honom hem för två dagar och sedan åka till l-a igen, jaja det löser sig på nåt vis. Då hinner jag kanske träffa allt folk jag inte hunnit med på ett tag.

Idag är det stan med agnetha, härligt höstväder är det också så bara magvärken ger med sig lite så blir det här en fin dag :)

det känns

dansen igår var rolig, är lite väl drygt att vilja få det perfektt från början istället för att bara släppa loss, och sen är jag kass på att komma ihåg vad vi har för kombinationer så det blir en överraskning varje gång :) och lite fascinerande är det att det går enklare ju snabbare man gör stegen, annars blir det ur takt med rörelser..ja skönt att vara igång iaf, blir zumba på sö också hoppas jag :)

För övrigt så kan jag bara konstatera att tanken på att behöva ringa jobbiga samtal och göra klart skolarbete gjort mig kreativ på andra punkter, jag har precis avslutat strykning av nästan alla mina gardiner..haha så nu ska jag bara fundera ut vilka som ska hänga var för knepiga tapeter (t.ex. olivtapeterna i köket!) ställer till det lite :p

Om en vecka är jag i l-a, nyklippt och ska fira mum, ja det ser vi fram emot!

slutspurt

innan helgen, tentan idag gick ju sådär, jag menar, blev godkänd och det är bra men det kändes lite väl lurigt för det där är inte något vi gått igenom..men men
Har tid bokad hos doktorn på ons också, så nu vet jag att jag kommer må toppen då, det gör man ju alltid när man väl är där :/
Jag och cattis har påbörjat mission impossible, dvs att få tag på den som är ansvarig för vårt program haha, vi får försöka hela nästa vecka.
Nu ska jag iväg till danshuset ochköra masala bhangra, och jag är grymt slö men det hoppas jag de råder bot på :)

mat och äldre

var temat på föreläsningen idag, jag tycker sånt är sjukt intressant, och jag tror ändå att mitt gamla jobb står sig bra mot mycket av det jag fick höra idag. Gick igenom anteckningar med Cattis efteråt inför tentan imorgon och vi ska sitta i skolan för jag litar inte på att min dator funkar så bra :/
Har sovit och ätit när jag kom hem, bokat klipptid också, det behövs verkligen, kluriga är bara att jag inte vet hur jag vill ha det, men värre bekymmer har jag haft. Jag höll på att börja gråta idag när jag och cattis pratade om det som hände innan sommaren, och det värsta är att det håller i, jag behöver bara snudda vid ämnet så kommer alla känslor upp igen och jag bryter ihop, inte speciellt stabilt och hur ska jag komma över det ( jag vet väl egentligen men det är svårt).
Imorgon ska jag ta tag i och ringa carema om bihålorna, och redan nu ska jag göra någon, som betyder oerhört mycket, glad genom att elda upp ett papper från mitt förflutna. Jag vill verkligen inte att skitsaker ska komma emellan oss, och du vet ju hur jag känner,är så glad att du kommunicerar med mig <3 Det behövs inga "bevis" på vad som hänt, jag vet och det räcker

några timmar senare

x antal timmar efter det jag skrev imorse har jag nu landat i soffan och kan andas ut en sväng. Hittade det vi skulle i valbo och mer därtill, jag är nöjd och äntligen har jag både jacka och byxor till träning :) Cattis hittade urtjusiga skor och vi var och åt också vilket är skönt såhär i efterhand. Blev en sväng på Ikea, några ljus och en dra-maten åt mum :) lite kattmat åt fjomp också och nu hemma hos pälsbollen :)
Ladda lite inför skola imorgon och samla krafter :p

valbo

Idag ska Cattis och jag till Valbo, stadium närmare bestämt och jaga skor åt cattis och träningskläder åt mig :) Innan det ska vi plugga lite, ochjag ska diska och röja lite men nu ska jag läsa lite och vänta på att magvärken ska ge med sig :)
Ni anar inte hur mycket böcker som står i min bokhylla som jag inte hunnit läsa än och när sjutton ska jag hitta den tiden..? får satsa på att vara pigg kommande tågresor och läsa då så kanske jag hinner plöja någon iaf.

nya tag

ny vecka nya tag. Helgen har varit så fin den kunnat vara! Innebandy i korpenformat är tamefasen bland det farligaste man kan ägna sig åt, men jag hade hellre varit med på plan för jag trodde de skulle skjuta sönder mig där jag satt så fint :) Massa aavsnitt av The legend of the seeker, thaimat, kortpromenad, kramar i massor, mys och skrutt med den lilla pälsklädda, massage osv osv. Kvällen igår spenderades med huvudvärk, om det nu var migrän har det då blivit lindrigare för jag behövde inte ens ta tablett utan kunde vila mig igenom det, skönt!

Strax mot skolan och lite HPB, sedan om jag orkar ska jag inhandla ett litet danskort, lär väl kanske ringa hälsocentralen också för bihålorna ger sig inte..
Vaknade och var irriterad inatt, det är bra, det betyder att jag inte glömt och romantiserat något, utan att jag kommer ihåg den här gången och jämt. Vi lär oss av våra med- och motgångar.
Förresten håller min dator på att kollapsa, jag nämde något om det i helgen, mest för mig själv, men nu är det alltså sant, skärmen är inte riktigt med på noterna, så antingen går det att fixa eller så får jag investera i en ny..skit också :p

att kunna andas

jag har fortfarande sisådär sju grejer som gnager rejält i huvudet och stressar ihjäl mig inifrån men jag kan andas, mycket pga sinovatabletterna och för att jag förtränger problemen, funkar ju inte om problemen rör någon annan än en själv men tack och lov är det bara jag som blir lidande av mina bekymmer so far..
har haft en produktiv dag iaf, städat (verkligen dammsugit hela soffan och under, så jäkla skönt), diskat, gjort lite kakor, slängt massa gammalt papper och påbörjat utrensning av övrigt skräp
Nu väntar jag på mitt <3 och sedan blir det till att storhandla och jag ska få min efterlängtade skräpmat ;)

Kom t.o.m ihåg att vattna blommorna idag, ett sånt flyt :p

Ljuset i tunneln

Det är mycket nu, för mycket egentligen, långvarig stress som förstör mig totalt, jag blir så att jag orkar inget, tar inte tag i något, tycker det är jobbigt att ens svara på sms när de kommer flera stycken. Det här är världens i-landsproblem för det finns som sagt alltid de som har det miljoner resor värre men just här är min gräns för vad jag orkar vardagsmässigt.
Det finns dock ljuspunkter; en är att akupunkturen var lindrig idag, och att jag får längre uppehåll, nu tre veckor. En annan stor ljuspunkt är att finaste kommer imorgon kväll, fy sjutton vad välbehövligt, att bara få krypa in i en varm famn, med fjomp i knät, och slappna av..tredje ljuspunkten är att jag tror bihålorna håller på att ge med sig, vilket innebär att jag på må kan köpa danskort och köra järnet.

En kopp te på det här och sedan peppa för morgondagen!

resor

Jag drömmer om resor nu varje natt, jag är på väg någonstans, med olika personer varje gång..knas det där
Fjomp är inne i en sån där period då han väcker mig vid sex på mornarna, oftast efter att han varit på toa, sen sover han så fint när jag har gått upp och allt är klart.

Det blev ingen träning igår för jag klarade inte av det, nu har jag köpt sinova, det och akupunkturen är mitt sista hopp, annars måste jag gå till doktorn för som jag har mått senaste dagarna kan jag inte hålla på. Spränghuvudvärk, nästäppa, trött (i termer av sova bort 2/3 av dygnet och halvslumra resten). Men nu hoppas jag det vänder.

Dagen bjuder på föreläsning 9-12, sedan akupunktur kl 13. Jag bävar redan. Efteråt om jag inte blir lika väck som förra gången ska jag försöka handla lite och röja upp i röran, begriper inte att det kan bli kaos på mindre än en vecka men det kan det, ja-a det kan det :)

Ibland känns det verkligen som om jag har fastnat, att livet försvinner förbi och jag hamnar på efterkälken hela tiden..det blir bara värre och ju mer jag isolerar mig desto mer går jag miste om, svårt mönster att bryta bara. Jag längtar ihjäl mig efter att få kramas med mina fina och bara vara. <3

träningsdags

Fotbollen igår var bra, tyvärr hade jag idiothuvudvärk så jag blundade mig igenom halva matchen, men oj vilka fina mål! :)
Fjomp väckte mig innan sex imorse det lilla livet men så fort jag gått upp kan han gå och lägga sig igen, underbara katt..!
Jag har drömt mycket inatt igen, skulle ut och resa, jag hade packat klart och var på väg till flygplatsen, den jag skulle åka med visade sig återigen vara totalt opålitlig och det var denna osäkerhet, kommer vi iväg, kan jag lita på det här osv, sånt gör mig fruktansvärt irriterad när det inte är en engångsgrej..blotta tanken på att drömma om folk jag inte har så positiva erfarenheter av gör mig irriterad faktiskt. Del två av drömmen skulle jag resa med Baena, och människan hade packat med sirap, korv och nåt mer så hon kunde äta på vägen :D Så jäkla udda kombination men jag fick världens panik och tänkte att jag har ju också en drygmage, den kommer ju svälta ihjäl haha :)

Om en timme ska jag till fjärran höjder och gymma, kan bli spännande och jag vet redan att jag kommer få gräslig träningsvärk men hey, då kanske jag har nån gnutta muskel att få ont i och det är ju bra :)
Jag är för övrigt bjuden på halloweenfest, och jag ogillar sånt nå fruktansvärt men å andra sidan är värdinnan den bästa som jag saknar satan så då kanske man får utstå lite skräck bara för att..

så trött

ögonen går typ i kors, kom inte i säng förrän långt efter 23 igår och vaknade innan sex imorse och har bara drömt sjuka saker.
Ska strax iväg mot skolan och göra HPB (cykeltest och hälsoprofilbedömning), ska bara pumpa min cykel först, hoppas det funkar. Kommer inte funka så bra om jag ska gå för mitt knä är helt knas,känns svullet inuti och värker :/
Igår skrev jag klart mitt kassa arbete, sedan mötte jag upp camilla och vi gick till skolan vid två, skrev ut och lämnade in. Hem en vända och sedan iväg till fjärran höjder för en genomgång av gyattis kom förbi också, mycket trevligt och vi spelade kort innan jag tog bussen hem runt halv elva, jag och en gymboll :p


update

fy sjutton vilken bra dag det blev på det stora hela, 6 maskiner körda så nu ska det bara rensas bort sommarkläder och fram med vinterplaggen, sorteras osv, lär slänga lite också för sånt man aldrig använder är ju onödigt att ha liggande :)
Städat, diskat, bakat en kladdkaka :) Sedan har jag varit på mitt livs första zumbapass, var riktigt kul fast masala bhangra är fortfarande favoriten, ska nog fortsätta dansa tror jag, är roligt så man tänker ju inte på att man motionerar under tiden. :)
Agnetha följde med hem efter zumban, vi har ätit mat och kollat på bilder från vår semester. Ska bara ta tag i skolarbetet då, yey..

minus

Imorse när jag gick upp var det minusgrader, så nu är det hela understället på och tjockkläder :)
Håller på och tvättar, sex maskiner kommer det bli så inte vet jag om allt hinner torka men det visar sig :)
Idag mår jag bättre än igår så nu ska jag dona lite, och jisses det är få saker som slår känslan av att sova i en renbäddad säng :)

Klockan fyra har jag lyckats boka in mig och Agnetha på zumba (eller ja jag tror det iaf för min telefon strejkade som vanligt så han hörde inte vad jag sa), känns lite halvnervörst, har en känsla av att jag inte kommer hänga med för fem öre men man måste ge det en chans.
Idag åker Marcus till england, inte nå avis, nejdå bara lite :) två veckor blir han borta så får se om han dricker någon pimms när han ändå är där :p
Nu är det dags att väcka lillen, vi ska klippa lite klor innan jag ska ner i tvättstugan igen :) Ha en fin dag alla!

8/10

Hade tänkt gå till skolan imorse men det funkar inte, får sitta hemma istället och läsa annat, för läsning har jag så jag klarar mig. Orkade inte mycket igår som sagt så idag lär jag ta tag i lägenheten :)
Köpte äpple, banan och vindruvor igår så det blir nog lite fruktsallad ikväll, jag lär kurera de här jäkla bihålorna,är inte däckad och sjuk men lagom för att vakna på nätterna och inte få luft och vara tät och slö..

Jag saknar mina finaste, massor och samtidigt vill jag bara stanna tiden som vanligt för jag har så mycket jag vill/måste hinna..Matchen igår fick mig att känna hur skönt det är att inte behöva spela fotboll i kyla/storm och annat busväder :)

lovely friday!

Jag är helt slut både fys och psykiskt, men på ett ok sätt. Igår kväll var jag på danspass, Masala Bhangra, var Jessica i min klass som var danslärare, och jisses så kul! Sjukt längesen jag dansade men det var så roligt och jag känner inte av det så mycket idag men det kommer nog imorgon :)
Idag har det varit skola med min fina Cattis, och tro det eller ej men jag tror jag fick kläm om uppgiften typ sista timmen, så nu vet jag iaf hur jag ska göra haha :) Vet inte om det är den tiden på månaden eller om det bara beror på att min lägenhet är kaos men jag vill städa, tvätta, diska, fixa med gardiner och allt annat, göra fint och mysa ner mig i soffan med fjomp.

Håller på med handlingslista nu och ska iväg till affären snart, måste fixa iordning så jag har allt hemma innan matchen ikväll. Imorrn ska jag kanske ta mig till skolan en sväng igen och på sö blir det förhoppningsvis en zumbadejt med agnetha och lite mat efter :)

drygdag

En kvart före utsatt tid lämnade vi in våra papper idag, och sedan kollapsade jag mer eller mindre, bihålorna trilskas fortfarande, huvudvärk, övertrötthet osv, listan kan göras lång. Så lillen och jag har inte gjort många knop på em/kväll, samlar kraft inför heldag i skolan och på kostforum imorgon istället :)

Imorgon lär jag ta tag i problemet med kostprogrammet, och allt annat som släpar efter, och det underlättas inte av att jag få mail från airtours om billiga weekendresor osv osv, jag vill iväg igen!! :)

blåmärke på nya nivåer

Han sa att det var bra att jag blivit ännu mer känslig för nålarna, då gör det skillnad. Frågan är ju bara hur värt det är att få idiotdryga blåmärkesbulor (denna gång vid handloven och på foten), för efter senaste då jag inte kunde använda högerhanden ordentligt har jag sagt att det är vänster sida som gäller. Gnäll i onödan, kanske det men det gör ju inte min nålrädsla bättre direkt.
Igår kväll blev det mat och plugg och prat med fina Cattis, hon vågade klia lite magfluff, mycket modigt min vän! :)

Nu sitter jag här och har letat på reklam med kost/hälsobudskap och ska skriva klart mitt arbete som ska in idag vid lunch. Alltid ute i god tid? ;p

kanelbullens dag

Jag ska inte baka idag, dels hinner jag inte och sen kan jag inte, men jag har kramat om mitt namnsdagstroll frans iaf :)
Ska strax dra mig iväg mot akupunktur, usch och fy men hjälper det så är det värt, är så man får tänka.
Idag åker finaste ifrån mig, och jag behöver fokusera på plugget så antar det är bra på ett sätt men saknad, ojoj.


Mallorca

Var ett tag sedan nu, hade fullt upp dagarna från det att jag skrev sist tills vi åkte iväg till Spanien, går en kurs i Hälsoprofilbedömning och har däremellan klämt in akupunktur till höger och vänster. Anyhow, Mallorca var underbart, att bada i havet kl tio på morgonen, att kunna gå ut på balkongen när man vaknar utan att frysa ihjäl, att komma ner till en matsal full i frukost, osv osv.. Var på Real Mallorca mot Real Sociedad i söndags, härlig stämning, varmt som satan och Mallorca vann så det var trevligt :) Det låg högar med solrosfröskal för det är tydligen det man ska äta som snacks på fotboll har jag förstått..

Har ätit för en hel livstid den här veckan, och ja vilken mersmak jag har fått, vill resa mer mer mer, och helst redan igår! Ska mysa ikapp lite med min lurvtuss som jag har saknat och sedan ska jag väcka sjusovaren som inte fattat att vi har massor att hinna med ;)

RSS 2.0