Byte

Nu har jag flyttat, och förhoppningsvis kommer det att bli mer lättillgngligt och enkelt, jag kanske t.o.m använder bilder och visar mer av mig haha :)

http://halvdement.blogspot.com/

fältstudier

Imorgon börjar nya kursen, jag kommer verkligen känna att jag lever, herregud vad mycket det kommer vara men roligt förhoppningsvis!
Helgen har varit toppen, trött som jag vet inte vad blev det ett snabbesök på halloweenfesten i fredags, sen insåg vi att vi var tvugna att gå hem å så blev det. Lördagen innehöll en snabbfika med Baena, underbar mat hos mum och mysbesök hos Sandra, Jujje och katterna. Det blev ju ett litet fint strömavbrott i l-a också så en kvällspromenad till willys och sedan Johnny English :)
Den 19 kommer Magnus Betnér till Gävle och då ska jag få med mig två underbaringar och kolla, kommer nog bli jäkligt bra faktiskt :)

Nu ska jag gå till willys och handla massor och sedan städa lite och längta till fre haha :) Kärlek är bra grejer det

fredagen jag längtat efter!

Snart ska jag dra mig mot skola, möta upp Camilla där, skriva ut mina arbeten och blanketter till praktiken, sedan har vi ett litet möte inbokat påvår praktikplats, nervöstmen spännande! Och nu får vi Elin med oss i tre veckor också, det blir nog fint det :)
När mötet är klart (runt tolv skulle jag tippa) ska jag springa hem (så gott det går med mina blåmärkesfötter) och städa och fixa för sedan åker jag till l-a för en intensiv men förhoppningsvis underbar snabbhelg. Jag ska få pussa påmin pälsboll och ikväll får jag äntligen krama om sandra också, och räz förstås :)

Åh vad jag önskar att jag kunde stanna klockan så jag hinner allt, men så skicklig är jag inte än. Akupunkturen igår gick för övrigt bra, tills jag skulle gå därifrån och det kändes som nålarna satt kvar och jag knappt fick på mig skorna, helt underbart, tur vi har utökat tiden mellan gångerna :p

Körv

Åt så jäkla gott på M&B med Julia och Cattis idag, fläskfilé, potatisklyftor,bea och rödvinssås, herre min je vad gott och väl värt pengarna! :) Därför har min kvällmat inte varit lika glamourös, korv med bröd ;p

Träningsvärken består och vädret gör det konstigt för lederna krånglar när det är ömsom varmt och ömsom kallt, helmysko, jag ogillar höstväder även om jag gillar färgerna osv.
Ska efter lite övervägande byta bloggportal tror jag..det visar sig.

Satt och tänkte lite för några timmar sedan, funderat mycket på saker/händelser i mitt liv och det bara högg till i hjärtat, ni vet när man träffat en helt underbar person som man skulle vilja blev lyckligast i världen..?! Jag har några sådana i mitt liv nu, ni betyder så oerhört mycket men just idag saknar jag Sofia, fasen vad jag önskar att jag hade kunnat fortsätta ha kontakt med henne, fina fia!! Kan inte påstå att vi var jättenära vänner heller men vissa människor gör avtryck och lämnar saknad, och det grämer mig lite att jag inte vet hur hon har det idag.

Pratade med mamma i telefon för en stund sen, appropå hur saker ändras, hon skrattade åt mig och var glad att jag blivit lite sint på sistone, definitivt inte har lika lång stubin och viker ner mig (nu är ju inte det endast positivt vill jag lova men jag antar att det är det jag behöver just nu), men jag märker hur jag kan bli irriterad på att folk är sega (vilket brukar vara jag i vanliga fall), velar eller är allmänt knasiga. Om jag muttrar redan nu hur ska det då bli sen..Ja nu blev det massa virrvarr här, tröttheten som talar kanske :)

slöhög

Det är jag personifierad, har blivit en del promenerande idag men det som tog mest var utan tvekan ett pass på Fjärran Höjdermed Julia, herregud jag har ingen ork alls i armarna, dom bara hänger :) Ska fixa lite med tvätten nu för imorgon  är det tvätt mellan sju och elva och sedan blir det lunch på stan med cattis! :)
Eftersom jag blivit så grymt duktig på att länka (host och harkel) så måste jag visa en låt som är så fin, om man verkligen lyssnar på texten
http://youtu.be/rWUmyXknwpc

RSS 2.0