långledig

jag är treledig och det känns helt underbart :)
Igår blev det glass med sandra, mjuklglass med tuttifrutti, gott var det och trevligt att hinna träffa sandra, vi jobbar om varandra så fint första perioden.
Pappa har köpt ny bil, tjusig var den allt, hoppas bara att den inte krånglar en massa. Och för övrigt är det sommarväder och jag ska faktiskt ha kjol ikväll, den ni! :)

Fjomp är sjukt kelig, springer runt fötterna och slickar på hela mig, inte så roligt alla gånger men så mysig däremellan!

22/6

Första jobbardagen avklarad, jobbade med tina, marika och ida så riktigt kul har jag haft, fast hälften av de boende visst vaknat på fel sida :)
Igår kväll var majjja hit och drack te och vi åt choklad (eller ja, jag åt choklad iaf), mycket trevligt var det och lillen fick leka lite med laserpekaren också så han blev nöjd :)

halvångest

nu har jag äntligen fattat att jag är hemma, hunnit varva ner lite och ångesten har hunnit ifatt :p
Jag mår illa 2/3 av tiden, inte så skoj men det funkar, magen är bättre, orken är totalt väck och jag känner mig som jag gjorde när jag var sjuk senast,  men den här gången ska jag klara det fortare och inte bli ett levande lik (!). Ibland önskar jag verkligen att det kunde synas och accepteras/förstås som om jag hade brutit en arm, då skulle folk förstå att man inte klarar av att  göra vissa saker eller att man har ont men samtidigt vet jag att det är svårt och att jag är dålig på att förklara läget, för jag vill inte må dåligt..

Har haft en funderarnatt, tänkt på nära och kära, dom som alltid finns där för mig och som försöker sitt bästa trots att jag är som jag är (för det är ingen hemlighet att jag inte är lätt att leva med/kring), jag jobbar på att bli bättre på att tala om vad ni betyder för mig, och jag försöker verkligen att inte ta någon för givet, bara så ni vet så betyder ni mycket!
Att jag sen inte vet vad jag vill fullt ut, eller är medveten om att det jag vill inte kommer inträffa gör väl inte saken bättre, men har jag klarat mig hittills så kommer resten också att funka.

Avslutar med något trevligt för detta blev ett jäkla gnällinlägg; Jag och Fjomp har mysvecka, julls kommer en en sväng, jag är ledig på ludvikafesten och sen flyttar jag förhoppningsvis till hösten :) )

Uppdatering midsommar

idag är det midsommarafton och jag har äntligen stämt träff med min dator efter över två veckor!
Mycet har hänt sen sist så här kommer en sammanfattning;

Ons 3/6 flyttade jag hem (och har nu i efterhand fått betyget vg på sista arbetet så nu är allt klart och jag behöver inte åka till linköping mer än för nöjes skull i fortsättningen :) )
Var fullt uppde två dagar jag var hemma med packning och fixande inför resan och försöka hinna träffa alla, var ut med majjja till grangärdesötisarna en sväng också, trevligt som vanligt och jag är bjuden på dop :)
Lö 6/6 åkte vi (Ida, marcus, inger och jag) till Arlanda för att sova där innan flyget gick vid sex på sö morgon. Blev inte så mycket sova och det var en grymt lång flygresa med mina mått mätt men fy fan vilken bra semester jag har haft trots allt! :)
Hotellet var kanon, personalen trevlig, maten jättegod och vädret toppen! Dit blir det fler resor, ska bara träna upp min arabiska först så jag kan jävlas tillbaka med drygt folk, och jag är tydligen värd en massa kameler som det swedish white jag är :p
Kom hem på sö kväll (14/6), blev lite senare än vi tänkt för tåget var fullt så vi fick vänta, så var det bara att packa om och åka till stockholm på må morgon :) Hade ett jättefint hotell där också, fin frukost och nära till allt,  fick träffa mostrarna och bara ha det mysigt. Så om det inte var för at jag har skov med magen och inte orkar ett enddaste dugg så skulle allt vara great, men jag jobbar på att äta mig igenom problemet, och jag tror det funkar bra :)
Försenade på hemvägen igår för det var så långa köer men när jag väl kom hem blev det tacos och det var trevligt, nu sitter jag här med världens skruttis i knäna och bara myser, so long och kanske mer info om resan senare,,kram

today

idag åker vi till arlanda, vilket betyder att jag måste packa först :p
Håller på att ladda kameran iaf, och har drömt en massa tok inatt igen så ja jag känner mig laddad eller inte..
Bara vi kommer fram till hotellet så har jag fått för mig att jag kommer fatta att jag är på semester och slappna av men det visar sig, synd att jag inte kan lämna magen hemma bara för vi kommer inte överens idag. Mp3an är iaf fulladdad så det känns bra, och så är det nationaldagen idag, redan 6 juni, vart tar dagarna/veckorna/månaderna vägen?!
 
Ha det toppen alla och håll tummarna att vi tar oss både dit och hem :p

sliten

sliten är väl dagens ord, känner mig helt slutkörd och jag sov till halv nio imorse... igår var det som sagt full rulle, hann med det mesta och hade riktigt trevligt, men packa hann jag inte. Däremot var jag och majjja till grangärde, och jag fick världens chokladask av systrarna, so nice! :) Vincent var också urgullig som vanligt!
Idag är det studenten för många, och synd att det är så trökigt väder men hoppas det är uppehåll iaf.

Nu har jag någon här hemma som är myssjuk så kan inte skriva mer nu :)

the killers

tror jag bestämt är det som spelas på radion, det har blivit Kristin för mig, så genuint glad när hon pratar om dem haha :)
Och jag kommer verkligen att sakna Linkping så där blir det fler besök i framtiden!
Flytten gick bra, var dock proppfullt i bilen (man får plats med mycket på 20 kvadrat..och så fick jag mig en stoor resväska så  nu kan jag åka iväg på lö, förutsatt att jag hittar på lappen med mitt bokningsnr som jag tror ligger i pappas garage :/
Har fullt upp idag, ska iväg och klippa mig nu, sen träffa Haag med den stora magen och ta igen en massa tid :) Ida och Marcus ska jag också träffa och prata om resa med, och så hem till pappa och hämta lite nödvändigheter som dator och bokningsnr. Hämta ut euro och träffa Majjja också, ja just, nånstans ska jag hinna packa också om det inte blir sista minuten imorrn kanske..
Ha det gött, det tänker jag ha

RSS 2.0