kväll

har grymt ont i fötterna, har gått gått gått idag så jag blev alldeles slut, har tom fått lite färg på axlarna :)
Riktigt trevligt att träffa både Marie och Kristin idag, tvättat klart allt och packat ner en hel del kläder så det är skönt. Tror jag ådrog mig lite vätskebrist så för att kompensera drack jag en liter isté och nu ska jag snart krypa ner i sängen och ladda för imorrn, håll alla tummar ni får tag i :p

hektisk helg

det är marknad hemma men förutom att jag går miste om alla flottiga munkar så saknar jag det inte alls.
Här är det riktig sommar, jag hade sommarkläder och gick i linne och konstaterade att det var riktigt varmt igår, och det är fanimig inte ofta :)
Blev en promenad till Gamla Linköping,mötte upp Camilla, sen ner på stan till Bosses och köpte god glass (marängsuiss och choklad, vi satt utanför domkyrkan och kollade på folk. Var ett bröllop så det var finklädda människor :) Skönt att äntligen umgås lite med camilla, var längesen nu. Hem och dricka Dukoral (helvetesdrycken på jorden) men jag pinade i mig hela glaset på en timme (tänker göra det ordentligt  och inte misslyckas efter halva kuren) och efter ytterligare en timmes fasta fick jag dricka lite vatten, mycket efterlängtat!
Kristin kom hit och vi gick till McD för att möta upp camilla och gå på utomhusklassfest, och ja marcus, jag frossade och kommer inte vara beach 09- men faktum är att ingen känner mig i tunisien så jag struntar i vad folk tycker ;p
Inte så mycket folk på festen alls men trevligt var det den lilla stund vi var där, jag vann en cider och camilla en alkoholfri öl.
Och nu sitter jag här och kollar finalreprisen på robinson, har precis tvättat klart och ska snart ta tag i min lärdagbok :)
 

just keep going

inte kolla bakåt här inte, full fart framåt och ingen kontroll ; )
Vaccinationen gick kanon, en kvinnlig läkare (att det ska vara som natt och dag men det var det) och sen en massa tröstgodis på det. Marie var med och hon köpte ännu fler planksteksbrickor (tror det är hennes signum nu :p), sen tog vi bussen hem för det var nog tungt att bära. Hemma tidigt idag och nu är det förhoppningsvis bara lite finjustering kvar på arbetet innan allt är klart, och så redovisningen kvar då förstås. Ska även skriva klart lärdagboken i helgen.
Corren (vår tidning) var på skolan och intervjuade folk gällande 25 åringen som dödades i Linköing häromdagen och fast jag sa nej så tror jag att jag hamnade med på bild, irriterande.
Bokning av tågbiljett till arlanda ska jag fixa idag så är det bara resväska som saknas sen..och nästa vecka blir hektisk:
må: 9-17 nån gång, heldag redovisning och avslutning av kursen
tis: tvätta, städa, rensa lägenhet och allt
ons: flyttar
to:klippning, hämta ut euro, packa osv
fre;kolla studenten och fixa en massa
lö:mot arlanda, nä men det blir nog en lugn vecka :p

so many thoughts

vi satt hela dagen idag också och det känns som vi fått en del gjort, imorrn blir vi förhoppningsvis allihopa och inte heldag heller, ska dit redan åtta  så hoppas jag kan sova inatt. Sen är det vaccination på kvällen och så måste jag komma ihåg att ringa banken om pengaväxling. Snart åker vi, och först ska jag hinna avsluta skolan, och packa ihop rummet här och sen hinna packa inför både tunisien och stockholm. Har så jäkla mycket snurr i huvudet just nu, har inte tid att fundera så mycket, måste fokusera, men hur. Provade att äta en bakelse idag och det funkade för stunden iaf :p men det var gott för jag har mått så illa senaste dagarna..och att min kropp ogillar mig är väl ingen hemlighet direkt..

Har riktigt ont i ett knä, som knivar som hugger och vrids om (som jag tror att det skulle kännas iaf) och jag vet inte om jag har felbelastat eller om jag lyckats dra på mig inflammation där också :/ Har ju haft on i en knogled (kan man säga så?) hur länge som helst och det går inte över så mum tyckte jag skulle kolla upp om jag hade fått nåt reumatismaktigt som inte kan kopplas som övergående pga magen, tror dock jag väntar tills jag kommer hem från sem, vill inte ha dåliga besked innan.
 Ha det bra alla, och håll en tumme att vaccinationen går bra och smärtfritt imorrn!

tok

har drömt så mycket tok inatt, borde som sagt inte kolla så mycket på dexter, eller iaf inte så sent på kvällarna. Igår var för övrigt en bra dag, upp halv fem, till skolan vid tio, skrev och klurade, hade möte med gruppen och vår handledare som tydligen inte ens var schemalagd :) Sen blev det en glass i solen och jag fick sällskap till ryd av en i klassen, förtydligas bör att jag gick i linne(!) ingen tjocktröja här inte (men dock två linnen haha)
Orkade verkligen inte göra mat så jag beställde en pizza, vilket också betyder att jag har mat i flera dagar :p
Ska snart till skolan igen för ett nyss pass så håll alla tummar!

Och förresten så har jag förtidsröstat eftersom jag inte kommer befinna mig i sverige på valdagen :)

10-15

så ser mina skoldagar ut , och igår satt jag och frida med läroplanens utveckling och jag hoppas verkligen att det är klart nu så vi kan fokusera på diskussionen. Annars då, inget nytt, däckade i migrän vid halv fem tiden, började spy framåt tio och nu sitter jag här och filosoferar.
Ser ut att bli fint väder idag också, riktig sommar har det blivit här nere iaf, och det är så fint!

datorer+mig= :(

Har inte kunnat uppdatera så bra på sistone, i lördags kväll passade min dator på att gå sönder helt, gick inte ens att logga in, tur jag hade tillgång till snabblagning! så igår när jag skulle åka hade jag med mig en dator som har funkat hittills iaf :)
annars så gick helgen fort, jag har plockat lite uppe hos min far, myst med kattrackaren och umgåtts med min mor.
Dagarna hemma gick riktigt fort och nu är det en intensiv vecka och några dagar kvar; vaccination,klassfest, mer vaccination och en massa skolarbete där emellan. Förhoppningsvis hinner jag packa lite också. Men först heldag i skolan

Dexter

Ok jag gillar Dexter skarpt, men det var klantigt att börja kolla igår kväll innan jag skulle sova, får bli på dagtid hädanefter om jag inte har sällskap.
Dagen började så bra men det har bara gått utför, träffade en massa underbara på jobbet, blir spännande att se om jag kommer i jobbarkläderna nu i sommar när jag faktiskt har gått upp i vikt :)
Ska hämta ut ett paket idag, men först till solsidan, har grymt ont av senaste sprutan, har fått veta något som gör mig ledsen och jag vill helst dra ett täcke över huvudet, bara somna och förtränga allt. Men jag ska kolla på balen om det är hyfsat väder, fixa lite på stan och sen äta gott ikväll. Och hålla tummarna förstås, för jag hoppas verkligen at det ordnar sig, känner mig så jäkla maktlös, fan att man inte kan påverka allt som man vill :/

Förresten så är min skruttkatt något utöver det vanliga :)


sovmorgon

mycket skönt med sovmorgon idag, men å andra sidan kom jag inte i säng förrän vid tolv så det behövdes, drömmer så mycket knas, sista drömmen jag kommer ihåg så träffade jag sara som stod i vasabacken med nåt försäljningsstånd och vi skulle gå till gammelgården och hälsa på majjja :)
Har provat kläderna jag beställde från ellos, och jag kunde ha allt så det var ju skönt, så jäkla svårt att veta med storlekar.
Nyss ätit chokladmuffins med after eight och lekt med fjompen, ska väl snart traska upp och röja på mitt gamla rum..det måste göras det också. Och imorrn blir det fullt upp, både otrevliga och trevliga saker..

hem

ikväll åker jag hemåt, får sällskap av anna också så det blir nice. Är lite svårt det där att veta vad som är hem, säger nog att jag ska hem både när jag åker till l-a och linköping, måste ju betyda att jag trivs bra, iaf i linköping :) men jag och sandra har planerat det här fint, trevligt folk på jobbet, tunisien icke att förglömma, sen kommer julls en sväng, och så har jag mycket fina vänner, sommaren kommer nog att gå lika fort som allt annat även om den tillbringas i l-a.
Och bara för att jag hade ställt min väckarklocka på kvart över sju så vaknar jag innan sex och kan inte somna om, så jag lär ju vara trött och glad ikväll :p nu ska jag skriva lite om svensk utbildningshistoria iaf, heldag i skolan igen

morning :)

Börjar nog bli läge för ett stycke spruta nu känner jag, hade grym huvudvärk igår/inatt och finnar i hela ansiket, och då pratar vi inte de pyttesmå utan bläfforna, man känner sig lagomt fin :p
Dessutom är det kasst väder och jag tog sista mjölken imorse och ingen ide att köpa ny om jag åker hem imorrn..hittade en ny möjlighet förresten, tror det går ett tåg halv fyra också..får se hur det går..
Idag blir det heldag i skolan som det ser ut, vi har massor att göra, är tre stycken som ska fila på teoridelen så hoppas det flyter på.
Köpte sollotion igår med skyddsfaktor 30 :) men attans vad dyrt det är, och hon i kassan var snäll och berättade att om jag köpte tre produkter skulle det bli 20% rabatt, men fan vid det laget skulle jag ju vara helt pank..

Hoppas ni får en roligare dag än mig, vilket nog inte blir svårt :p

dukoral

aldrig mer kommer jag ge mig fan på att trycka i mig massa vaccin innan jag ska utomlands, inte i drickform iaf, smakar precis som päcklet man dricker innan diverse undersökningar, hallonsmak yeah right!
Lyckades hulkande få i mig sörjan på en timme, sen var väntan oändligt lång innan ytterligare en timme gått så jag kunde ta en klunk vatten, och tanken på att jag ska göra om det om två veckor, nä fy fan säger jag bara :( Men anna var ett bra stöd iaf, hon satt bredvid med sin cider och tyckte jag var mjäkig haha, vad har man vänner till :p
Sen tvingade hon mig att se på eurovision, så jag anna och daniel satt väl där från nio till halv ett eller vad klockan blev. Vår överförfriskade spanjor var också rolig, sverige kom iaf före spanien så det var skönt :)
Har tryckt i mig en halv liter iste nu, kompenserar för igår, och tänkte nog värma lite mat, för jag orkar inte ställa mig och göra..
Sen blir det att traggla klart med boken, och skriva ner lite inför imorrn så jag har tänkt iaf...och lärdagboken, har kommit en sida med ordbajs iaf, och känner att jag har mer att ge haha :p
Fint väder har vi också, fast det har det i och för sig varit hela helgen..så hoppas det fortsätter :)

bra start på dagen

gick upp kl sex imorse igen, den här gången lyckades jag lägga beslag på två maskiner iaf så nu är det färdigtvättat, så skönt, renbäddat i sängen och nytvättade kläder är alltid trevligt. Åt lite vattenmelon imorse (att något kan vara så gott!) och blev utskrattad av utbytesstudenterna i min korridor, dom tyckte att jag var knäpp som var uppe så tidigt, och dom stackrarna var tvungen att skriva prov i svenska :) Var iväg och handlade också, en massa gott och isthé som jag ska vräka i mig under dagen, ända fram till vaccindags :p
Så ja, känner mig riktigt nöjd och klockan är bara halv tolv, lovely!
Har lite kvar att fixa, och är lite ledsen att jag inte kunde följa med pappa till sörsjön idag, hade varit kul men jag drömde om gänget inatt iaf.

frelör

tror att det är lördag eftersom jag är "ledig" idag, lite lätt dagvill.
Jag gick upp klockan sex imorse (trots huvudvärk), kånkade ner mina sportbags till tvättstugan bara för att upptäcka att någon mer hade samma tanke, så då blev jag less och gick upp och la mig igen, tänkte pröva lyckan imorrn för en lö brukar de flesta vara bakis iaf :p
Var in till stan och träffade Anna, trevligt värre, det blev glass som utlovat, choklad och polkagris :)
Sen gick vi en runda och hör och häpna, jag köpte 4 par leggings, 2 svarta och 2 vita, har bara provat ett par men än håller dom :p Så nu gäller det bara att lära sig att använda dem också, skulle behöva gå en kurs i hur man ska göra för att känna sig kvinnlig och bekväm i "tjejkläder". :p

Satt och gick igenom alla anteckningar och sorterade från dag ett i skolan tills nu, blev en rejäl bunt med papper men tänkte ha det som hjälp när jag skriver lärdagboken, vilket jag tänkte försöka ta tag i idag eller imorrn, ska läsa klart den där vuxenpedagogikboken också och såg att sofia hade mailat något som jag kan roa mig med..

Annars ser jag mest fram emot att träffa fjomp, hålla dextersäsongen i handen och fixa klart inför resan :)
Att jag imorrn ska dricka det där sliskiga mot turistdiarré känns inte lika lockande, inte sprutan som väntar nästa vecka heller och inte sprutan veckan efter det heller buhu :(
Men idag har jag namnsdag iaf så grattis till mig och grattis i förskott på sö då jag inte heter görel eller så :p

redan helg

Bara jag och en till i min grupp hade tid att träffas imorrn så det blev inställt, så nu har jag helg, på gott och ont. Bra på så sätt att jag (förhoppningsvis) hinner tvätta imorrn bitti, träffa anna och äta glass, kolla efter lite saker inför resan ( och jag som inte gillar att gå i affärer) laga mat så jag har dosor samt läsa lite böcker och skriva mer i min lärdagbok. Negativt på så sätt att gruppen fortfarande inte kommit igång med arbetet, och eftersom jag är tvungen att åka hem i nästa vecka så känns det inge vidare bra..men hoppas att det löser sig under må, tis och ons så jag kan slappna av lite och vet vad jag kan göra.

datorn och jag är fortfarande inte överens alls men bara den fungerar fram till första juni så överlever jag :)

Det har förresten blivit bättre, jag orkar mer, fast illa med tanke på att jag fortfarande snoozar på mornarna, vilket jag aldrig gör annars, likaså däckar jag när jag kommer hem, men det går åt rätt håll iaf.
Fick veta att en boende gått bort, det är så trist för vissa fastnar extra mycket och det blir inte samma känsla utan dem, jag och marcus pratade fina minnen, och roliga såna, det är bra att man kan skratta när man blir utskälld, sönderkramad och trakasserad :) Även om jag inte vill jobba inom vården hela mitt liv så är jag fantastiskt glad för jobbet jag har haft, det har verkligen gett så mycket och utvecklat mig som människa :)
På samma sätt som jag har haft svårt att inse vad jag rent teoretiskt lärt mig av pedagogikkursen så har mötet med alla utvecklat mig och jag känner att det har gett en hel del :p vad sentimentalt det blev men jag är så glad, nästan som att gå runt och vara förälskad, och allt är grönt och fint och fan jag har så mycket jag vill göra och uppleva, och tänker se till att göra det också :)

solsken-check

hemtentan godkänd-check :) Känns underbart skönt att ha klarat den, med tanke på att jag inte förtjänade det, (alldeles för lite tid och energi lagt på att fixa den) och slippa kompletteringar utan istället kunna fokusera på det vi har framför oss.
Känner mig riktigt splittrad, har en del kvar att fixa inför resan, måste a mig hem och ta spruta (men när ska jag hinna en sån sak?!) i nästa vecka och så är det allt annat vardagligt, som typ att tvätta..
Har mått kasst i flera dagar men idag känns det bättre, fortfarande trött så det heter duga och mår illa när jag äter men det känns som om det håller på och reder upp sig. Fick en räkning igår, internetabonnemang för juni och fick riktig panik, vet ju att jag har sagt upp något från sista maj men vad var det då? Så jag skrev och idag hade jag fått svar; har makulerat din räkning nu, tack och lov :)
Nu ska jag nog vila en liten stund så jag orkar engagera mig igen sen :p

hey

hur många tror att det blev nån grillning igår, nä precis, jag och anna satt väl och väntade en liten stund, sen kollade vi på tv och åt gurka och dipp i ytterligare nån timme, mer blev det inte. Dock blev vi några stycken som såg på wipeout (vet inte om det heter så) på kvällen och det är fasiken skoj ju, skulle vilja köra den banan även om jag är övertygad om att man kan göra sig rejält illa. Appropå illa så var det ungefär så jag mådde på kvällen, framåt nio orkade jag inte prata längre och kände att jag mådde riktigt pyton, hann in på mitt rum och sen var det kört; och jag hoppas verkligen att någon slipper uppleva hur det är att spy chokladglass genom näsan för det var inge vidare festligt även om det låter kul i efterhand :( säger sig självt att jag däckade ganska kort efter det och jag funderar på om synrubbningarna jag hade dagarna innan kan ha med det att göra, för annars brukar det dröja rätt länge från det jag mår illa tills jag spyr, brukar hinna lägga mig och avvärja det hela. Men nog talat om äckel :p
Har sammanställt frågor med gruppen idag inför seminarium imorrn och sen drar treveckorsuppgiften igång, känns sådär, kommer bli sjukt mycket jobb men det kan nog bli intressant också!
Nu ska jag läsa lite om svensk utbildningshistoria och sen blir det förhoppningsvis promenad med marie

söndag

så skönt att vakna och veta att jag  är ledig idag, mycket tankar som virvlade i huvudet och gjorde det svårt att somna igår kväll men sen gick det fint.
var ute och sprang med marie, kändes att det var ett tag sen, men första halvan gick oförskämt bra, fast det antar jag att jag får lida för imorrn ;)
Har försökt läsa men varje gång ramlar ögonen ihop, det gör mig galen (!)

Så skönt med värme nu iaf, jacka har jag inte haft på evigheter och när vi var ute imorse gick det med kortbyxor och linne,sen höll jag på att frysa ihjäl när jag kom hem igen men det är en annan femma. Nä dags att läsa lite mer innan det blir grillning med korridoren kl 17.

killar i kjol

massor av dem, de spelar utanför, rätt roligt att titta på faktiskt :)
Jag och marie var ner på konditoriet en sväng och åt varsin bakelse, sen gick vi till chokladboden och handlade lite, tog en långpromenad och kollade på djur (hästar,höns,kaniner och hamstrar) och nu ska jag läsa lite mer i skolboken min. Sen blir det nog en lugn kväll, är så trött :p
pappa är på musikal i sthlm, hans födelsedagspresent så jag hoppas han får trevligt! Några fler ministudsbollar är införskaffade till fjomp, kommer aldrig behöva köpa nya sen jag flyttat härifrån haha, och han blir så glad så glad :)

Hoppas bara att det är något lättfixat problem med min dator och att det inte behövs storfixas med tapetsering i mitt gamla rum för jag har såna planer för sommaren, och jag känner mig helt slut men så nöjd på något vis, fast jag har massor att göra och fixa..så skönt att man kan få njuta lite av livet emellanåt och inte bara se botten på alla svackor som varit/är, har sett en massa moln på sistone :)

trevlig fredag

har ätit alldeles för mycket tacos :) och sen daimglass med chokladsås på det, så nu är det stopp. :D
Hällregnat hela dagen så jag tycker synd om dem som ska på utekravallen, och jag är rädd att jag inte orkar gå till hg ikväll, däremot kanske det blir ett besök imorrn, sista dagen dom har öppet.. vi får se

datorn och jag kommer inge vidare överrens heller för tillfället och det är liiite irriterande, men det är väl för att man ska ha något att vara sur över :p I övrigt är jag ganska glad, jag tror att jag är på rätt spår-------> 

på g

haha nu är jag allt på g, bäst ni passar er :p
Hade seminarium 10-12 idag, om män och kvinnors olika val gällande utbildning osv. Jag var nog den enda som var riktigt lycklig över vädret, det har regnat ända tills nu på kvällen så jag kunde andas och må bra, billig fylla att bli hög av lite regnväder :) Handlade lite mat, gjorde makaronipudding som blev kanon! (och nu har jag dosor i flera dagar också) och hemmagjord rhodislandsås som jag brukar ha som dip. Sen fick jag och anna för oss att vi skulle städa allrummet, vilket var ett jäkla skitgöra men nu är det gjort, och vi möblerade om också så de som torkar golven ska komma åt. Gått ut med sopor och återvinning har vi också gjort med köket får vänta någon dag känner jag, vi bor faktiskt åtta pers här så.. :)
Och imorrn verkar det som om jag ska på hg, och varför inte tänker jag just nu, får hålla fast vid den tanken, kul att träffa lite nytt folk :)

Fast nu ska jag dricka en sisådär två liter vatten och bara slöa :) Ha det!

dumt :)

att se en kärlekskomedi innan man lägger sig, dumt värre :) oj vad jag har drömt konstigt inatt haha :)
känner mig riktigt hyfsad idag, inte helt som en zombie, får hoppas på en bra dag.
Om man skulle ta och hoppa in i duschen kanske, och riktigt rå om sig själv, för sen är det nog fullt upp skulle jag tro :)

5/5

idag är det tisdag, och jag upptäckte att dom klippte gräset utanför mitt fönster imorse, ungefär där blev min dag lite halvförstörd, träffade på tre gräsklippare till på vägen till skolan och fick iaf höra att jag inte såg lika ofräsch ut som jag kände mig, men det tar på kroppen när det kliar/svider/snoras och tårarna rinner, dessutom ger det mig huvudvärk, funderar på att ta ett litet pricktest.
Föreläsning om skolhistoria, helt ok, men matades med massa årtal. Fick hjälp av patrik med en muskelknut och det dröjer nog länge innan jag säger tack men snällt var det iaf (även om axeln nu känns som  ett blåmärke)
Lunch med nya gruppen, den vi ska ha seminarie med och vi skrev ihop vår diskussion så det blir nog bra hoppas jag..ska försöka vila en stund (sover grymt dåligt på nätterna av och till.

imorrn är jag ledig, vilket innebär städning,packning och lite läsande av bok till nästa seminarium :) laga mat ska jag också ta mig tid att göra, har blivit dåligt med det nu. :)

tungt

om jag var pigg igår kväll så var jag allt annat imorse, drömde flera gånger inatt att jag kvävdes och allergin är värst på mornarna, jag orkar inget : /
Det hade regnat lite så det är skönt att det sköljer bort lite damm, men då växer ju gräset istället och den där golfbanan vid skolan är ju så satans trimmad så jag blir tokig!
Fick tillbaka den empiriska uppgiften idag, godkända blev vi, så skönt! Sen får vi se hur det går med arbete nr 2 men det borde också vara ok..blev indelade i grupper, ska läsa en hsv-rapport till imorrn och skriva frågor tror jag..
Var in och sa upp min lägenhet idag, så nu är det gjort och jag kan inte ändra mig, och om en månad är jag tillbaka i l-a igen men jag tror det kommer gå fint, jag ska inte engagera mig och ta åt mig av allt skitsnack, jag vet vilka mina vänner är och jag kommer ha häcken full med att fixa inför nästa flytt, rensa mitt gamla rum och jobba. Jag väntar inte längre på en vändpunkt i livet, den har redan kommit och nu ska jag bara ta för mig ännu mer och jobba vidare på det, tror faktiskt att jag är ganska nöjd och rentav lite lycklig, vilket är på tiden :)

otrött

kom ganska nyligen hem till linköping igen, vi fick stanna strax utanför linköping för nåt signalfel och missade bussen hem med 10 sek, inte nå störande, så det var bara att vänta en halvtimme till..och då kan tilläggas att jag varit kissnödig från hallsberg, fy fan vilken pers det var men jag lärde mig nog att gå på tåget nästa gång, kanske :p
Ätit glass med loi idag, gott var det men jag kände mig inte så mysig för var allergisk och hade svårt att andas, bara att hålla tummarna att det ger sig, annars måste jag ha annan medicin :/
om en månad precis så flyttar jag, och sen är det tunisien och stockholm, jobb i sju veckor och sen flytt igen hoppas jag, kommer förhoppningsvis bli full rulle hela sommaren :) mum ska till london, är lite avis fast jag har verkligen inte råd så det får bli en annan gång..
Har en massa sommarkläder här nu iaf, men har inte provat dom så får se om allt är för stort i år eller om jag kan ha det, hoppas jag kan :)
nä om man skulle ta och krypa ner i sängen, imorrn blir en intensiv dag, får tillbaka ett arbete,ska skicka in ett annat, får nya grupper och en ny delkurs, måste handla och fixa matådor till veckan osv :)

2 maj

Idag har jag varit riktigt hurtig, mum och jag bokade in en sväng till stockholm när jag kommer hem från tunisien,ska bli riktigt kul men jag hoppas att flyget hem är i tid. Gick till pappa och vi åkte och köpte tapetklister,spackel och beställde tapeter, blir nog bra när det väl är klart. Städade ur skafferi och och kylskåp, jäklar vad mycket papper och glas vi slängde! Sen blev det promenad med marcus ner förbi lingongården och hem igen, flyttade lite möbler och sen var vi till återvinningen med allt vi samlat ihop :) blev en matlåda hem till mum också. Har ätit grönsaker och ostdip,druckit mojitio och skrattat, vi är så jävla virriga båda två, skohorn, åka tåg från kupolen osv :)

Imorrn blir det till att försöka packa väskan, promenera med loi och försöka läsa rapporten till må :)

uppdatering

och titta noga på klockslaget mina vänner, för jag är vaken, trots att jag gick upp kvart över sju imorse och har hållt igång på kuolen halva dagen, handlat och varit lite allmänt seg :p
Hemresan gick bra, inte så mycket folk och jag kunde skriva en del iaf på tentan, fick hämtning av pappa och var ut på långpromenad med majjja. Sen hade jag som vanligt gjort bort mig när jag packade så fick släpa ner hela resväskan till marnäs, gick fort i backarna för den var så jäkla tung :p men oj vad det var skönt att komma hem till mum och fjomp :) Vi hann nästan prata lite innan hon skulle sova, och jag var inte långt efter. Torsdag bestod av tentaskrivning till 13.00 (kommer så behöva komplettera men nu har jag börjat iaf), sen upp till polisen och hämta mitt pass, hem och göra lite mat och sedan en sväng till Harnäs. Lilla arn (femmånadersvalpen på 43 kg) gick väl över mig och jag kunde inte göra så mycket, han är ju så go men vete sjutton om jag ser fram emot när han passerar 80kg, spännande att han ska börja valpkurs på måndag iaf, han kommer skrämma slag på de andra haha :)
Sen var det hem och grilla med mum, marinerad kyckling, vattenmelon, chips och dipp, mums! Efteråt bar det av upp på högberget igen och spelade kubb med eliten, och fast att daniel hann glömma det så vann vi faktiskt!
Kom väl i säng vid tolv ungefär och har som sagt sprungit i affärer halva dagen idag,eller ja, vi har flummat en del också, det måste man för att orka :)
Leggings,träningsbyxor (2 par, så nu har jag inga ursäkter för att inte springa),tränings linne+jacka,tofflor,örhängen och sen vet jag inte om det var något mer, men det var riktigt välbehövligt allt iaf, och jag har egenhändigt bytt örhängen ikväll
Imorrn ska jag städa hos pappa,tänkte hjälpa honom rensa skafferiet och sen är det mitt rum som ska fixas, hinna träffa majjja, ev marcus också och sen måste jag höra när loi har tid med mig..full rulle, I like :)
Ha det :) 

RSS 2.0