förvirrande

Den här tentan är lite knivig, har suttit länge med första uppgiften och är inte klar än men jag tackar mig själv för att jag började med den och inte tog den sist som många andra, hellre sitta med roliga uppgifter sista dagarna än att inse att aj fan det här var inte så enkelt..

Idag kom min soffa iaf, dom sprang upp för trapporna med den och stressade klart, hade aldrig klarat det själv men det känns toppen att ha den på plats, imorgon skulle de komma förbi igen för de hade glömt att ta med ett nackstöd som jag hade beställt.

Och fick tillbaka lite på skatten iaf så de pengarna sitter fint nu kan jag säga, får nog jobba lite hårdare på det där med att vinna några miljoner för nu tycker jag att det börjar gapa lite tomt :)

Snart åker jag hem, fast kommer ju knappt hinna vara hemma, ska gå intro på jobbet två dagar och sedan åker jag ju till london, så det blir väl mest en massa jäktande kan jag tänka mig men man kan ju inte få allt. Direkt jag kommer hem är det till att jobba igen för då har ju sommarschemat satt igång så..men det ska bli roligt också

Mitt knä har faktiskt blivit lite bättre för jag håller mig så stilla som möjligt och smörjer massa med ormsalva.
Nu ska jag återgå till att läsa om det situerade lärandets natur och kunskap och makt, älskade säljö ;P

Kommentarer
Postat av: Kristin

vinner du nå¨gra miljoner vill jag tigga en! Gött med soffa, pax för att vara den första som hoppar i den! Hoppas allt är bra med dig i övrigt i alla fall :) puss

2010-06-10 @ 19:22:50
URL: http://mintextrakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0